Casa mobilya kullanıcı yorumları bölümümüze hoşgeldiniz. Casa mobilya ile alakalı yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
K | Tavsiye Casa Mobilya Yatak Odası Tavsiyesi | Casa Mobilya | 3 | 13K | |
M | Tavsiye Casa Mobilya Yemek Odası Tavsiyesi | Casa Mobilya | 3 | 17K | |
C | Tavsiye Casa mobilya köşe takımı fiyatları 2020 | Casa Mobilya | 5 | 6K |
öneriniz için teşekkürler @Büşra hanım.Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
bende tasarımlarını beğeniyorumCasa bildiğiniz türk firmasıdır, üretimlerinde kullanılan mallar italyandır. üretim yeri ankara sitelerde olup, istanbul, ankara, izmir ve bursa'da mağazaları bulunan, gayet şık ve modern mobilyalar üreten bir firmadır.
İtibar Puanı:
bende alamadım daha ama ürünleri güzel görünüyor. üstelik ben daha mağazasına bile gidemedim.daha mobilya alamadığım firma.
İtibar Puanı:
acaba bunlar mı çekiyo filimila casa de papel deki CASA mı bu hahahah
bende bayılıyorum çok tarz mobilya üreticisi.genel olarak tarzı ve ürünlerini beğendiğim mobilya firması.
sitesini hiç beğenmedim https://casa.com.tr/internetten satış yapmayan mobilya firması.
İtibar Puanı:
kesinlikle siteleri çok sade ve değişik geldi hiç ısınamadımTürkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
İtibar Puanı:
Maison and Objet
fuarına katılan seçkin markalardan bir tanesi @CasaMobilya
kesinlikle katılıyorumitalyan mobilya firmasi. Çok güzel ve sağlam mekanizmali koltuklar yaptıklarını biliyorum.
İtibar Puanı:
+1 bencedegenel anlamda iyi olduğunu bildiğim ve emin olduğum mobilyacı. önerir misiniz derseniz büyük harfle : EVET.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
ürünler gayet hoş ama keşke fiyatlarını görme şansımız olsaydı.internet siteleri çok sade olmuş pek ısınamadım.
ancak bunu çok beğendim.
POSITANO - Casa
Positano Positano Positano 01 02 03 03 Positano Positano ITALIA posItano Tasarım: Mauro Lipparini, 2015 _lüks ve şık Olağanüstü modülerliği ve esnekliği sayesinde, Positano’nun tüm öğeleri yuvarlak hatları ve çok katmanlı platformlarıyla, düz veya köşe takımları, simetrik veya asimetrik koltuk...casa.com.tr
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
katılıyorum bu konuda ve ben adını pek duymadım diyebilirim.Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
İtibar Puanı:
seln hanım hatalısınız çünkü türk firması.italyan mobilya firmasi. Çok güzel ve sağlam mekanizmali koltuklar yaptıklarını biliyorum.
katılıyorum türk firması olduğunu biliyorumCasa bildiğiniz türk firmasıdır, üretimlerinde kullanılan mallar italyandır. üretim yeri ankara sitelerde olup, istanbul, ankara, izmir ve bursa'da mağazaları bulunan, gayet şık ve modern mobilyalar üreten bir firmadır.
İtibar Puanı:
aaa ben bilmiyordum karıştırdım galiba kusura bakmayın. editliyorumseln hanım hatalısınız çünkü türk firması.
katılıyorum türk firması olduğunu biliyorum
İtibar Puanı:
rica efem olur hatasız insan yok.aaa ben bilmiyordum karıştırdım galiba kusura bakmayın. editliyorum
İtibar Puanı:
aynen dalmışım ama firmayı biliyorum yani mobilyaları şahsen güzelrica efem olur hatasız insan yok.
bende sitesini beğenmedim çok garip geldiTürkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
Adana da var kuzenler evlenirken ordan almışlardı ordan biliyorum, hatayı bilmiyorum.casa mobilya hatay da var mı?
hmmm teşekkür ediyorum bebeğim.Adana da var kuzenler evlenirken ordan almışlardı ordan biliyorum, hatayı bilmiyorum.
rica aşkım ??hmmm teşekkür ediyorum bebeğim.
rica aşkım ??
Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
İtibar Puanı:
İnternette satış yapmaması çok üzücü çünkü tasarımları çok iyiinternetten satış yapmayan mobilya firması.
Onlar çekmiyor ama filmde onların mobilyaları varmış ?acaba bunlar mı çekiyo filimi
İtibar Puanı:
????Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
Aynen siteleri biz düzensiz ama olsun ben seviyorum tarzlarınısitesini hiç beğenmedim Casa - Anasayfa
İtibar Puanı:
Hmm türkiyede mi oluyor bu fuar? Eğer değilse türkiyeden katılan başka mobilya firmaları var mı peki?bu fuar hakkında bilgisi olan yoksa öyle her elini sallayan katılamıyor bu fuara
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
ürünleri kaliteli olan mobilya şirketi.
İtibar Puanı:
Casa bildiğiniz türk firmasıdır, üretimlerinde kullanılan mallar italyandır. üretim yeri ankara sitelerde olup, istanbul, ankara, izmir ve bursa'da mağazaları bulunan, gayet şık ve modern mobilyalar üreten bir firmadır.
ben bir türlü ısınamadım ama adını çok duydum.
İtibar Puanı:
Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
✌ ✌Türkiye'nin en büyük şehirlerinde ve yurt dışında satış yapan kaliteli bir firma, Bence internet sitelerini yenilemeleri gerekiyor.
İtibar Puanı:
genel anlamda iyi olduğunu bildiğim ve emin olduğum mobilyacı. önerir misiniz derseniz büyük harfle : EVET.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
genel anlamda iyi olduğunu bildiğim ve emin olduğum mobilyacı. önerir misiniz derseniz büyük harfle : EVET.
İtibar Puanı: