Tavsiye Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 4 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Berilöztürk

Kayıtlı Kullanıcı
19 Ara 2019
30
8,131
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge almak istiyorum, tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? Aramız da Karaca Vantuz S6 elektrikli süpürge kullananların yorumları çok değerli benim için. Şuan aslında satın alacaktım ama satın almadan önce size bir danışmak istedim.

karaca_vantus_s6_elektrikli_supurge.jpg

-Toz hacmi 2,8 lt, motor gücü 899 watt ve ses seviyesi 75 db olup H.E.P.A 13 filtre özelliği ile tozları %99.9 oranında hapseder.
-En çok kullanılan aparatlardan halı ve sert zemin, kenar köşe ve koltuk ucu bulunmaktadır.
-Ayarlanabilir vakum gücü vardır.
-Turbo cyclone teknolojisi ile makinenizin çektiği tüm tozu ve kiri bir girdaptan geçirerek hazneye aktarır. Böylece makinenin önündeki tüm tıkanmaların önüne geçilmiş olur.
-Toz haznesi temizliği kolaydır.

Özellikler

Tipleri (Yatay/Dikey):
Yatay
Torba/Hazne: Hazne
Vakum Tipi: Turbo Cyclon
Filtre Cinsi: H.E.P.A: 13 Filtre
Emiş Gücü: 210 W
Ayarlanabilir Vakum Gücü: Var
Renk: Kırmızı
Su Tankı Kapasitesi: Yok
Toz Hazne Kapasitesi: 2,8 lt
Ses: 75 db
Temizleme Yüzey Seçenekleri(Halı,Mobilya vb.): Halı, Parke,Koltuk Ucu, Kenar Köşe Aparatı
Filtre Degisim Sensoru: Yok
Timer: Yok
Kolay Temizlenme Özelliği (Toz Haznesinin kolay çıkarılıp takılabilmesi): Var
Ergonomik Tutuş: Var
UV Işık (LED'li fırça): Yok
Hortum Uzunluğu: 1650 mm
Kablo Uzunluğu: 6 m
Garanti: sünger filtre garantisi 50 yıl, ürün garantisi 2 yıl
Aparatlar:
3
Teleskopik Boru Materyali: Paslanmaz Metal Teleskopik Boru
Kablo Sarma Özelliği: var
Yikanabilir Filtre: Var
Elden Kumanda Edilebilmesi: Yok
Yatay ve dikey park edilebilme özelliği: Var
Dijital Gösterge: Yok
Apart Standı (Var/Yok): Yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
R

Recep yüksel

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge almak istiyorum, tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? Aramız da Karaca Vantuz S6 elektrikli süpürge kullananların yorumları çok değerli benim için. Şuan aslında satın alacaktım ama satın almadan önce size bir danışmak istedim.

karaca_vantus_s6_elektrikli_supurge.jpg

-Toz hacmi 2,8 lt, motor gücü 899 watt ve ses seviyesi 75 db olup H.E.P.A 13 filtre özelliği ile tozları %99.9 oranında hapseder.
-En çok kullanılan aparatlardan halı ve sert zemin, kenar köşe ve koltuk ucu bulunmaktadır.
-Ayarlanabilir vakum gücü vardır.
-Turbo cyclone teknolojisi ile makinenizin çektiği tüm tozu ve kiri bir girdaptan geçirerek hazneye aktarır. Böylece makinenin önündeki tüm tıkanmaların önüne geçilmiş olur.
-Toz haznesi temizliği kolaydır.

Özellikler

Tipleri (Yatay/Dikey):
Yatay
Torba/Hazne: Hazne
Vakum Tipi: Turbo Cyclon
Filtre Cinsi: H.E.P.A: 13 Filtre
Emiş Gücü: 210 W
Ayarlanabilir Vakum Gücü: Var
Renk: Kırmızı
Su Tankı Kapasitesi: Yok
Toz Hazne Kapasitesi: 2,8 lt
Ses: 75 db
Temizleme Yüzey Seçenekleri(Halı,Mobilya vb.): Halı, Parke,Koltuk Ucu, Kenar Köşe Aparatı
Filtre Degisim Sensoru: Yok
Timer: Yok
Kolay Temizlenme Özelliği (Toz Haznesinin kolay çıkarılıp takılabilmesi): Var
Ergonomik Tutuş: Var
UV Işık (LED'li fırça): Yok
Hortum Uzunluğu: 1650 mm
Kablo Uzunluğu: 6 m
Garanti: sünger filtre garantisi 50 yıl, ürün garantisi 2 yıl
Aparatlar:
3
Teleskopik Boru Materyali: Paslanmaz Metal Teleskopik Boru
Kablo Sarma Özelliği: var
Yikanabilir Filtre: Var
Elden Kumanda Edilebilmesi: Yok
Yatay ve dikey park edilebilme özelliği: Var
Dijital Gösterge: Yok
Apart Standı (Var/Yok): Yok

Berilöztürk

Kayıtlı Kullanıcı
19 Ara 2019
30
8,131
83
İstanbul

İtibar Puanı:

Karacan'nın süpürge ürettiğini de ilk defa duyuyorum. Karaca olmasından dolayı kaliteli olacağını düşünüyorum aslında. Bu fiyata göre de bence gayet makul bir süpürge.
sizin mesajdan sonra satın almıştım şimdi fark ettim mesajı kusura bakmayın. teşekkürler.

MT 

Keşfetmek İçin İçeriği Oku
Moderator
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
30,417
827,870
113

İtibar Puanı:

Detaylı Özellikler​

Emiş Gücü: Karaca Vantuz S6 Red, 850W motor gücü ile yüksek emiş performansı sunar. Bu sayede halılar, sert zeminler ve mobilyalar üzerinde etkili temizlik sağlar.

Filtrasyon Sistemi: HEPA 13 filtre sistemi, mikroskobik toz parçacıklarını ve alerjenleri %99,95 oranında hapsederek temiz bir hava çıkışı sağlar. Bu özellik, özellikle alerjik reaksiyonları olan kullanıcılar için büyük bir avantajdır.

Toz Haznesi: 1.5 litre kapasiteli toz haznesi, orta büyüklükteki temizlik işleriniz için yeterlidir. Hazne dolduğunda kolayca çıkarılıp boşaltılabilir, böylece temizlik işlerinizi aksatmadan devam edebilirsiniz.

Aksesuarlar:

• Çok Amaçlı Başlık: Halılar ve sert zeminler için idealdir.
  • Dar Uçlu Başlık: Mobilya araları, köşeler ve dar alanlar için uygundur.
  • Döşeme Başlığı: Koltuklar, perdeler ve diğer döşemeler üzerinde etkili temizlik sağlar.

Kullanım Önerileri​

1. Farklı Zemin Türleri İçin Ayar Yapma:

• Halılar: Halılar üzerinde yüksek emiş gücü kullanarak derinlemesine temizlik yapabilirsiniz.
  • Sert Zeminler: Sert zeminlerde düşük hız ayarını kullanarak yüzeydeki toz ve kirleri kolayca temizleyebilirsiniz.
2. Aksesuar Kullanımı:

• Çok Amaçlı Başlık: Günlük temizlik için idealdir. Halılar ve sert zeminlerde etkili sonuçlar verir.
  • Dar Uçlu Başlık: Dar ve ulaşılması zor alanlar için mükemmeldir. Özellikle mobilya araları ve köşeler için kullanın.
  • Döşeme Başlığı: Koltuklar, perdeler ve diğer döşemelerde etkili temizlik sağlar. Döşemelerin zarar görmemesi için düşük hız ayarını kullanın.
3. HEPA Filtre Temizliği:

• Filtreyi düzenli olarak kontrol edin ve temizleyin.
  • HEPA filtreyi su ile yıkayabilirsiniz, ancak tamamen kurumasını beklemelisiniz.

Bakım İpuçları​

1. Toz Haznesi Temizliği:

• Toz haznesini düzenli olarak boşaltın. Hazne dolduğunda, emiş gücü azalabilir.
  • Hazneyi su ile yıkayın ve tamamen kurumasını bekleyin.
2. Filtre Bakımı:

• HEPA filtresi düzenli olarak kontrol edilmeli ve gerekirse temizlenmelidir.
  • Filtrenin uzun ömürlü olması için aşırı kirlenmeden kaçının ve düzenli olarak yıkayın.
3. Kablo ve Elektrik Aksamı:

• Kabloyu düzenli olarak kontrol edin ve hasar olup olmadığını gözlemleyin.
  • Elektrik aksamında herhangi bir sorun fark ederseniz, yetkili servise başvurun.

Kullanıcı Deneyimleri ve Geri Bildirim​

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge, kullanıcılar arasında genel olarak olumlu yorumlar almıştır. İşte bazı kullanıcı deneyimleri ve geri bildirimler:

Olumlu Geri Bildirimler:

• "Bu süpürgeyi kullanmak gerçekten çok kolay. Hafif ve taşınabilir olduğu için evin her köşesini rahatça temizleyebiliyorum."
  • "HEPA filtresi sayesinde evimdeki hava kalitesi arttı. Özellikle alerji sorunu yaşayan biri olarak bu özellik çok önemli."
  • "Çok amaçlı başlıklar ve yüksek emiş gücü, evde her yüzeyi kolayca temizlememe yardımcı oluyor."
Olumsuz Geri Bildirimler:

• "Kablo uzunluğu biraz daha uzun olabilirdi. Büyük odalarda temizlik yaparken priz değiştirmek zorunda kalıyorum."
  • "Süpürge çalışırken biraz gürültülü. Daha sessiz çalışan bir model arayanlar için uygun olmayabilir."

Sonuç​

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge, güçlü performansı, şık tasarımı ve çok amaçlı aksesuarları ile dikkat çeken bir modeldir. HEPA 13 filtresi sayesinde alerjenleri ve ince tozları hapsederek daha temiz bir hava sağlar. Kompakt ve taşınabilir yapısı, kullanım kolaylığı sunar. Ancak, kablo uzunluğu ve gürültü seviyesi bazı kullanıcılar için dezavantaj oluşturabilir. Genel olarak, etkili ve pratik bir elektrikli süpürge arayanlar için mükemmel bir seçimdir.

Daha fazla bilgi ve satın alma seçenekleri için Karaca'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yetkili satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,461
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge: İnceleme ve Kullanıcı Yorumları​

Karaca, kaliteli ev aletleri konusunda güvenilir bir marka olarak bilinir. Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge, güçlü performansı ve şık tasarımı ile dikkat çeken bir modeldir. Bu makalede, Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge'nin özelliklerini, avantajlarını, dezavantajlarını ve kullanıcı yorumlarını inceleyeceğiz.

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge Özellikleri​

• Güç: 850W
  • Filtrasyon: HEPA 13 filtre
  • Toz Haznesi Kapasitesi: 1.5 litre
  • Kablo Uzunluğu: 5 metre
  • Aksesuarlar: Çok amaçlı başlık, dar uçlu başlık, döşeme başlığı
  • Gürültü Seviyesi: 75 dB
  • Renk: Kırmızı

Avantajlar​

1. Güçlü Performans: 850W motor gücü ile yüksek emiş gücü sağlar ve zorlu kirleri bile kolayca temizler.
  2. HEPA 13 Filtre: Yüksek kaliteli HEPA 13 filtre, ince tozları ve alerjenleri hapsederek daha temiz bir hava sağlar.
  3. Kompakt Tasarım: 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve kompakt tasarımı ile kolayca taşınabilir ve saklanabilir.
  4. Çok Amaçlı Aksesuarlar: Farklı yüzeyler ve temizlik ihtiyaçları için çok amaçlı başlık, dar uçlu başlık ve döşeme başlığı ile birlikte gelir.
  5. Şık Tasarım: Kırmızı rengi ve modern tasarımı ile dikkat çeker ve evinize estetik bir dokunuş katar.

Dezavantajlar​

1. Kablo Uzunluğu: 5 metre kablo uzunluğu, büyük alanlarda temizlik yaparken sınırlayıcı olabilir.
  2. Gürültü Seviyesi: 75 dB gürültü seviyesi, daha sessiz çalışan modellerle karşılaştırıldığında yüksek olabilir.
  3. Toz Haznesi Kapasitesi: 1.5 litre toz haznesi kapasitesi, büyük temizlik işlerinde sık sık boşaltma gerektirebilir.

Kullanıcı Yorumları​

Olumlu Yorumlar:

• "Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge'yi kullanmaya başladığımdan beri evimdeki temizlik işleri çok daha kolay hale geldi. Güçlü emiş gücü sayesinde halılardaki tüm toz ve kirleri rahatça temizleyebiliyorum."
  • "Şık tasarımı ve kırmızı rengi gerçekten çok güzel. Ayrıca, HEPA filtresi sayesinde evimdeki hava kalitesi de arttı. Özellikle alerji sorunu yaşayanlar için ideal."
  • "Farklı başlıklar sayesinde mobilyaların altını, dar köşeleri ve döşemeleri kolayca temizleyebiliyorum. Çok amaçlı kullanım sunuyor."
Olumsuz Yorumlar:

• "Kablo uzunluğu biraz daha uzun olsaydı daha iyi olurdu. Büyük odaları temizlerken sık sık priz değiştirmek zorunda kalıyorum."
  • "Gürültü seviyesi biraz yüksek. Daha sessiz bir model arayanlar için uygun olmayabilir."

Sonuç​

Karaca Vantuz S6 Red Elektrikli Süpürge, güçlü performansı, şık tasarımı ve çok amaçlı kullanım sunan aksesuarları ile dikkat çeken bir modeldir. HEPA 13 filtresi sayesinde daha temiz bir hava sağlayarak alerji sorunu yaşayan kullanıcılar için ideal bir çözüm sunar. Ancak, kablo uzunluğu ve gürültü seviyesi bazı kullanıcılar için dezavantaj oluşturabilir. Genel olarak, kompakt ve etkili bir elektrikli süpürge arayanlar için mükemmel bir seçimdir.

Daha fazla bilgi ve satın alma seçenekleri için Karaca'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yetkili satıcılarla iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt