- 9 Tem 2019
- 27
- 9,603
- 78
İtibar Puanı:
Luxury Oturma Odaları
Luxury Oturma Odaları hakkında bilgi ve öneri arayışımız var, bu konuda tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
✨ Luxury Mobilya Ne Demek ❓🛋️🏛️ | 💎 Luxury Oturma Odaları İhtişamın Üst Seviyesi 🌟 | 77 | 23K |
İtibar Puanı:
Çok havalı sanırım baya pahalıdır.Bayıldım.
Yani tarzınızı bilmiyorum ama bence güzel bir renk uyumu var.
Bu baya güzelmiş yaaa
Hangi firmanın bu? Bu kadar fiyatı pahalıysa Versace'nin falan mı gerçi Versace olsa daha pahalı olur ama bilmiyorum artık.
Versace'yi biliyor olmanız beni şaşırttı.Bu baya güzelmiş yaaa
Hangi firmanın bu? Bu kadar fiyatı pahalıysa Versace'nin falan mı gerçi Versace olsa daha pahalı olur ama bilmiyorum artık.
Zaten Ersan Bey 15k derken TL de dememişkiVersace olurmu hiç cnm onların fiyatı 15k ama Dolar'dır yani gerçi 15k dan da pahalıdır ama
Ben bilirimVersace'yi biliyor olmanız beni şaşırttı
Versace olsa logosu olurdu koskocaman. Ama değildir zaten onların tasarımı çok farklı görünce zaten hemen değişik olduğu anlaşılıyor.
İtibar Puanı:
Doğru versace olsaydı.Marka ismini boy boy gösterirdi.Versace'yi biliyor olmanız beni şaşırttı
Versace olsa logosu olurdu koskocaman. Ama değildir zaten onların tasarımı çok farklı görünce zaten hemen değişik olduğu anlaşılıyor.
15 bin tl veya 15 bin dolar mı çünkü K nın internetteki uzantısı bin demek. yani 1k 1000 demek dolar tl euro bilmem ama kesin 15000 birşeyler ediyorZaten Ersan Bey 15k derken TL de dememişki
İtibar Puanı:
Çok iyi gerçekten çok iyi koltuk takımı
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
çok uygunmuş15k civarı
Baya lüks bir luxury koltuk takımıymış
İtibar Puanı:
İşte bu tam benim aradığım bir koltuk takımı demek ben luxury seviyormuşum
İtibar Puanı:
Renklerin uyumuna bayıldımmmm
İtibar Puanı:
Küçük detayları çok severim baktıkça yeni yeni detaylar farkediyorum
çok uygun bence.15k civarı
Bu koltuk takımının pembe olanı yok mu
Luxury oturma odaları tam bana göreymiş çok ama çok beğendimmmmm
İtibar Puanı:
Bu koltuk takımının pembesi olsa muhteşemmm ötesi olur gibi sankiBu koltuk takımının pembe olanı yok mu
İtibar Puanı:
Benim yeni tarzım olabilir
Aynı bu koltuk takımının farklı bir rengi olsa muhteşem ötesi olurdu
İtibar Puanı:
Bana ayrı ayrı bu renkleri gösterseniz hayatta beğenmezdim böyle bir koltuk takımını ama renklerin birbiri ile uyumu ve tasarımının bunu daha da öne çıkaran ve güzel bir tasarım olmasından dolayı çok ama çok beğendim Bundan sonra luxury koltuk takımlarını daha çok incelemeye karar verdimÇok iyi gerçekten çok iyi koltuk takımı
İtibar Puanı:
Aynen renk seçimi ve uyumları çok hoş ve estetik olmuşİşte bu tam benim aradığım bir koltuk takımı demek ben luxury seviyormuşum
hiç sevmem ben luxury oturma odasını veya mobilyalarını. çok saçma sultan süleyman han hazretlerinin birinci kuşak torunu sanırsın.
İtibar Puanı:
Çok güzel bir koltuk takımıymış Luxury oturma odalarının böyle olduğunu bilseydim daha önceden tercih ederdim
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Luxury Koltuk takımları böyle ise eğer efsane ötesi bir tasarım olmuş bence
İtibar Puanı: