Sokağa çıkma Yasağında evde yapılacaklar listesi sizce nelerdir düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
L | Bir erkeğin seninle çıkmadan önce bilmesini istediğin bazı şeyler nelerdir? | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 3 | 2K | |
S | Sokağa çıkma izni nasıl alınır? | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 2 | 2K |
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bunlar eskide kaldığını düşünüyorum, burada sizin mesajlarınızı okumak daha keyifli.Film veya kitap okuyabilirsiniz.
Evde yürüyüş yapabilirsiniz tavsiye ediyorum, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz,
Film veya kitap okuyabilirsiniz.
Şu 18gün boyunca 10 tane kitabım var hepsini bitirmeyi düşünüyorum. Her gün 1 film seyretmeye çalışacağım. Günlük olarak da ev işlerimi yaparken bir yandan da müzik dinliyorum. Ayrıyeten kendime daha çok vakit ayırmayı düşünüyorum günlük olarak meditasyonlara devammm Bakalım şimdilik kapanma iyi gidiyor. İki gündür düzenli olarak yapıyorum bunları
Ev temizliğinizi yapabilirsiniz, daha önce temizleme imkanı bulamadığınız alanları temizleyebilirsiniz.
Dengeli beslenmenizi önerebilirim.
Bunlar eskide kaldığını düşünüyorum, burada sizin mesajlarınızı okumak daha keyifli.
Spor,görüntülü sohbet,bahçe işleri,kitap okuma,ilk defa denenen yemek tarifleri,geç yatıp,geç kalkmalar,sevdiğin filmleri tekrar seyretme.
Gelişmeye ve Çalışmaya devam