Aslı.kaya.33
Platin Üye
Castamo Mobilya Kimin
Castamo Mobilya hangi ülkeye ait nerede ve ne zaman kim tarafından kurulmuş castamo mobilya? Ve şuan kime ve hangi ülkeye ait castamo mobilya?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
T | Tavsiye Castamo Mobilya Koltuk Takımları Tavsiyeleri | Castamo Mobilya | 5 | 11K | |
K | SoruCevap Castamo Mobilya Kalitesi | Castamo Mobilya | 8 | 12K | |
H | Çözüldü Castamo Mobilya Teslimat Süresi Kaç Gün | Castamo Mobilya | 6 | 4K |
Baya eski bir firmaymış ben yeni zannediyordum1977 yılından günümüze kurumsal mobilyacılık hizmeti sunuyoruz
1977 yılında , küçük bir atölye ile faaliyetlerine başlayan, IŞIKSAL MOBiLYA yaptığı yatırımlar, yüksek kalite anlayışı ve çağdaş tasarımları ile kısa sürede sektörde sağlam yer edinmiştir.
2006 yılında CASTAMO MOBİLYA adı altında markalaşarak üretim ve yönetimde toplam kaliteyi benimsemiş ve konumunu korumuştur.
CASTAMO MOBİLYA, profesyonel kadrosu ve modern üretim teknikleri ile 6000 m2 üretim tesisi ile tüm müşterilerine hizmet vermektedir. 2011 Yılında Açılan Fransa Mağazası ile yurt dışında tam anlamıyla temsil edilmeye başlanan CASTAMO, yurt dışından aldığı siparişler ile ihracatını devam ettirmektedir.
Tam bir başarı öyküsü1977 yılından günümüze kurumsal mobilyacılık hizmeti sunuyoruz
1977 yılında , küçük bir atölye ile faaliyetlerine başlayan, IŞIKSAL MOBiLYA yaptığı yatırımlar, yüksek kalite anlayışı ve çağdaş tasarımları ile kısa sürede sektörde sağlam yer edinmiştir.
2006 yılında CASTAMO MOBİLYA adı altında markalaşarak üretim ve yönetimde toplam kaliteyi benimsemiş ve konumunu korumuştur.
CASTAMO MOBİLYA, profesyonel kadrosu ve modern üretim teknikleri ile 6000 m2 üretim tesisi ile tüm müşterilerine hizmet vermektedir. 2011 Yılında Açılan Fransa Mağazası ile yurt dışında tam anlamıyla temsil edilmeye başlanan CASTAMO, yurt dışından aldığı siparişler ile ihracatını devam ettirmektedir.
Vaay özel sipariş de mi veriliyor bilmiyordumCastamo Mobilya Üretim Tesisi
İskelet, Döşeme, Kesim, Montaj ve Boya atölyelerini içinde barındıran, Merkezi İstanbul Bayrampaşa'da yer alan üretim tesisimiz
Castamo Mobilya olarak en güvendiğimiz, kalitemizi müşterilerimiz ile buluşturan, sistematik ve düzenli çalışan, Müşterilerimizin satın aldığı ürünleri Satış anından itibaren Castamo Kalitesi ile Üreterek müşterilerimizin yaşadığı mekanlara problemsiz olarak kurulmasını sağlayan en temel yapımızdır.
Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Cad. No:155 Bayrampaşa İstanbul Adresinde yer alan, 6000m2 kapalı alanda üretim yapmamıza olanak veren üretim tesisimiz müşterilerimizin ziyaretine açıktır. Müşterilerimiz Fabrikamızı gezerek Castamo Kalitesini diledikleri zaman daha yakından görebilirler.
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek uzun yıllardır, Satın alınan ürünleri Sevkiyattan önce müşterilerinin kontrolüne açan Castamo Mobilya, Sistemli bir çalışma ve Castamo Mobilya Kalitesi ile ortaya çıkan her ürününün sonuna kadar arkasındadır. Koşulsuz müşteri memnuniyetinin desteklendiği ve çalışanlarının bu yönde eğitildiği Castamo Mobilya Üretim Tesisini dilediğiniz Zaman gezebilirsiniz.
Ürün Gamımızda Tamamı 1. Sınıf olmak üzere;
Yatak Odası Takımları
Yemek Odası Takımları
Koltuk Takımları
Köşe Koltuk Takımları
Duvar Üniteleri
Özel Tasarım Otel Mobilyaları
Concept Villa Tasarım ve Uygulamaları
ve Müşterilerimize Tamamen kişiye özel olarak hazırladığımız, diledikleri şekilde ve ölçülerde ürettiğimiz, kalitesinin altına imzamızı attığımız mobilyalarımız bulunmaktadır.
bunu yazmak için çok merak ediyorum para felan mı alıyorsunuz?1977 yılından günümüze kurumsal mobilyacılık hizmeti sunuyoruz
İtibar Puanı:
Parayı kim veriyor peki zannetmiyorum aldıklarını ama eğer alıyorlarsa kim veriyor bende merak ederim o zamanbunu yazmak için çok merak ediyorum para felan mı alıyorsunuz?
İtibar Puanı:
okunması kolay bence, karşıdaki insanlarda kastamo demez castamo derCastamo mobilyaya ismini verirken acaba nelerden esinlendiler merak etmiyor değilim
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: