Mobilya Tavsiye
Kayıtlı Kullanıcı
- 15 Ara 2019
- 5
- 1,068
- 78
İtibar Puanı:
Mobilya Markası Tavsiye
Mobilya Tavsiye ana konumuza hoşgeldiniz, bu forumumuz mobilya tavsiye ana konu olarak oluşturulmuştur.
Forumumuzda Sıkça sorulan Mobilya tavsiye sorularına istinaden böyle bir konu başlığı açmanın gerekli olduğuna yönetim olarak karar verdik ve bu görev bana atandığı için sizlere kısa bir çalışma yapma gereği duydum.
Mobilya konusunda tavsiye isteyen değerli üyelerimizin, aşağıdaki sorduğumuz bazı temel sorulara mümkünse cevap vererek sorularını sormaları durumunda elimizden geldiğince kendisine uygun marka model ve bütçede ürün önermeye çalışacağımızı bilmenizi isterim.
Kullanıcı Profili
Arkadaşlar bu soru siz değerli üyelerimizin mobilya seçimindeki en önemli unsurlardan birisidir. Seçeceğiniz mobilyanın teknik yapısı ile sizin kullanıcı profilinizin örtüşmesi durumunda yıllarca keyifle kullanacağınız bir ürünü seçebilmeniz ve bizim sizlere yardımcı olabilmemiz çok daha kolay olacaktır.
Alacağınız Mobilya'nın Kullanım Ortamı
Evet değerli arkadaşlar ikinci önemli konu ise mobilyanın nerede ve hangi koşullarda kullanacağınız konusudur.
Yoğun Gün ışığı alan, Aşırı sıcak, Aşırı soğuk, Aşırı Tozlu, Aşırı nemli gibi ince detaylar da bu tercihlerimizde bizleri bazı önlemler almaya/aldırmaya zorlayabilir.
Oturma Düzeni
Yine en önemli konuların başına oturma düzeniniz gelir. Kare bir odada fazla yan açılara dağılarak izlediğiniz bir ortamda kullanılacak mobilya ile, Dikdörtgen bir odada karşı cepheden oturacağınız mobilya'nın seçiminizde büyük etkiler yaratacağını unutmayınız. Buna paralel Yaşam ünitesinde duracak bir mobilya ile ürün performansının örtüştürülmesi gereken bir durum olduğunu unutmamanızı rica ederiz.
Zaman içerisinde gelişen dekorasyon ve sizlerden gelen taleplere göre konu başlığını revize edebiliriz.
Değerli görüşlerinizi de bizlerden esirgememenizi rica eder, Satın alacağınız Mobilyalarınızın şimdiden sizlere hayırlı olmasını dileriz.
Moderatör tarafında düzenlendi: