Mobilya Yorumları İkea Yorumları

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,721
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

İkea Yorumları
İkea mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz, bu bölümümüz de İkea mobilya yorumları ile ilgili düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. İkea mobilya sizce nasıl yorumlanır? İkea mobilya gibi bir yaşantıya mı sahipsiniz? Yoksa daha önce İkea mobilya ile tanışmadınız mı? İşte İkea mobilya severlerin toplandığı platformumuz da birbirinden farklı, özgün İkea mobilya yorumları sizlerle.
İkea mobilya müşterisi olup, İkea Mobilya şikayetleri olan müşteriler için oluşturulmuş bölümümüz: İkea Mobilya Şikayetleri
Şikayetleriniz için lütfen doğru yere konu açtığınızdan emin olun. İlgi ve alakanıza teşekkür eder, iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
L İKEA 3 31K
S İKEA 3 27K
I İKEA 17 5K

Benzer konular

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,721
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Moderatör tarafında düzenlendi:

MeRaLc

Merhaba Dünya
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
202
80,707
93

İtibar Puanı:

yaa ben ikeaya girdiğimde çıkmak çok zor, ürün çeşitleri bir evin ihtiyacı olan herşey var :) bence gençler için mükemmel çözümleri var. fiyatlarda yüksek düşük arası değişkenlik gösteriyor. üründen ürüne fark var. genel anlamda bence ideal.

CikoLataKiz

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
116
44,264
93

İtibar Puanı:

bende oraya gitmiştim hatta orada köftesi meşhur :D çok büyük mağazası var gez gez bitmiyor:)
ya o köfteyi yediğimi hatırlamıyorum ama belkide yemişimdir :D hiç aklıma gelmiyor aç kalmayı sevmem muhtemelen yemişimdir ama sanki orada sandviç tarzında birşeyler vardı diye hatırlıyorum :)

Hulya90

Aşk İmkansız Olan Herşeyi Mümkün Kılar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
339
117,869
93
34
İstanbul

İtibar Puanı:

Daha çok bekarların ve takım halinde mobilya almayanların gittiği Mobilya ve Ev dekorasyonu satılan bir mağaza. Şimdiye kadar hiç ikea'dan mobilya almadım ama arkadaşlarla çok gitmişimdir ikea'ya. Yemek bölümündeki yemekleri uygun ve fiyatına görede lezzetli. Özellikle isveç mutfağından olan yemeklerini denemenizi tavsiye ederim.

SENAydin

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
67
23,808
83

İtibar Puanı:

Daha çok bekarların ve takım halinde mobilya almayanların gittiği Mobilya ve Ev dekorasyonu satılan bir mağaza. Şimdiye kadar hiç ikea'dan mobilya almadım ama arkadaşlarla çok gitmişimdir ikea'ya. Yemek bölümündeki yemekleri uygun ve fiyatına görede lezzetli. Özellikle isveç mutfağından olan yemeklerini denemenizi tavsiye ederim.
kilo almak bedavadan çok daha ucuza 😂

Queen

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
69
21,461
83

İtibar Puanı:

ikea da ev ile alakalı dekorasyon süs eşyalarını bulabilirsiniz, günlük kullanımda kırlent tablo mum gibi benzeri dışarıda arayıpda bulamadığınız hatta bulup tasarımlarını beğenmediğiniz ürünlerin beğenebileceğiniz modellerine denk gelebilirsiniz. Çeşit çok olduğu için olsa gerek seviyorum.

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
215
80,411
93

İtibar Puanı:

ikea da ev ile alakalı dekorasyon süs eşyalarını bulabilirsiniz, günlük kullanımda kırlent tablo mum gibi benzeri dışarıda arayıpda bulamadığınız hatta bulup tasarımlarını beğenmediğiniz ürünlerin beğenebileceğiniz modellerine denk gelebilirsiniz. Çeşit çok olduğu için olsa gerek seviyorum.
çok güzel bir açıklama aynen öyle diyorum

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,721
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Mekselina

Dimi dimi
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
150
51,589
93

İtibar Puanı:

ikea nın tek sevmediğim yanı kargo ücretleri. tek sevdiğim özelliğide istediğiniz her dekorasyon eşyasını bulabileceğiniz bir mağaza. önerir misiniz derseniz evet derim:)

FerideSancaktar

Tatlişkom
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
339
113,058
93

İtibar Puanı:

Nedenini bilmiyorum ama ikea yı seviyorum. Evim için dekorasyon ürünü alacağım zaman başka bir yere gitmiyorum direkt yolum ikea'ya doğru oluyor.

DilaÇiftçi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
136
49,895
93

İtibar Puanı:

yaa ben ikeaya girdiğimde çıkmak çok zor, ürün çeşitleri bir evin ihtiyacı olan herşey var :) bence gençler için mükemmel çözümleri var. fiyatlarda yüksek düşük arası değişkenlik gösteriyor. üründen ürüne fark var. genel anlamda bence ideal.
(y)

EmelAndırır 

Ye kürküm ye
Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
233
84,473
93

İtibar Puanı:

:love: :love: :love:

Dilara

Karatay Hukuk
Kayıtlı Kullanıcı
27 Eyl 2019
70
26,591
83

İtibar Puanı:

:love::love:

ÖzlemÇelebi 

Kayıtlı Kullanıcı
22 Eyl 2019
52
19,906
83
Ankara

İtibar Puanı:

Bencede :D

SinemBahsude

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Tem 2019
181
64,231
93
izmir

İtibar Puanı:

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

bence de.??

Jale

Deniz ve Kumsal
Kayıtlı Kullanıcı
30 Eyl 2019
306
103,381
93
Moda/Kadiköy

İtibar Puanı:

İkea'nın normal mobilyalarını daha çok öğrenci ve bekarlara yakıştırabiliyorum. Dekorasyon ürünleri ise herkese yakışıyor ama mobilyaları ile evli bir çiftin mobilya döşeyeceğini zannetmiyorum.
bu konuda yanılıyor olabiliriz :D çok değişik insanlar var :D

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,027
93

İtibar Puanı:

ikeda çok fazla seçenek var ancak bence mobilya konusunda fiyatları yüksek. çok daha güzel firmalar var ikeadan. ama genel anlamda değişik ürün çeşitleri sebebi ile girince çıkmak bilemiyoruz:) aaa budamı var diyoruz:)
😂

Özlem

Kayıtlı Kullanıcı
14 Ocak 2020
20
4,731
78

İtibar Puanı:

Çok katılıyorum neredeyse her türlü evin ihtiyacını bulabiliyorsun ikea'da :D

Aybirgül

Kayıtlı Kullanıcı
17 May 2020
20
4,927
78
İstanbul

İtibar Puanı:

👏 👏 👏 :love: :giggle:

DönBebeğim

Kayıtlı Kullanıcı
30 Haz 2020
9
877
78

İtibar Puanı:

Dünyanın lider mobilya markalarından biri olan Ikea, mobilyacılık sektörünün innovatif markası olarak yolculuğuna 1930'lu yıllarda başladı. Markanın kurucusu olan Ingvar Kamprad, ilk olarak kibrit satışı ile başladığı bu işe 1940'larda mobilya tasarımı yaparak devam etti. Sadece 17 yaşındayken babasından aldığı bir miktar para ile işe başlayan Kamprad, cüzdan, kurşun kalem, masa örtüsü ve saat gibi ufak ölçekli ürünlerin satışını gerçekleştirdi. Ardından mobilya tasarlamaya başlayan ve ilk Ikea konseptini 1953 yılında İsveç'te bir galeride tanıtan kurucu, yıllar içerisinde tasarımlarına yenilerini ekleyerek hatrı sayılır bir mobilya koleksiyonu oluşturmayı başardı. İlk IKEA mağazası, 1958'de Almhult'ta açılır. Asıl yükselişini 60'lı ve 70'li yıllarda gerçekleştiren firma, 1960'ta ilk restoranını açtıktan beş yıl sonra 1965'te en büyük IKEA mağazasını Stockholm'de açma fırsatı elde eder. ABD, Fransa ve İngiltere pazarlarına da 1980'lerin başında sağlam bir giriş yapmayı başaran firma, 90'larda hali hazırda benimsediği çevre politikasının temellerini atmaya ve daha bilinçli, daha doğa dostu ürünler üretmeye odaklanır. Mobilya koleksiyonunu sürekli olarak yenileyen ve güncelleyen, innovatif ve devrimci bir marka olma misyonundan asla vazgeçmeyen IKEA, 2000'lerin başında hali hazırda en büyük pazar paylarından birine sahip olduğu Rusya'ya adım atar. Türkiye'de ise ilk mağazasını 2005 yılında Ümraniye'de açan mağaza, an itibariyle ülkemizde farklı şehirlerde 6 kapsamlı mağazaya ve yüzbinlerce çalışana sahiptir.

Evinizin Her Şeyi: Ikea Ürünleri

Söz konusu Ikea ürünleri olduğu zaman evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuar çeşitlerini karşılamanız mümkün oluyor. Ikea mobilya çeşitlerinin en önemli özelliği, dar ve sıkışık alanlara, düşük metre karelere ve zor bir tasarıma sahip mekanlara uyum sağlayabiliyor olmalarıdır. Özellikle portatif, kullanışlı ve ergonomik mobilya üretimine yoğunlaşan ve en küçük evlerde bile hem estetik, hem fonksiyonellik açısından kusursuz bir mobilya deneyimi yaşatmayı amaçlayan marka, ürettiği neredeyse her ürün serisinde bu ilkeyi göz önünde bulunduruyor. IKEA showroom'larında ve mağazalarında bulabileceğiniz IKEA mobilya çeşitleri, farklı ihtiyaç ve taleplere yönelik tasarımlar ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Markanın tüm mobilyaları, odanın metre karesinden bağımsız olmak üzere, eksikliğini hissedebileceğiniz her bir parçayı bünyesinde barındırıyor. Bol çekmeceli şifonyerler, akıllı saklama çözümleri sunan gardıroplar, kendisi küçük, depolama potansiyeli büyük kitaplıklar ve çok daha fazlası, IKEA'nın saklama üniteleri arasında kendine yer buluyor.
Elbette IKEA ürünleri yalnızca oturma grubu, yatak odası takımı ya da yemek odası takımları ile sınırlı değil. "Evinizin her şeyi" sloganı ile yola çıkan marka, gerçek anlamda bir evde dört dörtlük bir yaşam için ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürünü piyasaya sürüyor. Bardak takımlarından bıçak setine, tablolardan halı ve kilime, yastık çeşitlerinden raflara, birbirinden kullanışlı ve estetik mobilya çözümleri IKEA mağazalarında sizleri bekliyor.

Suna Coşar

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2020
8
950
78

İtibar Puanı:

aynı düşünceyim sizinle ikeayı seviyorum.:love::giggle::yeah:

Geri
Üst Alt