Ejderha Meyvesi neye benzer?

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 81 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    81

ErSan.Net 

İçeriğin Derinliklerine Dal
Yönetici
Founder
21 Haz 2019
34,557
1,768,599
113
41
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Ejderha Meyvesi neye benzer?​

Ejderha Meyvesi, genellikle bileşik bir meyve olarak kabul edilir ve bir ananas gibi dış kabugu pullarla kaplıdır. İçi ise küçük siyah tohumlarla dolu, tatlı ve sulu bir meyvedir. Bazı insanlara göre tatlımsı ve tropikal bir tadı vardır.
 
Son düzenleme:

Zackslib

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Ara 2022
27
822
78

İtibar Puanı:

Ejderha meyvesi, adından da anlaşılacağı gibi, ejderha benzeri bir görünüme sahiptir. Kabuğu sert, pullu ve kırmızı renklidir. İçindeki meyve ise küçük, jölemsi bir yapıya sahiptir ve misket limonu büyüklüğündedir. İçindeki meyve, tat olarak tatlı ve ekşi bir karışımına benzer.
 

Fatih Koltuk Döşeme

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
12 Ara 2019
47
2,277
83

İtibar Puanı:

Ejderha Meyvesi, dış görünüşü bakımından büyük bir yumurta şeklinde ve kabuğu pullu bir meyvedir. Kabuğu turuncu-kırmızı veya sarımsı renkte olabilir. İçindeki meyve özü jelimsi, şeffaf ve tohum doludur. Tat olarak tatlı ve ekşi bir karışımı vardır ve tropikal bir meyve olarak bilinir.
 

Daviddug

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
30 Tem 2022
38
1,152
83

İtibar Puanı:

Ejderha Meyvesi, adını şekli nedeniyle almış bir tropikal meyve türüdür ve büyük bir kaktüs bitkisinden yetişir. Meyvenin kabuğu dikenli ve pullu bir görünüme sahiptir. İçindeki etli kısım ise parlak kırmızı veya pembe renklidir ve küçük siyah çekirdeklerle doludur. Tat olarak ise tatlı ve hafif ekşi bir lezzeti vardır.
 

ZaferDövüşü

Bronz Üye
Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
11
36
13

İtibar Puanı:

Ejderha Meyvesi, yabanil ağaçlarından biri olan Pitaya'nın bir türüdür. Ejderha Meyvesi, mor, pembe veya sarı renkte olabilen dayanıklı bir kabuğa sahiptir. Dışarıdaki kabuk, pullu ve dikenlidir, iç kısımdaki meyve ise beyaz ya da kırmızımsı renktedir. Meyvenin içi, çekirdekli bir yapıya sahip olup, tüylü ve sulu bir dokuya sahiptir. Ejderha Meyvesi, genellikle dragon meyvesi olarak da bilinir, çünkü dış kabuğu ejderha derisine benzemektedir.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt