Mobilya Yorumları - Tepe Home Mobilya Yorumları | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Mobilya Yorumları Tepe Home Mobilya Yorumları

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Tepe Home Mobilya Yorumları
407

Tepe Home mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz. Tepe Home mobilya ile ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız için oluşturulmuş bölümdür. Bu bölümde Tepe Home mobilya ile ilgili yaşadığınız tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi belirtebilir, diğer kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
Tepe home mobilya ile ilgili şikayetleriniz için : Tepe Home Mobilya Şikayetleri

Son düzenleme:

Benzer konular

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ayhh, ben sana mı söyledim, ne üzerime geliyorsun nişanlıyım nişanlı :D
kards bizde nişancıyız :D atış serbest, vur gelsin tam Tepe'sindeyiz. Kategorimiz #tepehome müşteri memnuniyet formuna hoşgeldiniz. Biz mennunuz abicim aaa Sendemi bürütüs :D

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

kards bizde nişancıyız :D atış serbest, vur gelsin tam Tepe'sindeyiz. Kategorimiz #tepehome müşteri memnuniyet formuna hoşgeldiniz. Biz mennunuz abicim aaa Sendemi bürütüs :D
AAAA Masamız tepehome dan Ohh deysin canıma. Konu neydi şaban?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

tutmicem tutmicem benim olmadığı için tutmayacağım :D ben TepeHome u tutuyorum:D konuya bir türlü gelemedik kankişh. Aynı şehirlerde aynı yerlerde diyorum
"vermicem de vermicem, vermicem vermicem de vermicemmm" ohhhhhhhhhh hohohhohohohoh ben daha çok diyorum. Biz müşterisiyiz kanki.

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

"vermicem de vermicem, vermicem vermicem de vermicemmm" ohhhhhhhhhh hohohhohohohoh ben daha çok diyorum. Biz müşterisiyiz kanki.
wuwwwwww çok havalısın tatlım ama daha sonra görüşemeyiz. bu işi kanıtlamaya var mısın? sen mi ? ben mi ?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

wuwwwwww çok havalısın tatlım ama daha sonra görüşemeyiz. bu işi kanıtlamaya var mısın? sen mi ? ben mi ?
bazı şeylerin sonucu belli bebeğim, buna ya şimdi, yada sonsuza kadar, ortaya çıkartmak, kolay olmayacak? Alayına gider.. domates olmadığı için, acıbiber ile idare edin. Döncem ben size?

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

bazı şeylerin sonucu belli bebeğim, buna ya şimdi, yada sonsuza kadar, ortaya çıkartmak, kolay olmayacak? Alayına gider.. domates olmadığı için, acıbiber ile idare edin. Döncem ben size?
Dönerciye gelmedik konumuzun tepehome olduğunun farkında mısın? sen mi çok,ben mi çok cnm?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Dönerciye gelmedik konumuzun tepehome olduğunun farkında mısın? sen mi çok,ben mi çok cnm?
sorduğun an kaybettiğin andı, o yüzden şuan diğer sayfaya geçtik. Soru soran kişinin, sorduğu sorunun cevabını, kendi bize vermişken, neden sizi kıracağım. Siz daha çok verin, ancak biliyorsunuz ki evimizde olmadan, bunu yaşamadan, anlayamazsın. Annemi gönderim, bir neleri isteriz, neleri istemeyiz öğren sonra görüşelim tatlım olur mu? :D

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

sorduğun an kaybettiğin andı, o yüzden şuan diğer sayfaya geçtik. Soru soran kişinin, sorduğu sorunun cevabını, kendi bize vermişken, neden sizi kıracağım. Siz daha çok verin, ancak biliyorsunuz ki evimizde olmadan, bunu yaşamadan, anlayamazsın. Annemi gönderim, bir neleri isteriz, neleri istemeyiz öğren sonra görüşelim tatlım olur mu? :D
olmazsa bir beden küçülürüm ahhh delimi ne? :D

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Çok beğendim, ah ah ah ah hemen tepehome dan sipariş geçiyorum. Canıma minnet.
Sipariş geçilir ancak bizi es geçemezsiniz hanım efendi. Bizde Anadolu Çocuğuyuz 5 / 12 lik delikanlıyız.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

İlk tepehome da inecek var,şöför bey durdurur musunuz.. lütfennnnnnnnn
indirim bindirim olmadığı zamanlarda tepehome buluşalım şekerim. Biz indirimsiz kende alırız. Öylesine seviyoruz. Biz diyim,siz kalmadı.?

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

indirim bindirim olmadığı zamanlarda tepehome buluşalım şekerim. Biz indirimsiz kende alırız. Öylesine seviyoruz. Biz diyim,siz kalmadı.?
Tatlım ben kolay kolay pes etmem, hade gel biz tepehome gidelim,fadime kalmadığı için benim düğünümde halay çekelim?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

kanka muhabbetini sevmem bilirsin, tepehome tıpış tıpış gidersin.
Büşraaaaaaaaaaaa hanım, şöförümü yolladım alsın da gelsin. Gidelim buralardan Tepe'sine Home'sine. TepeHome'sine.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

Tepe home hiç kullanmadım ??
bende kullanmadım arkadaşlar kullanmışlar çok memnunlarmış, bende şuan arayış içerisindeyim. 3 5 firma arasında kararsızlık yaşıyorum.. :rolleyes:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Bahar

Bahar gibi
Platin Üye
30 Haz 2019
235
89,899
93
35
istanbul

İtibar Puanı:

bende kullanmadım arkadaşlar kullanmışlar çok memnunlarmış, bende şuan arayış içerisindeyim. 3 5 firma arasında kararsızlık yaşıyorum.. :rolleyes:
öneren çok arkadaşım var, bu arada hoşgeldiniz.

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,583
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Celile

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
44
16,517
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Tepe Mobilya 1969 yılında Sayın Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI öncülüğünde, Bilkent Holding’ bağlı olarak operasyonlarına başlamıştır. Tepe Mobilya ürünleri ile çeşitli ev dekor kategorilerinin tüketiciye sunulduğu Tepe Home Mağazaları ise 1997 yılında ülkemizde mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olarak kurulmuştur. Tepe Home, 50 yıllık sektör deneyimini dünya trendleri ile harmanlayan, sektörü yönlendiren ve büyüten bir sanayi ve perakende şirketidir. 60,000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan ve dünya standartlarında üretim yapan tesisleri ile Türkiye genelinde toplam 16 noktada; 45,000 m2 ‘nin üzerinde satış alanında; 5.000’in üzerindeki ürün çeşitliliği ile hizmet vermektedir.

‘’Mutluluk evinizde başlar’’ felsefesi ile yola çıktığımız ve mobilya sektöründe yarım asırlık tecrübe ile oluşturduğumuz güven, sadakat ve müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliğini sağlamak öncelikli gayemizdir.

Birinci sınıf malzeme ve işçilik ile ürettiğimiz çevre dostu ürünlerimizin devamlılığını sağlayarak, yasal şartlar ve standartlar doğrultusunda beklentileri ve gereksinimleri en iyi şekilde karşılamak temel felsefemizdir.

Yaratıcı fikir ve tasarımlarımızı, sürekli iyileştirme bakış açımızla buluşturarak hedeflerimize ulaşma noktasında ‘’Daha İleriye, En İyiye’’ vizyonumuz ile tedarikçilerimiz, paydaşlarımız ve müşterilerimizle birlikte büyüyerek katma değerli faaliyetler gerçekleştirmeyi taahhüt ederiz.

VİZYON
Türkiye’de lider ilk 10 marka arasında yer almak.

MİSYON
Tüketicilerimizin ve dekorseverlerin stil gustosunu geliştirmek, zenginleştirmek ve yaşam
tarzlarına yönelik çözümler sunmak.

Geniş Ürün Yelpazesi
Tepe Home mağazalarında ana ürün grupları olarak mobilya ve ev aksesuarı yer almaktadır. Bir evin veya iş yerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan lider zincir marka; mobilya ve aksesuar ana grupları altında değişik beğenilere hitap eden çeşitli tasarımlarda ve geniş fiyat aralıklarında olmak üzere binlerce çeşit ürünü mağazalarında müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Mobilya ürün grubu; salon ve oturma odaları, yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları, bebek odaları, gömme dolap sistemleri, bahçe mobilyaları, mutfak masaları, TV üniteleri, cash and carry ürünleri, banyo dolapları, ofis mobilyaları ve mutfak gibi ana ürünleri içermektedir. Bu gruplar içinde değişik beğenilere hitap eden, farklı tasarımlarda ve fiyat aralıklarında çok sayıda ürün çeşidi yer almaktadır. Tepe Home, mobilya ürünlerinin çok büyük bir kısmını kendi üretim tesislerinde üretmekte ayrıca alanında uzmanlaşmış ve yüksek kalitede mobilya üreten diğer yerli ve yabancı tedarikçilerle de anlaşmaları bulunmaktadır.
Aksesuar ürün grubu ise mutfak aksesuarları, hediyelik eşya, tekstil, banyo aksesuarları, aydınlatma ve halı gibi ürünlerden oluşmaktadır. Tepe Home, aksesuar ürünlerini alanında tanınmış, belli bir kaliteye sahip yerli ve yabancı üreticilerden tedarik etmektedir.
Tepe Home mağazalarında ortalama 40.000 çeşit ürün teşhir edilmekte ve ürün yelpazesi her geçen gün daha da geliştirilmektedir. Tepe Home mağazalarında her zaman yeni trendlere uygun ürünler sergilenmektedir.
Tepe Home Üretim Tesisleri
Tepe Home mobilyalarının büyük bir kısmını kendi üretim tesislerinde üretmektedir. Tepe Home, modern teknolojiyle, çağdaş üretim tekniklerine ve Avrupa Birliği normlarına uygun bir biçimde üretim yapmaktadır.
Tepe Home üretim tesisleri, mobilyayla ilgili her türlü hammadde ve malzemeyi kullanabilecek ve işleyebilecek donanıma ve altyapıya sahiptir.
Tepe Home üretim tesislerinin esnek üretim yapısı sayesinde, özellikle döşemeli ürünlerde, müşterilerine çok farklı seçenekler sunulabilmektedir. Müşteriler, Tepe Home mağazalarında sergilenen yüzlerce koltuk modeli ve kumaş arasından diledikleri kombinasyonu kurabilmekte.
50 Yıla Yaklaşan Deneyim
Mobilyalarımızı 48 yıllık tecrübemizle, modern teknolojiler kullanarak üretiyoruz.
Çevre Dostu Üretim
Üretimlerimizi doğaya saygılı üretim tesislerimizde gerçekleştiriyor, ürünlerimizin çevre dostu olmasına dikkat ediyoruz.
1.Sınıf Malzeme & İşçilik
Tasarladığımız ürünleri, kusursuz bir işçilik ve 1. Sınıf malzeme kalitesiyle üretiyoruz.
Trend Koleksiyonlar
Modern yaşamın estetiğinden aldığımız ilhamla, zamanın ruhuna uygun, güncel trendleri yakalayan
koleksiyonlar oluşturuyoruz.

ebrum

Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
12
2,329
78

İtibar Puanı:

Tepe home mobilyayı her zaman sevmişimdir sürekli olarak belirli aralıklarla mağazalarını ziyaret ederim mobilya dekorasyon konusunda çok güzel ürünler ürettiklerini biliyorum çevremde tepe home mobilya kullananlar var oldukça da memnunlar

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 211 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    211
Geri
Üst Alt