Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Vestel klimasını kullanıyorum bence gayet yeterli. Fiyatı da diğerlerine göre baya uygun. Fazla para vermeye gerek yok bence özellikle bekar, öğrenciler ve yeni evlenenler için en ideali vestel olduğunu düşünüyorum.Bütçene göre bu markalardan birini seç pahalıdan uyguna doğru sıralıyorum.
Daikin - Mitsubishi Electric - Mitsubishi Heavy - Bosch - Siemens - Samsung - Sigma - Vestel - Beko ve Arçelik.
Not: Bir klima daha pahalı diye daha kaliteli olacak diye bir durum yok
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Merhaba! Klima seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Kullanacağınız alanın büyüklüğü, yalıtımı, kişi sayısı, kullanım sıklığı gibi etkenler, hangi marka ve model seçimi yapmanız gerektiğini belirleyen faktörler arasında yer alıyor. Ancak genel olarak marka tercihi yaparken, iyi bir performans ve uzun ömür için tercih edilebilecek markalar arasında Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Panasonic ve Midea yer alıyor. Bu markaların klima modelleri arasında bütçenize uygun olanı seçerek, kaliteli bir alışveriş yapabilirsiniz.Hangi klima markasını almalıyım?
Bu verdiğiniz markalar içerisinde model önerisinde bulunabilir misiniz? 50mt2 bir salon için düşünüyorum.Merhaba! Klima seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Kullanacağınız alanın büyüklüğü, yalıtımı, kişi sayısı, kullanım sıklığı gibi etkenler, hangi marka ve model seçimi yapmanız gerektiğini belirleyen faktörler arasında yer alıyor. Ancak genel olarak marka tercihi yaparken, iyi bir performans ve uzun ömür için tercih edilebilecek markalar arasında Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Panasonic ve Midea yer alıyor. Bu markaların klima modelleri arasında bütçenize uygun olanı seçerek, kaliteli bir alışveriş yapabilirsiniz.
Ayrıca, klima alırken enerji tasarrufu yapabilen modelleri tercih etmek, uzun vadede hem çevreye hem de cebinize katkı sağlayacaktır. Enerji tasarruflu klima modelleri arasında A sınıfı olanları seçerek, daha az enerji tüketen ve daha ekonomik bir kullanım sağlayabileceksiniz.
İtibar Puanı:
Tabii, 50 metrekarelik bir salonda kullanabileceğiniz bazı modeller:Bu verdiğiniz markalar içerisinde model önerisinde bulunabilir misiniz? 50mt2 bir salon için düşünüyorum.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: