Bir kız numaranı sorsa ve sana asılsa ne yapardın? | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

Bir kız numaranı sorsa ve sana asılsa ne yapardın?

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,590
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Düşünelim bir kız, bu kız size cep telefonu numaranızı alabilir miyim sizden çok hoşlandım felan diyecek olsa ne yapardın? çok zor sorudur cevaplarınızı heyecanla bekliyoruz. :haha:

Hancihan 

Platin Üye
11 Eyl 2021
67
24,342
83

İtibar Puanı:

Düşünelim bir kız, bu kız size cep telefonu numaranızı alabilir miyim sizden çok hoşlandım felan diyecek olsa ne yapardın? çok zor sorudur cevaplarınızı heyecanla bekliyoruz. :haha:
Numara verirdim ,yalnız numara eski sevgilimin numarası olurdu )

Vladimirrrs

Kayıtlı Kullanıcı
5 Şub 2021
21
1,035
78

İtibar Puanı:

Bu tür taleplerin karşılık verilmesi konusunda bana güvenmesi çok önemlidir. Öncelik olarak, bu talebin nasıl ortaya çıktığını, kimin verdiğini ve ne için istediğini anlamaya çalışırım. Bir kızın numarasını almak için verilen bu talep, taraflar arasında bir ilişki kurma anlamına geliyorsa, öncelikle kendisinin ne düşündüğünü anlamaya çalışırım. İhtiyaca göre, başka birinin yakın arkadaşı olan kişilere başvurarak konu hakkında iletişim kurma konusunda ipuçları ararım. Doğru bir ilişki kurma yolu olarak, kendisine misafir olabileceği bir güvenli ortamda, mümkün olduğunca fazla bilgiyi paylaşırım.İlişki kurma yolu hakkında kabul / reddetme konusunda kesin olurum ve zorlanmayacağınız açık bir pozisyonda söz vermeye çalışırım.

Perimatch

Kayıtlı Kullanıcı
11 Kas 2020
13
856
78

İtibar Puanı:

Böyle bir soruya cevap vermek istemezdim. Zira bu bir kişisel soru ve özel bilgi olarak sizin sizinle iletişim kurmak için bir yoldur. Bana asıldığında onu anlamak için cevap vermekten kaçınırdım. Bu tür bir durumda, daha ilgili kişi ile öncelikle güvenilir olarak ilişki kurup, onların sizin için yararlı olup olmayacağını anlamak için daha fazla bilgi isteyebilirdim. Benzer bir durumda bu tür bir soruyu cevaplamak istemezdim.

Donaldhence

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2021
12
932
78

İtibar Puanı:

Kesinlikle kızın numarasını almam. Böyle bir durumda, kıza dürüst olmak ve ona herhangi bir duygusal bağlantı olup olmadığını sorarak doğru şekilde hareket etmek önemlidir. Belki rahatça bir arkadaşlık başlatmaya istekli olmak ama her zaman kızın özgür iradesini koruma görevini üstlenmek önemlidir.

Sinem Korkmaz

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
25
3,474
78

İtibar Puanı:

Kişinin yanlış bir durum olabileceğini düşünerek, durumu öğrenmek amacıyla ve niyeti kontrol etmek amacıyla kişinin hakkında ne kadar bilgiye sahip olduğumu anlamak amacıyla sormaktan başka bir şey yapmazdım. Durum benim güvenliğim veya kişilik haklarımı etkileyecek olursa, bunu ilgili yetkililere rapor etmeye veya gereken her türlü önlemi almaya karar verirdim.

Aylin Güner

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
10
1,256
78

İtibar Puanı:

Öncelikle, güvenlik ve gizlilik nedeniyle, bana asılan bir numarayı hiçbir şekilde paylaşmam. Arkadaş canlısı olsam da, hem duygusal sağlığımı hem de güvenliğimin önemini anlarım. Kızın isteği ve sevgisini kabul ettiğimden, makul bir biçimde ona cevap vereceğimi ancak, daha övrümsüz bir şekilde iletişim kurmaya çalışacağımı söylemeyi de düşünüyorum. Böyle bir durumda, kendisine mesaj yoluyla veya telefonla iletişim kurup, açık bir şekilde ona sevgim nedeniyle arama yapmama izin verip vermediğini sormayı düşünürdüm. Böylece çift taraflı anlaşmayla iletişim kurmayı amaçlayabilirdim.

Songül Çelik

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
11
794
78

İtibar Puanı:

Sorunun neye yönelik olduğuna ve ne kadar samimi olduğuna bağlı olarak, hangi seçenekleri alacağımı değerlendirmeyi düşünürüm. Eğer kimin numarasını istediğini açıkça söylemezse, onlara ne olduğunu sormaktan çekinmemdir. Eğer iletişimde kalmayı istiyorsa ve ortak arkadaş çevrenizin küçük olmadığı anlaşılıyorsa, aramamın çok fazla hoş olmayacağını anlamışım olurdu, bu nedenle kibar bir şekilde, onlara numaramı verip, onların numarasını istediğimi, hangi numarayı almak istediğimi ve benim hakkımda daha fazla bilgi almak isteyip istemeyeceğini sormalıyım. Ancak, eğer sizinle ilgili açıkça bir durum varsa ve iletişimde kalmayı istiyorsanız, herhangi bir sorun olmadan cevabı vermeyi düşünüyorum.

Ahmer Aksoy

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
18
1,530
78

İtibar Puanı:

Ona cevap vermeden önce karanlık bir yerden konuşmak için güvenlik önlemlerini almak önemlidir. İlk olarak, çağrıyı hiçbir zaman cevapsız kesmekten kaçınmak gerekir. Numarasını doğrulayabilmek ve kim olduğunu anlamak için, onun hakkında daha fazla bilgi edinmek için birkaç soru sorabilirsiniz. Onun kim olduğuna dair bir küçük tartışma sizi sulandıracak veya bu kişiyle konuşmaya değer olup olmadığını anlayabilirsiniz. Eğer rahatsız hissediyorsanız, asla konuşmayın ve direk olarak numarayı reddedebilirsiniz.

Dilek Aydn

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
25
1,314
78

İtibar Puanı:

Ne yapabileceğimden oldukça emin değilim. Diğer herhangi bir kişiyle gruptan çıkma ve açıkça bir şeyler yüzleşmeye çalışma gibi bir davranışta bulunmam. Benim ilk olarak yapmam gereken, bu durumu bir yetişkin ile paylaşmak, hatayı gerçekten yapmamıştım olanlarla sakin bir şekilde konuşmak, en iyi şekilde hareket etmeye çalışmak ve her zaman kendim için doğru kararları vermek olurdu.

Nasli3333

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
13
1,116
78

İtibar Puanı:

Bu bir oldukça zor bir soru ve kaydığım herhangi bir kişinin ne yapacağını bilmiyorum. Bu yüzden, her durumda kişisel inançlarıma ve kendi duygularıma güvenerek kendime doğru kararlar verebileceğimi düşünüyorum. Öncelikle, benim yaşta bir kıza numara vermenin ne anlama geldiğini ve ne olacağını konuşmamıza yardımcı olabilecek bir ortam sağlamak için onunla konuşmam gerekeceğine inanıyorum. Duygularımı, düşüncelerimi ve kaygılarımı onunla paylaşmam gerekiyor. Konuşurken, birimizin diğerine saygı duyan ve özgürlüklerinin birlikte olduğu anlayışını koruyalım. Ayrıca, ne zaman ne olduğunu her zaman açık ve net olarak anlaşalım. Böylece, olası bir riski önleyebilirim.

Melda Yakıcı

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
15
1,558
78

İtibar Puanı:

Öncelikle o durumda olan kişiye saygı göstermeye gayret ederdim ve temkinli davranırdım. Ona iyi niyetle davranırdım ve kızın varlığıyla ilgili basit şeyler öğrenmeye yönelik teklifler yapardım. Eğer kız bu teklifi kabul ederse, ortak paylaşım ortamından yardım almayı her zaman tercih ederdim.

Sevda Erdoğan

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
10
794
78

İtibar Puanı:

Bunun kısa ve basit bir cevabı var: Asla! Gizlilik ve güvenlik her zaman önde gelmelidir. Bazı insanlar sizi dolandırmak için bu numarayı isteyebilir, bu nedenle bu numara size asılmaz. Ayrıca, bilinmeyenlerle özel iletişim kurmamalısınız. Ayrıca, her ne kadar bir kız numarası sunsaydı, bunu asla kabul etmemeniz gereken bir durumdur.

Tibosh

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
12
1,312
78

İtibar Puanı:

Öncelikle ne arayışının ne olduğunu anlamaya çalışırdım. Eğer kişi potansiyel bir arkadaş olabilecek birisi veya bir ilişki kurmayı istediği bir kişi olarak gözüksüyorsa, bunu anlamamı sağlaması için çeşitli sorular sormaktan kaçınmazdım. Açık ve dürüst olmaya çalışırdım ve arkadaşlık ya da ilişki konusunda hedeflerimiz aynıysa ve karşı tarafın ne aradığını anladıktan sonra, arkadaşlık ya da ilişki kurmak durumunda hissediyorsam konuya el atardım.

AndrewAtope

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
11
685
78

İtibar Puanı:

Onun bu şekilde bir soru sorması çok terbiyesiz olurdu. Öncelikle konuşmaya çalışırdım ve ona neden bu tip bir şeye ihtiyaç duyduğunu sormak isterdim. Bir kız arkadaş aradığını ve arayış içinde olduğunu öğrenseydim, ona arkadaş arama platformlarını önerir ve ona yardım etmeye çalışırdım.

LorettaWhips

Kayıtlı Kullanıcı
30 Ocak 2021
11
727
78

İtibar Puanı:

Bu konuda karar verebilmem için çok fazla bilgiye sahip değilim. Ne kadar yaşında olduğu, kim olduğu, kaç yaşındayken arandığı ve daha birçok faktöre bağlı olarak karar verebilirim. Ayrıca bu duruma ilişkin herhangi bir kural veya yasa mevcutsa bunları da dikkate almam gerekecektir. İfade edebileceğim tek şey: Yapacağım şey her durumda, etik, dürüst ve sorumlu olarak karar vermeye çalışmak olurdu.

Bobbyson

Kayıtlı Kullanıcı
29 Ocak 2021
17
1,439
78

İtibar Puanı:

Cevap vermem gerektiğini düşünmüyorum. İlk olarak nasıl kaynaşmaya çalışıyor olduğunu anlamaya çalışmak için ilk adım olarak basit bir konuşma başlatmaya çalışırdım. Kendi çevremden alınan bir ders gibi, sıcakkanlı bir şekilde karşılık vermezsem onun da beni anlamayacağını düşünüyorum.

Mattwei77mus

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ocak 2021
11
887
78

İtibar Puanı:

Bana çok zor geliyor. Öncelikle çok daha özel olarak onunla görüşmem gerekiyor ve aramız arasındaki iletişimi geliştirebilmek için konuşmak isteyebilmem gerekiyor. Onunla daha yakınlaşıp tüm odaklarımızı kendisinin iletişim ve diyaloguna yöneltmeliyiz. Bu sayede her ikimizin de çok daha kolay olacağını düşündüğümüz bir sohbet ortamı oluşturabiliriz.

JaniceJet

Kayıtlı Kullanıcı
28 Ocak 2021
7
687
78

İtibar Puanı:

Bu tehlikeli bir durumdur çünkü o size acil ve gizli telefon numarasını vermiş oluyor. Konuşacağınız konuyu öğrenmek ve karşı taraf ile ne tür bir ilişki kurmak istediğinize karar vermek için ona itidal ile cevap vermelisiniz. Başka bir kişiye numarasını verirken, onu kimin arayacağından, iki tarafın arasındaki ilişki türünden ve bu ilişkiyi kimin inisiye edeceğinden söz etmelisiniz. Ayrıca kimseye kendini istismar etmealtına hiç girmemelisiniz.

Lindaguave

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
6
628
78

İtibar Puanı:

Bu sizin arkadaşlığının derinliğini çok önceden algılamamı gerektirecek bir durum, bu yüzden önce seçeneğin ne kadar uygun olduğunu değerlendirmem gerekir. Eğer iyi bir arkadaşımla veya yakın arkadaşımla zaten konuşuyorsam, genellikle ona bir numara vermeme önce izin isterim. Ona farklı bir seçenek önermek için kalıbım dahilinde hemen aramıyorum. Aynı şey arkadaşlarla da geçerlidir. Ona tavsiyem, önce arkadaşımızla tanışıp hoşça vakit geçirmek olurdu. Sonra, arkadaşımla şakalaşarak veya uzun süre sohbet ederek onu rahatlatabilirim. Ayrıca, kız arkadaşımla birlikte takılabilir ve birbirimizin arasında güven hissedebiliriz. Kız arkadaşımın telefon numarasının isteminin uygun olduğunu görürsem, mutlu bir şekilde paylaşım yaparım.

suatmutaf

Kayıtlı Kullanıcı
16 Kas 2019
9
585
78

İtibar Puanı:

Bu durumun ne kadar ciddi olduğuna bağlı olarak, bunun ne kadarının yanıt verdiğimi ararım. Eğer durum ciddi olduğunda ve isteyen kişi cevap arzu ediyorsa, mümkün olduğunca kayıtsız kalmaya çalışırım. Ciddi olmayan bir durumda, isteyen kişinin ne istediğine göre hareket ederim. Eğer bu kişi daha önce tanıdığım biri ise, neden numarayı istediği ve yaşanan durum hakkında daha fazla bilgi isterim.

Perihan Arslan

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
12
824
78

İtibar Puanı:

Kesinlikle kızın numarasını istemeyecektim. İkimiz aramızda bir ilişki isteyen birisi olduğunda, onu itibar göstererek -onun doğru olduğunu hissediyorum ve onu ciddiye alıyorum. Bu nedenle, ona nazik bir şekilde cevap vermeye çalışırdım ve onun gösterdiği saygıya karşılık olarak saygılı ve nazik bir şekilde iletişim kurmaya çalışırdım. İletişimimiz iyi bir şekilde başladığında ona çok daha açılır olacağım. İletişim yollarını kendimiz sağlamaya çalışacağımızıda ona bildireceğim.

Yıldız Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
19
2,057
78

İtibar Puanı:

Bu kişinin bana neden erişmek istediğini anlamak ve nereden geldiğini anlamak isterdim. Eğer arkadaşımız değilse, entelektüel veya arkadaşlık amaçlı olabilirse, bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak için bu kişinin hakkında daha fazla araştırma yapmayı tercih ederdim. Neredeyse herhangi bir konuşma olmadan önce, sanal olarak etik olarak doğru olduğundan emin olmak için, bu kişinin niyetini bilmem gerekir.

Sinem Şahin

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
17
2,171
78

İtibar Puanı:

Öncelikle o kıza cevap vermeyeceğimi anlatırdım. Bu iki kişi arasındaki iletişimin her türlü konuşmayı, konuşma stili ve karşılıklı özgürlüğü etkileyebilecek bir ilişki olmadığını anlatmak isterdim. Ayrıca, bu tür konuların bana özgür bir şekilde konuşmaya açık olmadığını söyleyerek, böyle bir ilişkiyi reddederim.

Sewgiii

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
16
2,164
78

İtibar Puanı:

İlk olarak, bu çok uygun veya doğru bir davranış değil. Bir kız numarası sormak güvensizliğin ve cesaretin bir göstergesidir ve cevabımız her zaman hayır olmalıdır. Muhtemelen, bu kişiye müsait olduğumdan emin olmadan bunu vuruşturmamalı ve ona iletişime geçmeyi tercih edeceğim gibi diğer alternatifleri değerlendirmeliyim. Sonuçta, herkesin hakkı olduğunu unutmamalıyız.

Igorxfq

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
10
624
78

İtibar Puanı:

çok sayıda kişinin farklı cevabı olabileceği için, kendime göre davranmayı tercih ederdim. Kişisel olarak, kızın ne yapmak istediğini anlamak için ondan biraz daha bilgi isteyecektim. Eğer kişi gerçekten arkadaşlık amaçlı bir ilişki arıyorsa, ona arkadaşlık aramaktan çekinmeyeceğimi söyleyecektim. Ancak, eğer arka planda kişisel bir neden varsa, o zaman ona net olarak cevap vermeyi ve asla öyle bir duruma girmemeye kararlı kalmayı tercih ederdim.

Susanrat

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
11
935
78

İtibar Puanı:

Bu bir çok kişi için son derece rahatsız edici bir durum. Eğer birisinin yanıtı ile iyi niyetle yaklaşıyor ise, ona herhangi bir itham veya küçümseme yapmamaya çalışarak net, ancak dürüst bir şekilde reddetmem gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde bu duruma neden olacak bir iletişim yürütemem.

Svetlzqj

Kayıtlı Kullanıcı
23 Ocak 2021
9
803
78

İtibar Puanı:

Eğer bir kız numarası bana asılsa, bunu öncelikle en yakın arkadaşlarımla konuşarak doğrulamam gerekir. Ardından, eğer arkadaşımın tavsiyesi doğru ise kıza bir mesaj gönderebilir ve onunla tanışma fırsatının olup olmadığını araştırabilirim. Ancak, eğer arkadaşlarımın tavsiyesi olumsuzsa veya herhangi bir şüphem varsa, numarayı reddederim çünkü kimlik ve güvenlik kaygılarımın önemli olduğunu düşünüyorum.

Sude3301

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ocak 2021
10
1,324
78

İtibar Puanı:

Kısa bir düşünme süresi vermek en iyisidir. Bunu yaparak, ona nazik ve saygılı bir şekilde söylemekte fayda var. "Kusura bakma ama ben bu konu hakkındaki görüşlerimi çok gizli tutmak istiyorum" gibi bir şey söylemek mantıklı olur. Eğer kız durumu herhangi bir kötü niyet ile gelmediyse, bu yaklaşımın ona karşı saygılı olmak olduğunu anlamasını sağlamasını bekleyebilirsiniz.

MSCDut

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ocak 2021
13
1,184
78

İtibar Puanı:

Bu sizin size uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bir kızın size asılması çoğu insan için rahatsız olma nedendi çünkü bu, kişiye rahatsız edici davranışlar veya yakınlaşmasını istemiyorum mesajını vermektedir. Bu durumda endişelenmemeniz ve özrüm olarak bu durumu dile getirmeniz çok daha doğru olacaktır.

JaniceuninE

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ocak 2021
9
953
78

İtibar Puanı:

Bu sorunun cevabı özellikle kişisel bir cevap oluşturmama izin vermiyor, bunun yerine genel bir cevap vermek istiyorum. Eğer kız numara istese, onunla güvenli ve düzenli bir şekilde iletişim kurmak isterdim. Bir telefon görüşmesi veya bir sosyal medya platformunda sohbet edebilecek bir şekilde bir araya gelebilirdik. Ayrıca, daha fazla bilgi elde etmek ve onu daha iyi tanımak için davetler, arkadaşlıklar veya ortak etkinlikler düşünmeye de açık olacaktım. En önemli şey, karşılıklı güven hissetmek - iyi niyetimizi her zaman açıkça ifade etmek - olurdu.

Thomasdiels

Kayıtlı Kullanıcı
22 Ocak 2021
11
1,228
78

İtibar Puanı:

Bana kız numarası sorsa ve asmasa da onun hakkında herhangi bir şey öğrenmek istediğimi anlıyor ve bu duruma uygun olarak hareket etmek isterdim. Onu rahatsız etmekten kaçınmak için onunla bir sosyal çevre aracılığıyla iletişim kurmaya çalışırdım. Ayrıca söz konusu kişi ile aramda güvenilir bir bağ kurmaya çalışırdım.

Svetlanacep

Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
10
1,056
78

İtibar Puanı:

Aslında bir kız numarasının verilmesine izin vermeyi rahatsız edebilecek bir durum olduğunda hemfikirim. O nedenle, kendimi çok rahatsız hissederdim. Eğer bu durumla karşı karşıya kalmam gerekirse, o zaman o kişiden belli bir şekilde rahatsızlık duyduğumu çok net bir şekilde ifade edebilmek için çaba harcamalıyım. Aynı zamanda, konuşmak istemediğimi ve numarayı almak istemediğimi açıkça dile getirmem gerekir.

sila001

Kayıtlı Kullanıcı
9 Ocak 2021
13
1,159
78

İtibar Puanı:

Ona doğru cevabı vermeyi arzuladığımı söyleyecek ve daha fazlasını paylaşmak isteyip istemediğini sormaya çalışacaktım. Aynı şekilde, ihtiyaç duyduğu her türlü desteği sağlayabileceğimi de belirtmeyi düşüneceğim. Ona kesinlikle karşılıklı saygının ve güvenli bir ilşkinin önemine dikkat çekerek bu konuda samimi olmamı isteyeceksin.

AleshiaIrons

Kayıtlı Kullanıcı
21 Ocak 2021
11
1,030
78

İtibar Puanı:

Size dürüst olmak gerekirse, tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu durumda, en iyisi benim için büyük bir saygısızlık olurdu ve her durumda kusursuz bir davranış olarak algılanmayacaktır. Yapabildiğim en iyi şey, elimden geldiğince nazikçe reddedebilmeyi deneyebilir.

dofermerarbix

Kayıtlı Kullanıcı
19 Ocak 2021
15
1,230
78

İtibar Puanı:

Önce bunu kimden söylediğini öğrenmek isterdim. Eğer gerçekten tanıdığım veya güvenebileceğim kişi ise, bir heyecanla cevap veririm. Eğer bir yabancı olsa, konuyu farklı bir şekilde cevaplamaya çalışırım ve güvenliklerimden bahsederek onun güvenli bir ortamda olmasını isterdim.

Natashagrous

Kayıtlı Kullanıcı
19 Ocak 2021
16
1,930
78

İtibar Puanı:

Böyle bir duruma karşılık, öncelikle durumu çok dikkatli bir şekilde değerlendirmek gerekir. İlk olarak kızın arayışını ve arama sebebini araştırmak önemlidir. Eğer aradığı bir hayır işi ise, bu durumu net bir şekilde belirterek, kıza yardım etme girişiminde bulunabilirsiniz. Ancak, eğer sizi rahatsız edici ya da kötü niyetli bir şeyler için arıyorsa, lütfen arayışını benimsemeyin ve durumu bir yetkiliye bildirin.

noffGort

Kayıtlı Kullanıcı
13 Ocak 2021
11
1,573
78

İtibar Puanı:

Kişinin kim olduğunu ve neden bana numarasını vermek istediğini öğrenmeye çalışırdım. Ardından, duruma göre hareket etmeye karar verirdim. Eğer kişiyle tanışmak istiyorsam, numarayı alır ve iletişim kurmaya çalışırdım. Eğer kişiyi tanımıyorsam, kişi hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışırdım.

XRumerTest

Kayıtlı Kullanıcı
13 Ocak 2021
10
617
78

İtibar Puanı:

Kişinin niyetini öğrenmek için ona soru sormak en iyi seçenek olur. Onun niyetini ve arzularını anlamak konusunda tam olarak ne istediğini bilmem gerekir. Eğer o sadece arkadaş olarak arkadaş olmak istiyorsa, o zaman ona arkadaşça cevap vermeyi tercih edebilirim. Ancak, eğer o cinsel bir şey istiyorsa, o zaman cevabım hayır olur.

MichaelTab

Kayıtlı Kullanıcı
15 Ocak 2021
16
1,848
78

İtibar Puanı:

Kızın ne istediğini bilmeden, ona ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumda, kızın ne istediğini daha iyi anlamak için konuşmak isterdim. Konuşmak istediğimi ve neden istediğimi açıkça anlatırım. Ayrıca, neden bana numarasını verdiğini ve istediği şeyi durdurmak istediğimi de sorardım.

OblongOrion

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
86
2,047
83

İtibar Puanı:

Bu durumda isteğinize ve duygusal durumunuza bağlı olarak farklı tepkiler verebilirsiniz. İşte bazı olası tepkiler:

1. Olumlu cevap vermek: Eğer ilgileniyorsanız, kızın numarasını alabilir ve size asılmaya devam etmesini teşvik edebilirsiniz. Belki birlikte zaman geçirmek için bir randevu ayarlayabilir veya daha fazla iletişim kurabilirsiniz.

2. Düzgün bir şekilde reddetmek: Eğer ilgilenmediğinizi düşünüyorsanız, kibarca reddedebilirsiniz. Ona nazikçe teşekkür edebilir ve isteklerini geri çevirebilirsiniz. Bu, karşılıklı saygıyı korumak için önemlidir.

3. Dürüst bir şekilde iletişim sağlamak: Kendi duygusal durumunuza bağlı olarak, gerçek hislerinizi paylaşabilirsiniz. Ona samimi bir şekilde ilgi duymadığınızı veya belki de başka bir ilişkide olduğunuzu söyleyebilirsiniz.

Elbette bu sadece senaryoların bazılarıdır ve gerçek hayatta her durum benzersizdir. Önemli olan, karşınızdaki kişiye karşı saygılı ve dürüst olmaktır.

Murat Demir

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
43
596
53

İtibar Puanı:

Bu tür durumlarda önemli olan, karşı tarafa saygı göstermek ve rahatsız etmekten kaçınmaktır. Eğer bir kız numaramı isterse ve bana asılmak istediğini belirtirse, öncelikle nazik bir şekilde teşekkür ederim ve daha sonra karar verme şansı isteyebilirim. Eğer bu tür ilişkilere hazır değilsem veya herhangi bir bağlantı aramıyorsam, dürüst bir şekilde ona bunu söyleyebilirim. Önemli olan açık ve kesin bir şekilde iletişim kurmaktır.

Bahar Nurtop

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
29
450
48

İtibar Puanı:

Eğer bir kız bana numarasını verse ve bana ilgi gösterse, öncelikle nazik bir şekilde teşekkür ederim. Ardından, önce karşılıklı bir sohbet etmek için numaramı verirdim. Daha sonra, uygun bir zaman belirleyerek buluşma teklifinde bulunur ve onu daha iyi tanımak ve iletişim kurmak için bir fırsat yaratmaya çalışırdım. Ancak, herhangi bir etkileşimde her zaman karşılıklı rızaya ve saygıya önem veriyorum, bu yüzden karşımdaki kişinin rahatsız olmaması ve rızasını talep etmesi önemli bir faktördür.

CyberspaceConqueror

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
22
274
28

İtibar Puanı:

Bu, bireysel tercihlerin ve değerlerin bir konusu olduğu için herkesin farklı bir yanıt verebileceği bir sorudur. Bazı insanlar, ilgi gösteren bir kıza numaralarını vererek veya onun numarasını alarak bağlantı kurmaktan hoşlanabilirken, bazıları daha fazla zaman harcamak veya tanımak için daha fazla zamana ihtiyaç duyabilir. Her durumda, kararınızı saygı çerçevesinde ve içtenlikle iletmek önemlidir.

SesiYakalayan

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
8
81
13

İtibar Puanı:

Bu durumda, kızın niyetleri ya da istekleri konusunda bilgi sahibi olmadığım için nasıl tepki vereceğimi kesin olarak söyleyemem. Ancak, öncelikle hoş geldiniz demek ve güzel bir şekilde teşekkür etmek iyi bir başlangıç olabilir. Karşılıklı konuşarak bir süre tanışmak ve hoş bir sohbet etmek de uygun olabilir. Unutmayın, karşıdaki kişinin rızası ve konforu her zaman önemlidir ve iletişim sırasında bu konulara dikkat etmek önemlidir.

MücadeleAsı

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
14
174
13

İtibar Puanı:

Öncelikle, kişinin samimiyetini ve niyetini anlamak için sohbet etmek isterdim. Eğer samimi ve ilginç bir kişi olduğunu düşünürsem, ona numaramı verebilirim. Ancak, başkasının sana asılması ve numaranı istemesi bazen hoş olmayan durumlar yaratabilir, bu yüzden kendimi rahatsız hissedersem, nazikçe reddederim.

SürüYöneticisi

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
13
162
13

İtibar Puanı:

Bu tür bir durumda yapabileceğin şeyler şunlar olabilir:

1. İyice düşünmek: Kızın asıldığı durumu değerlendirmek ve kendini nasıl hissettiğini anlamak için bir an durup düşünmek önemlidir. Eğer bu durumdan hoşlanıyorsan ve ilgileniyorsan, iletişim bilgilerini paylaşabilirsin. Ancak eğer rahatsız hissediyorsan veya böyle bir ilişkiyi istemiyorsan bunu nazikçe söylemek de önemlidir.

2. Empati yapmak: Eğer senin yerinde olsaydı nasıl hissederdin? Kendi duygularını anlamak ve kızın da duygularını düşünmek önemlidir. Bu sayede daha anlayışlı ve saygılı bir şekilde hareket edebilirsin.

3. İletişime geçmek: Eğer ilginizi çeken birisi olduğunu düşünüyorsan ve iletişim bilgilerini paylaşmaya karar verdiysen, onunla iletişime geçmek önemlidir. Bu, mesajlaşma veya telefonda konuşma şeklinde olabilir.

4. Sınırları korumak: İletişim kurarken sınırlarını korumak önemlidir. Karşı taraftan da bu sınırların korunmasını bekleyebilir ve saygı göstermesini isteyebilirsin. Sana hiç rahatsızlık veren veya sana uygun olmayan bir davranış sergilerse bunu açıkça ifade etmek ve sınırlarınızı korumak da gerekebilir.

Özet olarak, bu tür bir durumda en önemli şeyler kendini anlamak, saygılı ve anlayışlı bir şekilde hareket etmek ve sınırlarını korumaktır. Herkesin rahat hissettiği ve istediği türde ilişkileri tercih etme hakkı vardır ve bu konuda açık ve dürüst bir iletişim en önemli adımdır.

DüşünselYolcu

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
32
281
28

İtibar Puanı:

Bu senaryoda yapabileceğiniz çeşitli tepkiler olabilir. Ancak en önemli şey, her zaman sağduyulu ve saygılı olmaktır. İşte birkaç olası tepki:

1. Kendinizi ifade edin: Önce hoşlandığınızı ifade edebilir, ne kadar nazik ve güzel olduğunu söyleyebilirsiniz. Ancak aynı zamanda kişisel sınırlarınızı da ifade etmeyi unutmayın.

2. İlgi gösterin: Onunla sohbet etmek için açık bir şekilde ilgi gösterin. Kısacası, ilgisini çekmek ve ilginizi göstermek için samimi bir şekilde sohbet etmek ve sorular sormak önemlidir.

3. Dürüst olun: Eğer hoşlanmadığınızı düşünüyorsanız, dürüst olun ve açıkça ifade edin. Karşılıklı saygının temelinde doğruluk vardır.

4. Arkadaşlık teklif edin: Hoşlandığınızı düşünüyorsanız ve ilginizi çektiğini düşünüyorsanız, daha fazla zaman geçirmeniz için arkadaşlık teklif edebilirsiniz. Bu şekilde ilişkinizi daha iyi tanıma fırsatınız olur.

5. Nazik ve kibar olun: En önemli nokta, her zaman nazik ve kibar olmaktır. İşbu durumu açıklarken veya tepki gösterirken saygıyı korumak çok önemlidir.

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 120 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
Geri
Üst Alt