Aslı.kaya.33

Platin Üye
31 Tem 2019
400
129,708
93
Mersin

İtibar Puanı:

EN İYİ DEKORATİF RADYATÖRLER

Biraz sitede dolaşırken @Cansu.35 "nun paylaşmış olduğu Çocuk odaları için dekoratif radyatörler yazısını gördüm. Bende sadece çocuk odalar için değil tüm evin odalarına yakışacak en iyi radyatörleri seçip sizlere sunmak istedim. Özelliklede her evde aynı radyatörlerin olması ve hepsinin beyaz ve sıkıcı bir tasarıma sahip olması aslında bizi böyle dekoratif radyatörler almaya itiyor. Kalıplaşmış olandan çıkmalıyız radyatörün illa beyaz olacak diye bir kuralı yok odanızın tasarımı ve rengine uyum sağlayacak tasarımda ve renkte radyatörler kullanabiliriz. Özelliklede bazı radyatörler öyle tasarlanmış ki radyatör olduğu bile belli değil bırakın radyatör olarak kötü bir görünüm oluşturmasını hatta çok güzel bir dekorluk eşya oluyor. Yani bazı tasarımlar okadar güzel ki radyatörü doğal gaza bağlamadan sadece süs olarak bile asarım ben ?? Neyse belkide biraz abartım fazla yoldan sapmadan sizlere derlemiş olduğum bir kaç radyatör sunuyorum.

Radyatör.jpgRadyatör 10.jpgRadyatör 8.jpgRadyatör 7.jpgRadyatör 6.jpgRadyatör 5.jpgRadyatör 4.jpgRadyatör 3.jpgRadyatör 2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

bence hepsi çok hoş

Moderatör tarafında düzenlendi:

BENAN

Kaplumbağaya dikkat et...
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
258
95,683
93
İstanbul

İtibar Puanı:

EceYılmaz33

Ne olursan ol gel!
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ağu 2019
344
116,898
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Çok fazla dekoratif bu radyatörler :D ben gerçek olduğuna inanasım gelmiyor ?
ben inanıyorum ama evinde kullanan birine olduğunu düşünmüyorum sadece tasarım olarak var bence :D

Aslı.kaya.33

Platin Üye
31 Tem 2019
400
129,708
93
Mersin

İtibar Puanı:

Üfff ilk resimdeki duvarda asılı olan beyaz muhteşem bir şey yaaa?? Bence hiç abartmıyorsun sadece süß olarakta asılır.
Niye abartayım ki :D
[automerge]1573713372[/automerge]
Öyle bir yapmışlarki radyatörü radyatörün radyatör olduğu bile belli değil...
hahaha bende seçerken emin olamadım ama hepsi radyatörmüş gerçekten ?
[automerge]1573713392[/automerge]
Su titreşimine benzer modeline sahip olan radyatör bence en iyisi olmuş hepsi arasında
Benim de favorim :D

Geri
Üst Alt