Mondi Mobilya Yorumları
Mondi mobilya kullanıcı yorumları forumuna hoşgeldiniz, Mondi Mobilya ile ilgili yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
O | Çözüldü Mondi Mobilya Teslimat Süresi Kaç Gün ? | Mondi Mobilya Hakkında | 3 | 6K | |
E | Mondi mobilya kaliteli mi ? | Mondi Mobilya Hakkında | 2 | 4K | |
Mondi mobilya tavsiye | Mondi Mobilya Hakkında | 3 | 4K |
tatlım benimde kuzenler aldılar gerçekten ürünleri oldukça kaliteli.Annemler kullanıyor ve çok memnunlar.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
adını bilmeyen yok dediğin doğru internette baya bir şikayetler de var önemli olan bende senin gibi ürettiği mobilyaların tarzını beğeniyorum.@Mondi hakkında diyecek pek fazla söz yok bence adını bilmeyen yok.
HAhahahaalan mecnun almayan üzgün
İtibar Puanı:
aynı şeklde bende beğenmiyorum tarzı bana uygun değilben beğenmiyorum.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
BEnde çok beğendimMondi Yatak Odası Takımları ve Fiyatları gördüğünüz üzere mondi tarzı konusunda oldukça iyi modeller üretebiliyor.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bu söz çok iddaalı değil mimondi viviense nerdeyse aynı kalitedeler ancak ben yinede mondiyi tercih ederdim.
katılıyorumbu söz çok iddaalı değil mi
İtibar Puanı:
katılıyorum oldukça kaliteli ürünler ve görsel açıdan gerek çocuk odaları gerek salon takımları göz kamaştırıyor.Mondi Yatak Odası Takımları ve Fiyatları gördüğünüz üzere mondi tarzı konusunda oldukça iyi modeller üretebiliyor.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
kesinlikle.gayet güzel bir firma beğeniyorum.
?????bence firmaların genelinin en büyük sorunu müşterileri memnun edememeleri. aslında insanlar farkında değiller dünya genelinde hatasız insan veya hatasız firma yoktur. hatasını telafi edemeyen firma vardır. buda onların kalitesini gösterir. bir mondi müşterisi olarak şunu söylemek istiyorum. her ürün kendi bacağından asılır.
değişim şart olduğundan dolayı mobilyaları yeniledik
İtibar Puanı:
? ?benim bir kız arkadaşım evine almıştı mondiden hiç memnun kalmamıştı. tasarımları güzel bence ama kullananlardan yorum almak dha iyi diye düşünüyorum.
İtibar Puanı:
+1 bende beğenirim.gayet güzel bir firma beğeniyorum.
? ?Mondi'nin Adana'daki şubesinden Yemek Odası ve Köşe takımı sipariş verdik, ürünler tam zamanında geldi ve kurulumu yapıldı, kısıtlı bu zaman içinde bize yardımcı olmak için çabalayan herkese çok teşekkürler.
? ? ? ? ?Mondi'nin Adana'daki şubesinden Yemek Odası ve Köşe takımı sipariş verdik, ürünler tam zamanında geldi ve kurulumu yapıldı, kısıtlı bu zaman içinde bize yardımcı olmak için çabalayan herkese çok teşekkürler.
İtibar Puanı:
Mondi'nin Adana'daki şubesinden Yemek Odası ve Köşe takımı sipariş verdik, ürünler tam zamanında geldi ve kurulumu yapıldı, kısıtlı bu zaman içinde bize yardımcı olmak için çabalayan herkese çok teşekkürler.
✌✌✌Mondi'nin Adana'daki şubesinden Yemek Odası ve Köşe takımı sipariş verdik, ürünler tam zamanında geldi ve kurulumu yapıldı, kısıtlı bu zaman içinde bize yardımcı olmak için çabalayan herkese çok teşekkürler.
İtibar Puanı:
Mondi Yatak Odası Takımları ve Fiyatları gördüğünüz üzere mondi tarzı konusunda oldukça iyi modeller üretebiliyor.
Mondinin mobilyalarını hatta fiyatlarına göre daha kaliteli buluyorumFiyatına göre çok iyi mobilyalar üretiyorlar
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
buna ihtiyacım vardı teşekkürler. ?❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍
❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍www.mobilyatakimlari.com
bende seviyorum tarzı güzelMondi Yatak Odası Takımları ve Fiyatları gördüğünüz üzere mondi tarzı konusunda oldukça iyi modeller üretebiliyor.
Annemler kullanıyor ve çok memnunlar.
Mondi'nin Adana'daki şubesinden Yemek Odası ve Köşe takımı sipariş verdik, ürünler tam zamanında geldi ve kurulumu yapıldı, kısıtlı bu zaman içinde bize yardımcı olmak için çabalayan herkese çok teşekkürler.
bence firmaların genelinin en büyük sorunu müşterileri memnun edememeleri. aslında insanlar farkında değiller dünya genelinde hatasız insan veya hatasız firma yoktur. hatasını telafi edemeyen firma vardır. buda onların kalitesini gösterir. bir mondi müşterisi olarak şunu söylemek istiyorum. her ürün kendi bacağından asılır.
İtibar Puanı:
son zamanlarda çok ürünlerini görmek nasip olan mobilya şirketi. açıkcası ben genç odalarını felan çok beğendim.
İtibar Puanı:
bence firmaların genelinin en büyük sorunu müşterileri memnun edememeleri. aslında insanlar farkında değiller dünya genelinde hatasız insan veya hatasız firma yoktur. hatasını telafi edemeyen firma vardır. buda onların kalitesini gösterir. bir mondi müşterisi olarak şunu söylemek istiyorum. her ürün kendi bacağından asılır.
Mondi mobilya kalitesi olarak gayet güzel Hem fiyatları istikbal ve bellona'ya göre daha uygunmondi koltuk takımlarını, Kullanan ve bilgi verebilecek var mı arkadaşlar?
İtibar Puanı:
katılyorum.Mondi mobilya kalitesi olarak gayet güzel Hem fiyatları istikbal ve bellona'ya göre daha uygun
Annemler kullanıyor ve çok memnunlar.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: