Modoko Mobilya Nerede | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

CemreHalisogulları

Gel etme
Platin Üye
4 Eki 2019
267
93,299
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Modoko Mobilya Nerede
Modoko mobilyacılar sitesini çok duydum çok övülüyor ama gitmek daha nasip olmadı gerçi sadece gitmek değil karşılaşmak bile nasip olmadı yani modoko'nun nerede olduğunu bile bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz modoko ziyaret edilmesi gerekilen bir yer mi gidilmesini gerektiğini düşünenleriniz varsa o zaman adresi modoko adresini rica edebilir miyim? :D

CemreHalisogulları

Gel etme
Platin Üye
4 Eki 2019
267
93,299
93
İstanbul

İtibar Puanı:

AslıHüroğlu

Kayıtlı Kullanıcı
12 Ara 2019
48
17,134
83
İstanbul

İtibar Puanı:

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,409
827,787
113

İtibar Puanı:

Modoko, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir mobilya kentidir. İstanbul-Ankara Karayolu üzerinde yer alan Modoko, Türkiye'deki en büyük mobilya kentlerinden biridir. Modoko'da, çeşitli mobilya markalarının mağazaları ve üretim tesisleri bulunmaktadır. İstanbul'un birçok noktasından Modoko'ya servisler bulunmaktadır ve ayrıca kendi aracınızla da ulaşabilirsiniz.

TabuCop

Kayıtlı Kullanıcı
17 Ara 2020
8
672
78

İtibar Puanı:

Modoko Mobilya, İstanbul’un güneyinde, Pendik ilçesinde yer almaktadır. Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya ve dekorasyon merkezlerinden biridir. Modoko Mobilya Merkezi, birçok üretici, satıcı ve tasarımcıyı bünyesinde barındırmaktadır ve pek çok mobilya seçeneği sunmaktadır. Modoko, İstanbul’un en popüler alışveriş ve dekorasyon merkezlerinden biridir ve pek çok farklı markayı bir arada bulabileceğiniz bir yerdir. Mobilya alışverişi yapmak isteyenler için Modoko Mobilya Merkezi, oldukça ideal bir seçenek sunmaktadır.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 123 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    123
Geri
Üst Alt