HasannAkyuz
Kayıtlı Kullanıcı
Ben Hasan ;
Ersan kardeşim benim olmadığım yerde huzur bulamıyormuş bir geleyim dedim ?
Ersan kardeşim benim olmadığım yerde huzur bulamıyormuş bir geleyim dedim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
hoş geldiniz
ahah hoş geldiniz @HasannAkyuz
oo kardeşim hoşgeldin
selam welcome
sitede balikhobim de bildirimler geliyor. gizli sekmeden siteye girince işte yukarda 2 tane uyarıngeliyr. 1ncisi multi üyelik vs. yasaktır sonrasında ban yersin felan diyor. orada sitemize destek için reklamlara tıklayın diyor onu diyorumHoş bulduk. Bu muazzam karşılama için teşekkürler, hiç gerek yoktu. ersan şunu anlamadım " 2kere reklama tıkladım bildirim olarak yazmışsın ban yersin o bildirimi kaldır görürlerse sıkıntı ben tıklarım hergün "
KArdeşim ben google adsense filan takmam neden ? Çünkü memleket dünyanın merkezi, google beni takmak zorunda.onu görseler varya anında ban yersin uzmanlık alanım o konularda 25 yılımız var adsensle
uauahahha ben ondan dolayı reklam koymuyorum reklam ajansıyım çalışmak isteyen gelir boşa tık yaptırmamKArdeşim ben google adsense filan takmam neden ? Çünkü memleket dünyanın merkezi, google beni takmak zorunda.
Peki Reklam Ajansı Beyuauahahha ben ondan dolayı reklam koymuyorum reklam ajansıyım çalışmak isteyen gelir boşa tık yaptırmam
Bende işlem şöyle yürüyor ;ahahahah çerezlerimi düzeltim 1 tıklama yapim gör kaç verecek ondan sonra senin adsense sabah kaçta sıfırlanıyor. tam sıfırlanma saatini biliyormusun
Hoş bulduk ersan ile tdk ya yenı sokmaya calıstıgımız bır dıl. bu henuz gelısım asamasındahoş geldiniz hangi dilde konuşuyorsunuz
zuahha anladım şiimdi gece 12 değildir sanırım? genelde öğlen 12 den önce oluyor şuanda tbm kaç toplam kaç söylede birBende işlem şöyle yürüyor ;
Google beni arıyor, abi adsense sıfırlayalım mı yoksa kahvaltını yapmanı mı bekleyelim diye. Bende ruh halime göre sıfırlayın yada sıfırlamayın diye haber salıyorum arkadaşlara. Ama genelde 00:00 da yapmayı uygun görüyorlar herhalde
[automerge]1568703788[/automerge]
Hoş bulduk ersan ile tdk ya yenı sokmaya calıstıgımız bır dıl. bu henuz gelısım asamasında
evet
İtibar Puanı:
daha dur ben geldım lale devrı bıttı artık, bundan sonra devır aydınlanma devri. Al @ERSAN.NETben filozof olacağım yakında onu anladım ?
Hoş bulduk.hoş geldiniz
sayfalarda gezerken elim kaymış olabilirsahte tıklamamı var 1 tıkı silmiş mi 4 tık 0.35 mi 3 tık 0.35 mi
aman kaymasın sen müdahale etme banlanır hesap asla tıklama ben şimdi 10dk sonra tekrar ekran gönder tıkladım. sonra başka pc den başka ipden tıklıcam görelim kaç vericeksayfalarda gezerken elim kaymış olabilir
İtibar Puanı:
Ne yapıyoruz gürgen ağacı ile google' a mı saldırıyoruz ? Uçuşa filan mı geçicez ? sahtelerin resimleri nerede ersan bu arada vay anasını kafamda binlerce soruaman kaymasın sen müdahale etme banlanır hesap asla tıklama ben şimdi 10dk sonra tekrar ekran gönder tıkladım. sonra başka pc den başka ipden tıklıcam görelim kaç vericek
Çok basit. forum sitesine aylık ücretli üyelik satın alın 100 liraya günlük 0,50 kurus verelim sizebiz nasıl kazanacağız bu paraları
zuahha halledeceğiz tıklamacı başı burdaNe yapıyoruz gürgen ağacı ile google' a mı saldırıyoruz ? Uçuşa filan mı geçicez ? sahtelerin resimleri nerede ersan bu arada vay anasını kafamda binlerce soru
[automerge]1568704360[/automerge]
Çok basit. forum sitesine aylık ücretli üyelik satın alın 100 liraya günlük 0,50 kurus verelim size
İtibar Puanı:
ne zamana kadarNe yapıyoruz gürgen ağacı ile google' a mı saldırıyoruz ? Uçuşa filan mı geçicez ? sahtelerin resimleri nerede ersan bu arada vay anasını kafamda binlerce soru
[automerge]1568704360[/automerge]
Çok basit. forum sitesine aylık ücretli üyelik satın alın 100 liraya günlük 0,50 kurus verelim size
Siz ne zaman kadar istiyorsunuz ?ne zamana kadar
atayım mı hiç şakam olmazhesap no gönderin üyelik alasım geldi ?????
İtibar Puanı:
banlanana kadar ???Siz ne zaman kadar istiyorsunuz ?
ne lazım ayar yapmadım ki@ERSAN.NET [TH] Auto Merge Double Posts 1.1.1 ayarlarını görebilir miyim
[automerge]1568704542[/automerge]
atayım mı hiç şakam olmaz
Banlanma diye bir olay söz konusu olamaz. Google bizim elimizde siz 100 lirayı gönderin biz sizi 0,50 kurustan maaşa bağlıyalımbanlanana kadar ???
Tüm tıklar işaretlimi ayar olarak kastım bu idine lazım ayar yapmadım ki
İtibar Puanı:
Muhasebeci olduğum için kdv ye karşıyım kdv yerine kendi icadım olan özel hizmet bedeli almayı tercih ediyorum100 tl + kdv 1 ban
Üzgünüm maalesef şöyle ki ben kendi denetimi mi kendim yapıyorumşirketin imza sülkülerini rica edeceğim denetlemeden geldim
Adama bak ya kurmuş, bırakmış o kadar daha dokunmamış tamam sağol
ahanda
İtibar Puanı:
Yanlız sorun şu ki benim yedi sülalem Rusyada bende orada uzun bir süre çalıştığımdan dolayıdır ki bana cezai işlem ı ıtutanak tutmak zorundayız, cezai işleme girdi. fatura kesmeden tık aldınız herkes şahit
Bende ' de aynı sana .... atıyorumsen gönder bakim resimleri @HasannAkyuz
İtibar Puanı:
hahahaha bizim forumda o kadar çok eksik ki herşey stabil manuel fites vites@ERSAN.NET Forumda Sohbet odası kısmı eksik haberin olsun. Kimse sana bir şey demek istemiyor muş bu konuda özelden mesaj attılar şimdi de çok ters biriymişsin duyunca şok oldum dedim yalan.
aynen valla sen özelden 1 telefon yolla da alo diyimEl atayım ben en iyisi bir ara
Telefon demekaynen valla sen özelden 1 telefon yolla da alo diyim
Hoş BuldukHoş geldiniz ? @HasannAkyuz