Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanelerde olan refakatçi koltukları gibi bir şey mi bu tek kişilik yataklı koltuk?
Ben mi yazmışım onu haberim yokEfendim?
Önemli değil ☺Ben mi yazmışım onu haberim yok
Önemli değil ☺
Amma da abartınız yaa nasıl bilmiyorsunuz hiç mi görmediniz?Herkesin cevabını merakla beklediği soru Tek kişilik koltuk yatak nasıl oluyor?
hee işte şöyle resim paylaşsana gözümüzde canlansınAmma da abartınız yaa nasıl bilmiyorsunuz hiç mi görmediniz?
Şöyle bir şey işte
İtibar Puanı:
Çok da rahat olmasa güzel bir alternatif olabilirAmma da abartınız yaa nasıl bilmiyorsunuz hiç mi görmediniz?
Şöyle bir şey işte
Bu koltuğu nerede bulabilirim? Bu tarz bir yataklı koltuğa ihtiyacım var.Amma da abartınız yaa nasıl bilmiyorsunuz hiç mi görmediniz?
Şöyle bir şey işte
Hastane koltuğu diye geçmiyor mu bunlar? Öyle hatırlıyorum. veya daha doğrusu refakatçi koltuğu da olabilir ama tam emin değilim.Bu koltuğu nerede bulabilirim? Bu tarz bir yataklı koltuğa ihtiyacım var.
Ahahaha ay hiç güleceğim yoktuHastanelerde olan refakatçi koltukları gibi bir şey mi bu tek kişilik yataklı koltuk?
Evinde kullananlar da var bunlardanHastanelerde olan refakatçi koltukları gibi bir şey mi bu tek kişilik yataklı koltuk?
Evde de kullanmak aslında mantıklı olabilirEvinde kullananlar da var bunlardan
İtibar Puanı:
bende vardı eskiden çok işe yarıyor diyebilirim. Yer kaplamıyor ve istediğinde yatak olması ilgi çekici.Evde de kullanmak aslında mantıklı olabilir
İtibar Puanı:
Bu koltuğu nerede bulabilirim?Amma da abartınız yaa nasıl bilmiyorsunuz hiç mi görmediniz?
Şöyle bir şey işte
Seray.com diye bir site var orada satılıyor.Bu koltuğu nerede bulabilirim?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: