Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
L | ikea ranza modelleri ve tavsiyeleri 2020 | İKEA | 3 | 31K | |
S | İkea ayakkabılık | İKEA | 3 | 27K | |
I | ikea bilgisayar masası | İKEA | 17 | 5K |
İtibar Puanı:
Ben gittiğimde sadece İsveç köftesi yedim ??Bir çok mobilya firmasının ücretsiz nakliye hizmeti vermesine rağmen,
İkea'nın nakliye ve kargolama fiyatlarının yüksek olması hakkındaki düşünceleriniz nedir?
İtibar Puanı:
Uçuk rakamlar alındığını biliyorum ancak rakam hakkında bilgim yokbiz ikeadan alışveriş yaptık ama arabayla gittiğimiz için arabaya sığacak ürünleri alabildik. yani nakliyesini kullanmadık. fiyatları hakkında bilgim yok fiyatları nedir?
üründen ürüne fark var, ortalama olarak seçtiğin ürünün boyutuna göre yani.uçuk ücretler hakkında bilgisi olan var mı?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
benim haberim yok çünkü ben genelde arabyla gidiyorum nakliye işine girmem.Araba ile gittiğimiz için ücretli olduğundan haberim bile yoktu
ahaahaaahabenim haberim yok çünkü ben genelde arabyla gidiyorum nakliye işine girmem.
İtibar Puanı:
ben şokİşte tam başıma gelenler ikea konusu şikayetciyimde bu durumdan baya fazla ürün aldık geldik ödeme noktasına bize neredeyse ödediğimiz rakamım yarısı kadar nakliye çıkardılar tüm ürünleri geri bıraktık,var mı böyle bir saçmalık.
ne köfteymiş be bizi bitirdinBen gittiğimde sadece İsveç köftesi yedim ??
İtibar Puanı:
???? ben anlamıyorum ürün parasını kargoya ödüyoruz!üründen ürüne fark var, ortalama olarak seçtiğin ürünün boyutuna göre yani.
mesela 400 tl lik bir alışveriş yaptın 50 tl kargo ücreti var gibi düşünebilirsin.
İtibar Puanı: