Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Cheesecake Pasta Sipariş | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 9 | 5K |
Beslenir. Ev düz ayak olursa iyi olur. Asansör veya merdivene maruz kalması , hep sıpa hep siz açısından problem teşkil eder. Ayrıca ses izolasyonu da iyi olmalı. Malum betonarme fazla yankı yapar. Sıpa eşek olup, anırmaya başladığında Aİ sesinin tizlere çıkmasından ötürü gürültü kirliliği oluşacaktır. bu hem size hem komşularınıza hem de sıpaya zarar verebilir. Beslemeye karar verdiğinizde SPA ve siz için uygun şartları sağladığınız taktirde sorun kalmayacaktır ))Evde sıpa beslenir mi?Kafamda deli deli sorular
Beslenir. Ev düz ayak olursa iyi olur. Asansör veya merdivene maruz kalması , hep sıpa hep siz açısından problem teşkil eder. Ayrıca ses izolasyonu da iyi olmalı. Malum betonarme fazla yankı yapar. Sıpa eşek olup, anırmaya başladığında Aİ sesinin tizlere çıkmasından ötürü gürültü kirliliği oluşacaktır. bu hem size hem komşularınıza hem de sıpaya zarar verebilir. Beslemeye karar verdiğinizde SPA ve siz için uygun şartları sağladığınız taktirde sorun kalmayacaktır ))
bu cevabi favorilemek istiyorum lütfenBeslenir. Ev düz ayak olursa iyi olur. Asansör veya merdivene maruz kalması , hep sıpa hep siz açısından problem teşkil eder. Ayrıca ses izolasyonu da iyi olmalı. Malum betonarme fazla yankı yapar. Sıpa eşek olup, anırmaya başladığında Aİ sesinin tizlere çıkmasından ötürü gürültü kirliliği oluşacaktır. bu hem size hem komşularınıza hem de sıpaya zarar verebilir. Beslemeye karar verdiğinizde SPA ve siz için uygun şartları sağladığınız taktirde sorun kalmayacaktır ))
@ERSAN.NET lütfen hanım efendinin isteği ile ilgilenir misinizbu cevabi favorilemek istiyorum lütfen
Tabiki her sayfanın içinde bu özellik bulunmaktadır.bu cevabi favorilemek istiyorum lütfen
@ERSAN.NET lütfen hanım efendinin isteği ile ilgilenir misiniz