Modalife Mobilya Sahibi Kim
Modalife hakkında fazla bir bilgim yok ama sahibi ve kurucusu kimdir acaba diye merak etmiyor değilim Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
J | Tavsiye Modalife Mobilya Blueline Yatak Odası Takımı Fiyatı | ModaLife Mobilya | 3 | 14K | |
Ş | Bilgi ModaLife Mobilya 5 Yıl Garantili mi | ModaLife Mobilya | 2 | 22K | |
S | Modalife mobilya tavsiye | ModaLife Mobilya | 3 | 6K |
Tonga soyismini ilk defa duydum neredenmişler?Özcan, Orhan ve Basri Tonga kardeşlerin kurduğu bir mobilya şirketi'dir.
Tonga: Hile, tuzak, dalavere, oyun. demekmiş ayrıca türk kökenli bir isim.Tonga soyismini ilk defa duydum neredenmişler?
İtibar Puanı:
İsimlere takılmamak lazım bazen İşlerini çok iyi yapıyorlar benceTonga: Hile, tuzak, dalavere, oyun. demekmiş ayrıca türk kökenli bir isim.
Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga'dır
Özcan, Orhan ve Basri Tonga kardeşlerin kurduğu bir mobilya şirketi'dir.
Müdürler Kurulu Başkanı: Orhan TONGA
İtibar Puanı:
hahaha ciddi olamaz gitmiş bir de anlamına mı bakmış soy isimlerininİsimlere takılmamak lazım bazen İşlerini çok iyi yapıyorlar bence
Çok fazla merak iyi değildir modalife'in sahibi kimse kim bize ne
Merak işte insan herşeyi merak eder ve öğrenip bilmek isterÇok fazla merak iyi değildir modalife'in sahibi kimse kim bize ne ??
Modalife mobilyanın kurucusu ve sahibi Özcan Tonga’dır. Adam hayatını vermiş arkadaşlarÖzcan, Orhan ve Basri Tonga kardeşlerin kurduğu bir mobilya şirketi'dir.
Özcan, Orhan ve Basri Tonga kardeşlerin kurduğu bir mobilya şirketi'dir.
Modalife Mobilya’nın kurucusu ve sahibi Özcan Tonga’dır. Adam hayatını vermiş arkadaşlarÖzcan, Orhan ve Basri Tonga kardeşlerin kurduğu bir mobilya şirketi'dir.
İtibar Puanı:
Kursalar ne olur 2 ay oldu adamlar aldığımız ürünleri getirip kurdular çekiç vurarak heryerini kırdılar vidaya suntaya raya çekiç vurulurmu şimdi degisicek fabrikadan gelicek dediler 2 ay oldu daha gelmediler aradım abi fabrikadan gelmedi diyorlar dünyanın öbür ucundan gelse 1 ay sürüyor bunlar iki ayda getiremedi
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: