İpek Mobilya Yorumları
İpek mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz. Bu bölümde ipek mobilua ile ilgili yorumlarınızı paylaşabilir dilerseniz diğer kullanıcılar ile fikir alışverişine girip tavsiye alabilirsiniz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
H | Tavsiye İpek Mobilya Comfy Koltuk Takımı | İpek Mobilya | 9 | 21K | |
S | Tavsiye İpek Mobilya Aspendos Koltuk Takımı | İpek Mobilya | 6 | 42K | |
S | Tavsiye İpek Mobilya Lizbon Koltuk Takımı | İpek Mobilya | 2 | 41K |
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
kesinlikle modelleri bizim insanımıza hitap ediyorTürkiyedeki insanların yaşam standartlarına göre mobilya üreten firma. fazla uçmaya gerek yok.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
+1 katılıyorumfiyatları uygun bir mobilya markası.
İtibar Puanı:
ben açıkcası beğenmiyorumipek mobilyanın beylikdüzündeki şubesine yıllar önce gitmiştim. ürünleri kötü değil orta seviye diyebilirim.
aynen bence deipek mobilyanın beylikdüzündeki şubesine yıllar önce gitmiştim. ürünleri kötü değil orta seviye diyebilirim.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
zeliha hanım ne derse doğrudur onu çok seviyorum ? ? ? ?İpek mobilya dan çok memnun kaldım. Kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğinizin garantisini veririm.
İtibar Puanı:
? ? ? ?ipek kızımın ismi olduğu için kızımın odasını ipek mobilyadan aldık. çok hoş tasarımları var.
İtibar Puanı:
ipek kızımın ismi olduğu için kızımın odasını ipek mobilyadan aldık. çok hoş tasarımları var.
? ? ?ipek kızımın ismi olduğu için kızımın odasını ipek mobilyadan aldık. çok hoş tasarımları var.
? ?ipek kızımın ismi olduğu için kızımın odasını ipek mobilyadan aldık. çok hoş tasarımları var.
Aynen hala var ama eskisi gibi çok popüler değil artık maalesefipek mobilya 2006- 2008 yılında felan çok ilgi görüyordu. sonradan ne oldu bilmiyorum ama reklamlarını görmez oldum.
Şubeyi boşver sen ürünler bakÜrünleri güzel ama bizim buradaki şubeleri yenilense iyi olabilir
İtibar Puanı:
Ürünlerde de bir şey yokŞubeyi boşver sen ürünler bak
İtibar Puanı:
Neden popülerliğini kaybetti bir hatası mı oldu?Aynen hala var ama eskisi gibi çok popüler değil artık maalesef
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
ama reklam gibi olmuşipeksi bir dokunuş için ipek mobilya, reklam değildir.
İtibar Puanı:
ipeksi bir mutluluktur ipek mobilya.
İtibar Puanı:
ipek kızımın ismi olduğu için kızımın odasını ipek mobilyadan aldık. çok hoş tasarımları var.
ipek mobilya dan daha önce alışveriş yaptım ürünleri uzun yıllar kullabilirsiniz.
İtibar Puanı:
katılıyorumMobilya çeşiti olarak çok fazla çeşit barındıran bir mobilya firması
İtibar Puanı: