- 20 Tem 2019
- 49
- 17,684
- 83
İtibar Puanı:
İkea mı Koçtaş mı?
Mobilyalarınızı hangi firmadan alırdınız?
İkea mı yoksa koçtaş mı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Tavsiye Tepe home mu ikea mı | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 18 | 8K | ||
I | Tavsiye Koçtaş mı ikea mı daha ucuz | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 18 | 7K | |
C | Tavsiye Vivense mi ikea mı | 🛋️ Mobilya Tavsiyeleri 📝 | 31 | 13K |
Yaa tabi üründen ürüne değişir ama ben herhalde ikea'yı tercih ederim. Gitmişkende İsveç köftesi yerim ?Mobilyalarınızı hangi firmadan alırdınız?
İkea mı yoksa koçtaş mı?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Kesinlikle öyle hangi tür ihtiyaçımı hangi mağaza karşılıyorsa oradan alırımNe almak istediğine göre değişir yani ev dekorasyonu ve mobilya ise ozaman ikea derim ama eğer yapı malzemeleri gibi şeyler için koçtaş derim
Yani mobilya sorduğu için bana soracak olursan mobilya ikea'dan alınırKesinlikle öyle hangi tür ihtiyaçımı hangi mağaza karşılıyorsa oradan alırım
İtibar Puanı:
bendebende ikea diyorum evimi çok seviyorum
çok mantıklı. halkı dinlemek gerek.Mobilya Yorumları - İkea Yorumları
İkea Yorumları İkea mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz, bu bölümümüz de İkea mobilya yorumları ile ilgili düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. İkea mobilya sizce nasıl yorumlanır? İkea mobilya gibi bir yaşantıya mı sahipsiniz? Yoksa daha önce İkea mobilya ile tanışmadınız...www.mobilyatakimlari.com❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍
❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍www.mobilyatakimlari.com
teşekkürler.Mobilya Yorumları - İkea Yorumları
İkea Yorumları İkea mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz, bu bölümümüz de İkea mobilya yorumları ile ilgili düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. İkea mobilya sizce nasıl yorumlanır? İkea mobilya gibi bir yaşantıya mı sahipsiniz? Yoksa daha önce İkea mobilya ile tanışmadınız...www.mobilyatakimlari.com❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍
❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍www.mobilyatakimlari.com
Ben sadece küçük mobilyalarımı ve dekorasyon ürünlerini alırdım koçtaş ve ikea'dan.Büyük Mobilyalarımı ikea'dan küçük dekoratif ürünlerimi ise ikisinden de alırdım.
bendeikea nın yeri ayrı koçtaşınki ayrı ben ikisindende alabilirim
İtibar Puanı:
?????bende ikea diyorum evimi çok seviyorum
İtibar Puanı:
o koçtaç dimiydibende ikea diyorum evimi çok seviyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İkea iyidirHmm ikiside mobilya satışı yapıyor ama herhalde ben @İkea yı tercih ederdim daha değişik bir havası var.
ikiside olur bence.bende ikea diyorum evimi çok seviyorum
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bende seviyorum ne tesadüf ama gel gör ki koçtaş dan sipariş geçiyorumbende ikea diyorum evimi çok seviyorum
? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Mobilya Yorumları - İkea Yorumları
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Çok Beğendim
İtibar Puanı:
İkea ve Koçtaş, ev dekorasyonu, mobilya, mutfak gereçleri, bahçe mobilyaları ve daha birçok kategoride çeşitli ürünler sunan perakende mağazalarıdır. Hangisini tercih etmeniz gerektiği, ne tür ürünler aradığınıza ve kişisel tercihinize bağlıdır.İkea mı Koçtaş mı?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: