Doğtaş Mobilya Kimin
Doğtaş mobilya kimin? ya da merak ettim doğtaş mobilya firmasının Kurucusu, Sahibi ve Ceo'su kimdir?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
N | Doğtaş mobilya tavsiye | Doğtaş Mobilya Hakkında | 4 | 5K | |
A | Çözüldü Doğtaş Mobilya Teslimat Süresi ? | Doğtaş Mobilya Hakkında | 5 | 8K | |
E | Doğtas Mobilya Nasıl | Doğtaş Mobilya Hakkında | 28 | 26K |
Davut doğan önceden duymuştum ama hatırlayamadım şimdiDoğtaş Mobilyayı Kuran Davut Doğan Hakkında:
1960 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Biga’da tamamladı. 1978 yılında Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesi’ni bitirdi. Aynı yıl Devlet Memurluğuna başladı. 1978–1986 yılları arasında Bandırma ve Çankırı’da TCDD Müdürlüğünde puvantör olarak görev yaptı. 1986 yılı sonunda memurluktan istifa ederek ticarete atıldı. 1987 Temmuz’unda Doğtaş A.Ş.’yi altı kardeşiyle birlikte kurdu. 1988 yılında üretim tesisini kurarak sanayiciliğe başladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi (AÖF) mezunu. Evli 2 çocuk babası.
Nereden NereyeeDoğtaş Mobilyayı Kuran Davut Doğan Hakkında:
1960 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Biga’da tamamladı. 1978 yılında Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesi’ni bitirdi. Aynı yıl Devlet Memurluğuna başladı. 1978–1986 yılları arasında Bandırma ve Çankırı’da TCDD Müdürlüğünde puvantör olarak görev yaptı. 1986 yılı sonunda memurluktan istifa ederek ticarete atıldı. 1987 Temmuz’unda Doğtaş A.Ş.’yi altı kardeşiyle birlikte kurdu. 1988 yılında üretim tesisini kurarak sanayiciliğe başladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi (AÖF) mezunu. Evli 2 çocuk babası.
Yorumları ne yapayım sahibi kim diye sordum ben ? Neyse Teşekkürler...
Hatta geçenlerde Doğtaş Kelebek diye birlikte olan bir mağazalarını gördüm.bildiğim kadarıyla doğtaş ve kelebek aynı firmaya ait
Marka hakkında yorumları okursan sahibi hakkında da az da olsa fikir sahibi olabilirsinNereden Nereyee
Yorumları ne yapayım sahibi kim diye sordum ben ? Neyse Teşekkürler...
Hatta geçenlerde Doğtaş Kelebek diye birlikte olan bir mağazalarını gördüm.
Bakalım o zamanMarka hakkında yorumları okursan sahibi hakkında da az da olsa fikir sahibi olabilirsin
İtibar Puanı:
aynen benim düşünceme göre doğtaş mobilyayı biraz daha kaliteli üretmeye ve ön planda tutmaya çalışıyorlar gibi.bildiğim kadarıyla doğtaş ve kelebek aynı firmaya ait
Doğtaş mobilyanın sahibini sormuş sen gelmiş doğtaş mobilya yorumlarını paylaşıyorsun ne alaka? ? ? ?
Firma hakkında bir fikir sahibi olursa sahibi hakkında da az çok biraz fikir edinebilirDoğtaş mobilyanın sahibini sormuş sen gelmiş doğtaş mobilya yorumlarını paylaşıyorsun ne alaka? ? ? ?
İtibar Puanı:
orda kimin olduğu yazmıyor kimin yani şimdi anlamadım
İtibar Puanı:
Aynen doğru arkadaşımız biraz saçmalamış yorumları okuyunca sahibi hakkında bilgi sahibi olabileceğimizi düşünmüş ?orda kimin olduğu yazmıyor kimin yani şimdi anlamadım
hahahah belki dalgınlığına gelmiştir ?Aynen doğru arkadaşımız biraz saçmalamış yorumları okuyunca sahibi hakkında bilgi sahibi olabileceğimizi düşünmüş ?
İtibar Puanı:
???
İtibar Puanı:
ikisi de birbirine ait değil ikisi de başka bir üst firmaya aitKelebek mobilya mı doğtaş'a ait yoksa doğtaş mı kelebek mobilyaya ait
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: