Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyen misiniz?Aslında Bu dediklerimi uygularsan çok rahat bir şekilde zayıflarsın.
Sabah ilk kalktığında ilk önce 2 bardak su iç.
Suyu içtikten ortalama 30dk sonra Classic kahve iç.( Örneğin Filtre veya Espresso olabilir) Şekersiz ve sütsüz olmalı.
Bunun yanına her gün en az 1 ve en fazla 2 tane olacak şekilde Yeşil Çay iç.
Günlük olarak kilona göre kaç litre su içmen gerekiyorsa okadar su iç. (internette hesaplattırabilirsin içmen gereken su miktarını)
Kalori hesabını hiç duydun mu bilmiyorum internetten daha detaylı araştırırsın ama ben kısaca bahsedeyim.
İnternette Kalori hesabı yapan düzgün bir site bul ve bilgilerini gir ve hesaplattır. Günlük olarak yiyebileceğin bir kalori miktarı çıkacak. O kalori miktarı ne kadar ise günlük olarak en fazla o kadar kaloriye sahip yemekler yiyebilirsin.
Şeker ve Unlu Mamüllerden mümkün olduğnca hiç yememen gerekir. Meyve ise günde en fazla 1 tane yiyebilirsin. Sebze olarak ise kalori miktarını geçmediğin sürece istediğin kadar yiyebilirsin.
Benim bahsettiğim metotta da zaten sınırsız yiyebilirsiniz Sadece neyi ne kadar yediğiniz önemliDiyetisyen misiniz?
En iyi zayıflama şekli yiyerek zayıflamaktır. Çünkü açken sen, sen değilsin! O yüzden bize sen lazımsın, ne yersen ye, 5bin adım at, geri yat, dikkat! komutan size göre sağda. Biz nerde biliyoruz.
Şuan bile bunu okuduktan sonra 200gram zayıflamışımAslında Bu dediklerimi uygularsan çok rahat bir şekilde zayıflarsın.
Sabah ilk kalktığında ilk önce 2 bardak su iç.
Suyu içtikten ortalama 30dk sonra Classic kahve iç.( Örneğin Filtre veya Espresso olabilir) Şekersiz ve sütsüz olmalı.
Bunun yanına her gün en az 1 ve en fazla 2 tane olacak şekilde Yeşil Çay iç.
Günlük olarak kilona göre kaç litre su içmen gerekiyorsa okadar su iç. (internette hesaplattırabilirsin içmen gereken su miktarını)
Kalori hesabını hiç duydun mu bilmiyorum internetten daha detaylı araştırırsın ama ben kısaca bahsedeyim.
İnternette Kalori hesabı yapan düzgün bir site bul ve bilgilerini gir ve hesaplattır. Günlük olarak yiyebileceğin bir kalori miktarı çıkacak. O kalori miktarı ne kadar ise günlük olarak en fazla o kadar kaloriye sahip yemekler yiyebilirsin.
Şeker ve Unlu Mamüllerden mümkün olduğnca hiç yememen gerekir. Meyve ise günde en fazla 1 tane yiyebilirsin. Sebze olarak ise kalori miktarını geçmediğin sürece istediğin kadar yiyebilirsin.
İtibar Puanı:
BravooooooKalori kısıtlaması ile günlük aldığımız kalori hesaplayarak, yükte hafif pahada ağır yiyeceklerle kısa sürede kilo verebilirsin. Otofaji hakkında bilgi alabilirsin. Otofaji tekniği aynı zamanda kanser Yapan hasta ve orantısız büyüyen hücreleri de yok ettiği için aynı zamanda sağlıklıdır. Ancak kesinlikle ve kesinlikle uzman kontrolünde kilo verilmelidir. Değerlerinize baktırmayı unutmayın