Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
N | Kilim mobilya mutfak masası | Kilim Mobilya | 1 | 5K | |
M | Tavsiye Kilim Mobilya Neva Koltuk Takımı | Kilim Mobilya | 4 | 27K | |
J | Tavsiye Kilim Mobilya Yemek Odası Tavsiyesi | Kilim Mobilya | 5 | 9K |
İtibar Puanı:
nokta atışı olmuş.kayseri'li iş adamı mehmet yayla'ya ait olan, oturma grubu' panel mobilya ve ev tekstili ürünlerinin üretim ve satışını yapan anonim şirket'idir.
İtibar Puanı:
Mobilya Firmaları neden hep kayseriden çıkıyorKilim Mobilya:
Şirketimiz 1976’da Kayseri/ Türkiye’de mobilya üretimine KİLİM markasıyla başlamış ve bu marka ile ülkemizde yakaladığı tecrübe ve modeli yurt dışındaki hedef pazarlarda planlı bir şekilde uygulama çabasına girmiştir.
“Bir KİLİM Yeter” mottosuyla evde geçen her an için özel bir KİLİM var inancını;
KİLİM bu ülkede üretti, bu ülkede kazandı, bu ülkeye yatırım yaptı ve yapmaya devam etmektedir. Şimdi dünyaya mobilya satan bir marka oldu. “Bir KİLİM Yeter” dendiğinde;
Mobilya sektörü, gelişen ülke ekonomisine katma değer üreten, gelecek vaat eden ana sektörlerden biridir. KİLİM, büyüme hedefiyle birlikte ülke ekonomisine ve istihdama fayda sağlayan marka olmak arzusundadır.
Hahaha benim de değil o zamanvalla benim değil
Kayserililer işini biliyorkayseri'li iş adamı mehmet yayla'ya ait olan, oturma grubu' panel mobilya ve ev tekstili ürünlerinin üretim ve satışını yapan anonim şirket'idir.
Baya eski bir firmaymış ben yeni zannediyordum.Kilim Mobilya:
Şirketimiz 1976’da Kayseri/ Türkiye’de mobilya üretimine KİLİM markasıyla başlamış ve bu marka ile ülkemizde yakaladığı tecrübe ve modeli yurt dışındaki hedef pazarlarda planlı bir şekilde uygulama çabasına girmiştir.
“Bir KİLİM Yeter” mottosuyla evde geçen her an için özel bir KİLİM var inancını;
KİLİM bu ülkede üretti, bu ülkede kazandı, bu ülkeye yatırım yaptı ve yapmaya devam etmektedir. Şimdi dünyaya mobilya satan bir marka oldu. “Bir KİLİM Yeter” dendiğinde;
Mobilya sektörü, gelişen ülke ekonomisine katma değer üreten, gelecek vaat eden ana sektörlerden biridir. KİLİM, büyüme hedefiyle birlikte ülke ekonomisine ve istihdama fayda sağlayan marka olmak arzusundadır.
İtibar Puanı:
Biz yokken varmış sen düşün artıkHahaha benim de değil o zaman
Kayserililer işini biliyor
Baya eski bir firmaymış ben yeni zannediyordum.
valla benim değil
Tanımıyorummmmkayseri'li iş adamı mehmet yayla'ya ait olan, oturma grubu' panel mobilya ve ev tekstili ürünlerinin üretim ve satışını yapan anonim şirket'idir.
İtibar Puanı:
Vay be çok eski yıllarda kurulmuş ben 2000li yıllardan sonra zannediyordum.Kilim Mobilya:
valla benim değil
benimde dilBende değilim
benimde dilvalla benim değil
itiraf edecek kimse yok mubenimde dil
etmişleritiraf edecek kimse yok mu