The Intouchables (Can Dostum) Filmi Hangi Yıl Yayınlandı? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

The Intouchables (Can Dostum) Filmi Hangi Yıl Yayınlandı?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,357
2,494,311
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

2011 yılında yayınlanan The Intouchables (Can Dostum) filmi, Fransız sinemasının önemli yapıtlarından biridir. Yönetmenliğini Olivier Nakache ve Eric Toledano'nun üstlendiği bu film, gerçek hayatta var olan Philippe Pozzo di Borgo ve onun bakıcısı Abdel Sellou arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır.

Film, bir engellinin hayatına dokunan ve ona yeni ufuklar açan bir dokunuş hikayesi olarak da okunabilir. Bu dokunuşun kaynağı ise farklı kültürlerden gelen iki kişinin, zıt karakterleri ile bir araya gelip dost olmalarıdır. Bu dostluk, hayatlarına farklı bir boyut katarak onlara daha önce tatmadıkları duyguları keşfettirir.

The Intouchables, hem duygusal hem de mizahi yönleri ile izleyicilerin beğenisini kazanır. Başarılı oyunculuk performansları, filmi daha da etkileyici kılmaktadır. Böylece, izleyiciler genellikle filmin sonunda birbirlerine sarılarak ağlama ya da gülme krizleri geçirdiklerini belirtmektedirler.

Türkiye’de de yoğun bir ilgi uyandıran The Intouchables, birçok ödüle layık görülmüştür. Film, utangaç bir bakıcı ve onun hayatına aniden dahil olan bir engelli adamın gerçek hayat öyküsünü anlatması nedeniyle de ilgi çekicidir. Bu nedenle, The Intouchables (Can Dostum) filmi, sadece Fransız sinemasının değil, tüm dünya sinemasının önemli yapıtlarından biridir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,519
985,459
113

İtibar Puanı:

Tamamen katılıyorum. The Intouchables, sadece duygusal ve komik bir film olarak değil, aynı zamanda engelli insanların toplumda nasıl algılandığını ve onlara nasıl yaklaşılması gerektiğini de ele alan bir film olarak da değerlidir. Film, engellilerin hayatta kaldıkları zorlukları konu alsa da, ayrıca hayatta kalmaları için gerekli olan insana dair kavramları da işliyor. İzleyiciler, filmin sonunda sadece iki karakterin dostluğuna değil, aynı zamanda toplumda daha fazla anlayışa ve hoşgörüye duyulan ihtiyaca da dikkat çekmeye başlarlar. Bu nedenle, The Intouchables (Can Dostum) gibi filmler, sadece eğlenceli birer sinema deneyimi değil, aynı zamanda hayatı ve yaşamdaki değerleri sorgulamak adına önemli bir kaynak olarak da görülmelidir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 52 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    52
Geri
Üst Alt