Mobilya Vernikleme Nasıl Yapılır?
Merhaba Arkadaşlar Mobilyalarımızı verniklemek istesek bu işlem nasıl yapılıyor ve bu vernikleme işlemi neden yapılıyor ne gibi faydaları var mobilyalarımız için?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mobilya Vernikleme Hakkında güzel bir video:
Ben cila ve vernikleme gibi şeyleri sevmiyorum bilmiyorum güzel olmuyor gibi doğallığı gidiyor.Mobilya Verniklemeyi hiç sevmiyorum
Bu video da güzel
? ?Mobilyalarınız için sentetik reçine diğer bir adıyla yapay reçineli vernikler çok daha kullanışlıdır. Özellikle masalar, sandalyeler ve sürekli olarak aşınmaya maruz kalan yüzeylerde reçineli vernik kullanabilirsiniz. Yapay reçine kullanmanız kir ve çiziklere karşı koruyucu bir kaplama oluşturması açısından avantajlı olacaktır.
Vernikleme işlemine geçmeden önce mobilya yüzeyinize uygulayacağınız işlemleri adım adım sizinle paylaşalım.
- Temizleme: Vernikleyeceğiniz yüzey temizlenmiş olmalı . Temizlik sonrası yüzeyiniz tamamen kuru olmalı.
- Zımparalama : Zımpara kağıdı kullanabilirsiniz. Daha sonra çıkan tozları fırça ile temizleyin.
- Vernikleme: Boyayı, sürmeden önce iyice karıştırın. Fırçayı, boyaya daima kıl yüksekliğinin üçte birine kadar batırın.İyi bir sonuç almak için birkaç kat halinde uygulamalısınız. Vernik kutusunun üzerinde nasıl boyayacağınıza dair yönlendirme bulabilirsiniz.
Bu video da güzel
İtibar Puanı:
Çok doğruSadece vernikleme güzel olmuyor özellikle çok eski ise önce boyanılmalı ve sonraki verniklenmeli ki güzel bir görüntü oluşsun
Gamze hanım anlatım tarzınız gerçekten harika. Konuya derinlemesine girip sade şekilde anlamamı sağladınız. Çok teşekkür ediyorum. Mobilya vernikleme nasıl yapılır diye aradım bir türlü sonuca gelemedim. Dediklerinizi uyguladım ve soru çözüldü. Size minnettarim. ????Mobilyalarınız için sentetik reçine diğer bir adıyla yapay reçineli vernikler çok daha kullanışlıdır. Özellikle masalar, sandalyeler ve sürekli olarak aşınmaya maruz kalan yüzeylerde reçineli vernik kullanabilirsiniz. Yapay reçine kullanmanız kir ve çiziklere karşı koruyucu bir kaplama oluşturması açısından avantajlı olacaktır.
Vernikleme işlemine geçmeden önce mobilya yüzeyinize uygulayacağınız işlemleri adım adım sizinle paylaşalım.
- Temizleme: Vernikleyeceğiniz yüzey temizlenmiş olmalı . Temizlik sonrası yüzeyiniz tamamen kuru olmalı.
- Zımparalama : Zımpara kağıdı kullanabilirsiniz. Daha sonra çıkan tozları fırça ile temizleyin.
- Vernikleme: Boyayı, sürmeden önce iyice karıştırın. Fırçayı, boyaya daima kıl yüksekliğinin üçte birine kadar batırın.İyi bir sonuç almak için birkaç kat halinde uygulamalısınız. Vernik kutusunun üzerinde nasıl boyayacağınıza dair yönlendirme bulabilirsiniz.
İtibar Puanı:
Gamze hanım çok teşekkürler, 3 gündür evde araştırıyorum acaba "Mobilya Vernikleme Nasıl Yapılır" konusunda yaptığım onca araştırmadan sonra dediklerini uyguladım ama başarılı olamadım. Bugün sizin yazdığınız mesajı denedim gerçekten çok fayda sağladım. size ne kadar teşekkür etsem azdır. Mobilya vernikleme dediklerinde hep aklımda olacaksınız gamze hanım. Allah ne muradınız varsa versin. Çok teşekkürler. ? ? ? ?Mobilyalarınız için sentetik reçine diğer bir adıyla yapay reçineli vernikler çok daha kullanışlıdır. Özellikle masalar, sandalyeler ve sürekli olarak aşınmaya maruz kalan yüzeylerde reçineli vernik kullanabilirsiniz. Yapay reçine kullanmanız kir ve çiziklere karşı koruyucu bir kaplama oluşturması açısından avantajlı olacaktır.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Mobilya vernikleme nasıl yapılır pek umrumda değil aslında çünkü kokusundan nefret ediyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: