Öneri - Mutfak Masası Önerisi | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Durdane

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
10 Tem 2019
23
7,183
78

İtibar Puanı:

Mutfak Masası Önerisi
Merhaba arkadaşlar, 2gün önce bu site üzerinde bellona yemek masamızı @Zülal hanım'a sattık, şuanda yemek masası alcağız. Önerilerinizi rica edecektim, sizce hangi firmayı tercih etmeliyim. Fiyat aralığı olarak düşündüğüm bir tutar yok. Gidipde 20bin tl lik bir masa göndermezseniz sevinirim.
Orta ölçekli bir aileyiz, 2 çocuğum, eşim ve ben olmak üzere 4 kişi yaşıyoruz. Olası durumlar için 6 kişilik bir yemek masasını uygun görüyorum. Açılır kapanır tercih etmeyi düşünüyorum.
Önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız hangi modeli veya hangi firmayı tercih edersiniz. Birde ricam şu firmada şu kadar şeklinde fiyat yazmamanız. Sevdiğiniz modelleri paylaşırsanız sevinirim. Firma adı arayışı gibi görünebilir ancak firmadan daha çok beğendiğiniz modelleri rica edeceğim. Zaman ayırıp okuduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum.
herkese iyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

MeltemCeylan92

Trip mode ON
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Eyl 2019
207
69,938
93

İtibar Puanı:

ArzuBolat 

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
108
41,108
93
İskenderun

İtibar Puanı:

ARZUNAZ

Platin Üye
1 Ağu 2019
102
31,587
93
Ankara

İtibar Puanı:

allah yardımcınız olsun şuan tercihler çok fazla. bende yerinizde olsaydım görüşlerin yanı sırada kendi içinizdeki sese kulak verin.

CemreHalisogulları

Gel etme
Platin Üye
4 Eki 2019
267
93,299
93
İstanbul

İtibar Puanı:

markalarda zaman zaman kalitesi az da olsa düşük veya kendi normal kalitesinden daha yüksek mobilyalar üretebiliyorlar. Onun için tabii marka önemli ama sadece markaya bağımlı kalmayın kalitesini göz önünde bulundurarak seçimler yapın.

IkinciCansu

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Tem 2019
135
40,409
93
İstanbul

İtibar Puanı:

allah yardımcınız olsun şuan tercihler çok fazla. bende yerinizde olsaydım görüşlerin yanı sırada kendi içinizdeki sese kulak verin.
Tabi diğer insanların düşünceleri ve yorumlarıda önemli ama daha da önemli olan bir şey varsa oda sizin kendi düşüncenizdir

EmelAndırır 

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
233
84,473
93

İtibar Puanı:

enzahome tepehome istikbal bellona viviense gibi firmaların masalarının tarzları güzel. bence bu seçimi yaparken kullanışlı ve estetik olmasına bakın ayrıca eve uyum sağlamasıda önemli.
? ? ?

Cansu.35

Dikenin çiçeği var diye sevinelim
Platin Üye
31 Tem 2019
388
139,265
93
Izmir

İtibar Puanı:

SinemBahsude

Platin Üye