A
Adı bende saklı kalsın
Arkadaşlar inanmayacaksınız, şuan ekran'a bakıyorum, baktığım ekran 3 5 tane görünüyor. Bu konuda çözümleriniz ne olur bizi aydınlatır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berfin's hnım s harfinden kaynaklı olarak gelecek herşeyden katiyen sizi temin tutarım. Bu konuda danışmanlarımız sizlere en uygun tarifenin "s" sinden geri kalan kısmında "da burada ayrı değil" mutlaka sorun olacaktır. Biz sizlere yok sevmiyorum diyip cevap vermeseydik zaten olmazdı. Den ve dalar ayrı iki yurdum insanıyız.öncelikli olarak öfkenizi serbest bırakınız, ardınıza bakmadan çıkmalısınız. Ha bugün olur yarın bilmem aydıntma ürünlerini tavsiye ederim. Tavsiye etmekle kalmaz her eve lazım olan koltuk döşeme işlemlerini itinayla yapabilecek bir arkadaşım var. Onunla görüşüp size en uygun tarifenin kaç tl olduğunu inanın çekinmeden söylerim.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
sana cevap veresim var o yüzden mesajını yanıtlamak istediğimi belirterek sana yüklenecek anlam ve cümleleri hazırlarken, mükemmeletyicilik ve inanılmazlığın son noktasında gelen o sözler varya HİÇ aklımdan çıkmıyor biliyo musun?Sanırım herkes şoktayken haklı, adı bence kalsın.
Pardon tanışiyo muyuz?sana cevap veresim var o yüzden mesajını yanıtlamak istediğimi belirterek sana yüklenecek anlam ve cümleleri hazırlarken, mükemmeletyicilik ve inanılmazlığın son noktasında gelen o sözler varya HİÇ aklımdan çıkmıyor biliyo musun?
İtibar Puanı:
kızım o fake diiil mi?Pardon tanışiyo muyuz?
ablası fake benim düşlerimde sokak sakinleri ateş oluyoruz zanki. Sevdan bir ateş oldu bende, gönlüm bir deli coştu sende. Bunuda beğendi! da birleşik.... +1 getir o çocuğu.kızım o fake diiil mi?
Ağlayakta gözdenmi olak gardaş? Banlayacan mı olm!dedemin camisi var.. hayırdır inşallah?
Zuahhaha beni denemeye gerek yok hoca getirdim.Ağlayakta gözdenmi olak gardaş? Banlayacan mı olm!
Tam olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?