Müşterilerin Koçtaş Mobilya için yazdıkları yorumlar genellikle olumlu yönde. Yüksek kaliteli ürünler, çeşitli tasarımlar ve uygun fiyatlar hakkında sık sık bahsediliyor. Aynı zamanda, müşterilerin ürün teslimatı, montaj ve müşteri hizmetleri ile ilgili olarak bazı şikayetleri var. Aşağıda bazı örnek yorumlar bulunmaktadır:
- "Koçtaş Mobilya'dan aldığım her ürün, kalitesi, tasarımı ve dayanıklılığı açısından beni şaşırttı. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar mevcut. Yeni bir yatak odası takımı aldım ve memnun kaldım. Tek dezavantajı, teslimatı sırasında gelen ürünün hasarlı olmasıydı ama müşteri hizmetleri sorunu hemen çözdüler."
- "Koçtaş Mobilya, evim için mükemmel tasarım ve yüksek kaliteli mobilyalar sundu. Şimdiye kadar, birkaç ürün aldım ve hepsi güzel. Fiyatları da oldukça uygun. Tek negatif nokta, teslimat zamanında belirsizlik olmasıydı. İlk önce söz verilen tarihten bir gün sonra eve gelmişler."
- "Koçtaş Mobilya'dan aldığım kanepe süper rahat ve kaliteli. Montajı kolaydı. Müşteri hizmetleri sorularımı ve endişelerimi hızlı bir şekilde yanıtladı. Tek dezavantajı, siparişimiz biraz zamanında geldi."
- "Koçtaş Mobilya, evim için mükemmel mobilya ve dekorasyon çözümleri sağladı. Mağazada çok sayıda ürün seçeneği ve her fiyat seviyesinde ürünleri mevcut. Ayrıca, profesyonel bir teslimat ve montaj hizmetleri de verdikleri için, rahat ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşadım. Tek olumsuzlukları, online alışveriş yaparken kupon kodlarının sorunsuz çalışmamalarıydı."
- "Koçtaş Mobilya'dan aldığım yemek masası, çok güzel ve kaliteli bir ürün. Montajı da çok kolaydı ve mağazadaki fiyatı oldukça makuldu. Ancak, siparişim birkaç gün gecikti ve bu biraz can sıkıcı oldu."