Channing Tatum'ın başrolünde olduğu en iyi filmler arasında aşağıdakiler yer almaktadır:
1. Magic Mike (2012): Tatum'ın bir striptizciyi canlandırdığı bu film, ünlü Magic Mike striptiz kulübünde çalışan bir grup erkeği konu alıyor.
2. 21 Jump Street (2012): Jonah Hill ile birlikte başrolü paylaşan Tatum, genç bir polis memurunu canlandırır ve bir lisede gizli bir ajan olarak çalışır.
3. Step Up (2006): Tatum, bir sokak dansçısını canlandırdığı bu popüler dans filmi ile büyük çıkış yapmıştır.
4. Foxcatcher (2014): Tatum, gerçek olaylara dayanan bu dram filminde boksör Mark Schultz'ü canlandırır ve performansıyla büyük beğeni toplar.
5. The Vow (2012): Tatum ve Rachel McAdams'in başrollerini paylaştığı bu romantik dram, bir çiftin yaşadığı bir kaza sonucu kadının hafızasını kaybetmesini konu alır.
6. Dear John (2010): Tatum, bir askerin ve evden uzak bir kızın romantik hikayesini anlatan bu filmde başrolü oynamaktadır.
7. White House Down (2013): Tatum, Amerikan başkanını kurtarmaya çalışan bir polis memurunu canlandırdığı bu aksiyon filmi ile dikkat çekmiştir.
8. Kingsman: The Golden Circle (2017): Tatum, bu aksiyon komedi filminde gizli bir casusu canlandırır.
9. Hail, Caesar! (2016): Coen kardeşlerin yönettiği bu komedi filmi, Tatum'ın ünlü bir dansçıyı canlandırdığı bir dönem filmdir.
10. The Hateful Eight (2015): Quentin Tarantino'nun yönettiği bu western filmde Channing Tatum küçük bir rol olsa da dikkat çekicidir.