Tavsiye Enza Home Orfe Koltuk takımı

Naslı

Kayıtlı Kullanıcı
28 May 2020
22
5,071
78

İtibar Puanı:

Selam kızlar, Enza Home Orfe Koltuk takımı almak istiyorum, ne dersiniz ? bu arada daha önce orfe koltuk takımı alanlar memnun mu?

enzahome_orfe_koltuk_takimi.jpg

Benzer konular

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

evet çok tatlı görünmüyor mu? :love:
yani bence zevk sana ait, dilersen şunada bakabilirsin:

Naslı

Kayıtlı Kullanıcı
28 May 2020
22
5,071
78

İtibar Puanı:

yani bence zevk sana ait, dilersen şunada bakabilirsin:

Amacım zaten fikir almaktı, onu da beğendim, acaba bende sorun mu var? çünkü onuda beğendim :giggle: hangisine baksam onu beğeniyorum bu bir sorun olabilir mi?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Amacım zaten fikir almaktı, onu da beğendim, acaba bende sorun mu var? çünkü onuda beğendim :giggle: hangisine baksam onu beğeniyorum bu bir sorun olabilir mi?
Sorunlu bir insan olabilirsiniz, doktor vardı bizim sitede 2 tane ama psikoloji bölümüne bakmıyorlar, dilerseniz diş dokturumuz var, birde aile hekimi :LOL: :LOL:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,458
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Corona 19 da hizmet veriyorlar mı :geek:
Yok siteye üye oldular sadece, olursa bir durum haber edersin dediler, kendilerini görmek mümkün mü efendim, birisi los angeles diğer ankara bebesiyim diyor tatillerden gelmiyor.

Naslı

Kayıtlı Kullanıcı
28 May 2020
22
5,071
78

İtibar Puanı:

Yok siteye üye oldular sadece, olursa bir durum haber edersin dediler, kendilerini görmek mümkün mü efendim, birisi los angeles diğer ankara bebesiyim diyor tatillerden gelmiyor.
Anlıyorum o zaman evden çıkmamak en iyisi, orfe koltuk takımı hakkında vermiş olduğunuz tavsiyeler harika. Başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?

Geri
Üst Alt