- 25 Tem 2019
- 339
- 113,058
- 93
İtibar Puanı:
Çetmen Mobilya Kimin?
Merhaba arkadaşlar çetmen mobilya kimin, bilen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
J | SoruCevap Çetmen Mobilya Aydınlatmaları | Çetmen Mobilya | 3 | 19K | |
K | Tavsiye Çetmen Mobilya Genç Odası Tavsiyesi | Çetmen Mobilya | 3 | 19K | |
K | Tavsiye Çetmen Mobilyanın Yatakları Nasıl? | Çetmen Mobilya | 3 | 19K |
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Çetmenin sahibi kim bilmiyorum ama izmir de kurulan bir mobilya firması olduğunu biliyorum.
Çetmen izmirli bir fırmaymışÇetmen Mobilya Tarihçesi
Çetmen A.Ş ilk mağazasını 1962 yılında İzmir'in Bayraklı ilçesinde açmıştır. Uzun yıllar tek mağazada, kendi ürettiği mobilyaları tüketicilerin beğenisine sunmuştur. 1995 yılında kurduğu mobilya fabrikasıyla alt yapısını güçlendirdikten sonra 1999 yılında ikinci mağazasını İzmir'in Çiğli ilçesinde, 2001 yılında üçüncü mağazasını Manisa ilinde açmıştır.
İtibar Puanı:
Ayrıca Türk FirmasıymışÇetmen izmirli bir fırmaymış
İtibar Puanı:
Soyisimlerini firmanın isimi yapmışlar yaniiÇok ortaklı ve kuşaklardır devam eden bir aile şirketi olan Çetmen Mobilya da,yönetim kurulu başkanlığı zaman zaman,aile içi yöneticiler tarafından devralınıyor.Şu anda yönetim kurulu başkanı olan Abdullah Çetmen,şirkette en yetkili isimlerdendir.
İtibar Puanı:
Çetmen Mobilya Tarihçesi
Çetmen A.Ş ilk mağazasını 1962 yılında İzmir'in Bayraklı ilçesinde açmıştır. Uzun yıllar tek mağazada, kendi ürettiği mobilyaları tüketicilerin beğenisine sunmuştur. 1995 yılında kurduğu mobilya fabrikasıyla alt yapısını güçlendirdikten sonra 1999 yılında ikinci mağazasını İzmir'in Çiğli ilçesinde, 2001 yılında üçüncü mağazasını Manisa ilinde açmıştır.
İtibar Puanı:
Başka türk mobilya firması yok mu :joy
Başka türk mobilya firması yok mu sanki?
Olsun sonuçta türk firması değil mi?Başka türk mobilya firması yok mu sanki?
İtibar Puanı:
Çok ortaklı ve kuşaklardır devam eden bir aile şirketi olan Çetmen Mobilya da,yönetim kurulu başkanlığı zaman zaman,aile içi yöneticiler tarafından devralınıyor.Şu anda yönetim kurulu başkanı olan Abdullah Çetmen,şirkette en yetkili isimlerdendir.
Akla gelen de hep o oluyor zaten en basitini düşünüyorlarSoyisimlerini firmanın isimi yapmışlar yanii
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Senin isminde kızı var sahibininben değilim kim sahibi ortaya çıksın
Sen nereden biliyorsun?Senin isminde kızı var sahibinin
Çetmen mobilya ile alakalı detaylı bilgi alabilir miyim?
İtibar Puanı:
Elbette, Çetmen Mobilya, İzmir, Türkiye'de faaliyet gösteren bir mobilya firmasıdır. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan iki kardeş, Onur ve Oktay Çetmen tarafından kurulmuştur.Çetmen mobilya ile alakalı detaylı bilgi alabilir miyim?
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: