Aslı.kaya.33
Platin Üye
Mobilya Eskitme Nasıl Yapılır
Eskitilmiş tarzda mobilyalar nasıl yapılıyor bir bilgisi olan var mı? Acaba fabrikadan hazır mı almak lazım yoksa ben evimdeki mobilyaları eskitmek için bir yöntem uygulayabilir miyim?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mobilya Eskitem Böyle Yapılıyor
?Eskitme boyası diye bir boya var diye biliyorum eskitme işlemini yapmada yardımcı oluyor.
uzun zamandır görmedimMobilya Eskitme spreyleri veya kremleri vardı çok eskiden acaba hala var mı?
Bende bulamadım ama kesin vardır bence.uzun zamandır görmedim
Tekzen'de buldum ama şuan için altın rengini buldum.Bende bulamadım ama kesin vardır bence.
Şubeye gidin sizi yönlendirilerTekzen'de buldum ama şuan için altın rengini buldum.
Niye olmasın ki olur benceBende ustası değilim ama herhalde kendin evde yapabileceğin bir şey olmasa gerek
Hahahah bana daha hızlı bir yöntem lazım ?Benim bildiğim bir yöntem var ama uzun sürüyor ? eskiyene kadar kullanacaksın ? ?
Mobilya Eskitem Böyle Yapılıyor
Hmm bilmiyorum ama bir bakayım belki ben bulurum.Mobilya Eskitme spreyleri veya kremleri vardı çok eskiden acaba hala var mı?
Daha hızlı bir yöntem bilmiyorum ben ?Niye olmasın ki olur bence
Hahahah bana daha hızlı bir yöntem lazım ?
Açıklayıcı bir video olmuş teşekkürler
Hmm bilmiyorum ama bir bakayım belki ben bulurum.
ahahahahahBenim bildiğim bir yöntem var ama uzun sürüyor ? eskiyene kadar kullanacaksın ? ?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
uzun yıllar kullanırsan eskir ?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Eskitme boyası diye bir boya var diye biliyorum eskitme işlemini yapmada yardımcı oluyor.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: