Mobilya Yorumları Çetmen Mobilya Yorumları

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,460
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Çetmen Mobilya Yorumları

Çetmen Mobilya Yorumları bölümüdür, çetmen mobilya ile alakalı tüm yorumlarınızı bekliyoruz. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
@Çetmen mobilya ile ilgili şikayetleriniz için oluşturulmuş bölümümüz: Çetmen Mobilya Şikayetleri şikayetlerinizi lütfen bu kategoriye oluşturunuz. Bu bölüm çetmen mobilya yorumları ve tavsiyeleri için oluşturulmuştur. İlgi alakanıza ve değerli yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Benzer konular

Mislina

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
54
18,162
83

İtibar Puanı:

Sıradan fikirlerin ötesine geçerek yenilikçi ürünler ve çözümler üretiyoruz.

diyorlar ama internetten satışa geçememişler :) en yakın mağazaya gönderiyorlar.

Mojito

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
54
20,364
83

İtibar Puanı:

efsane mobilyalar üretiyorlar özellikle masa konusunda çığır açmışlar diyebilirim. elit kesimi hedefliyorlar orta kesime satıyorlar:)
katılıyorum hatta tasarımcılarının kullandıkları tonlar çok hoş. ara renklerin uyumunu ortaya çıkartan estetik mobilyalar üretiyorlar.

BuseNur

Platin Üye
11 Tem 2019
84
33,784
83
Ankara

İtibar Puanı:

bende takipdeyim alanlar yorum atar mı? nasıl ürün kalitesi olarak?
aynı şekilde bilgisi olan var mı kullanıp memnun olanlar yazabilir mi?
mobilyaların modelleri çok şık görünüyor ama kalitesi ve kullanıma bağlı olarak yıpranma payını göz önünde bulundurduğunuz da ve temiz kullanımda kaç yıl gidiyor? kaç yıldır kullanıyorsunuz ? bunların cevapları hakkında bilgi rica edeceğim beğendiğim bir model var almak istiyorum yorumlarınız için teşekkürler.

immortal

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
36
14,814
83

İtibar Puanı:

mobilyaların modelleri çok şık görünüyor ama kalitesi ve kullanıma bağlı olarak yıpranma payını göz önünde bulundurduğunuz da ve temiz kullanımda kaç yıl gidiyor? kaç yıldır kullanıyorsunuz ? bunların cevapları hakkında bilgi rica edeceğim beğendiğim bir model var almak istiyorum yorumlarınız için teşekkürler.
takipteyim bende yorumu bekliyorum

Ariel

Kayıtlı Kullanıcı
22 Tem 2020
15
2,988
78

İtibar Puanı:

🙏 (y) 🙌 :geek: :geek:

G

Gökan

arkadaşlar galiba çetmen bot felan tutmuş burada çok beğenilmiş lütfen almadan önce şikayetvar ı okuyun .hayatımda gördüğüm en ilgisiz ve kötü markalardan biri
gardırop aldık 2 günde geldi ama kırık getirdiler hasar kayıdı tuttular yaklaşık 3 haftadır bekliyoruz müşteri hizmetleri yalan dolan hep gönderiyoruz yapıyoruz diyip bizi oyalıyolar normalde ahşap demişlerdi ve gelince sunta çıktı . ve diyelim ki aldınız büyük ihtimalle memnun olmayacaksınız iade için yaklaşık 1-2 ay beklemeniz gerekebilir

Geri
Üst Alt