Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
O | Çözüldü Mondi Mobilya Teslimat Süresi Kaç Gün ? | Mondi Mobilya Hakkında | 3 | 6K | |
E | Mondi mobilya kaliteli mi ? | Mondi Mobilya Hakkında | 2 | 4K | |
Mondi mobilya tavsiye | Mondi Mobilya Hakkında | 3 | 4K |
bence hem düşünün hemde alınbence düşünmeye gerek yok direk alabilirsiniz.
İtibar Puanı:
tamam da malümatı olana sormuş bilginiz var mı sizin acaba?firma olarak iyi ama şuan çok fazla iyi firma var. seçimler yaparken hepsinin yorumlarını göz önünde bulundurmak lazım.
şaka mısınız sayın @DeryaLi ? bilgim olmasa neden yazacağım.. ayrıca siz mondi de çalışan mısınız anlamadım?tamam da malümatı olana sormuş bilginiz var mı sizin acaba?
İtibar Puanı:
ya kızacağınızı bilmedim, sadece sordum bende müşteriyim. mondi mobilya hakkında bilgi alıyorum yani ben kötü amaçla söylemedim. yok çalışan değilim sizin gibi yorumları okurken cevap vermek istedim.şaka mısınız sayın @DeryaLi ? bilgim olmasa neden yazacağım.. ayrıca siz mondi de çalışan mısınız anlamadım?
bende dedim ne oluyor ya, kafam attı zaten çocuk durmuyor, elimden telefonu almaya çalışıyor. bir girim bakayım dedim. kusura bakmayın deryali hanim..ya kızacağınızı bilmedim, sadece sordum bende müşteriyim. mondi mobilya hakkında bilgi alıyorum yani ben kötü amaçla söylemedim. yok çalışan değilim sizin gibi yorumları okurken cevap vermek istedim.
İtibar Puanı:
siz kusura bakmayın ben şimdi yazdığımı okudum benden kaynaklanıyor. sizde mondi mobilyadan almayımı düşünüyorsunuz?bende dedim ne oluyor ya, kafam attı zaten çocuk durmuyor, elimden telefonu almaya çalışıyor. bir girim bakayım dedim. kusura bakmayın deryali hanim..
Kesinlikle katılıyorum size.genellikle ürünler piyasaya göre daha uygun olan mobilya firması.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: