MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
322
115,516
93

İtibar Puanı:

Bellona Lady Genç Odası Takımı

Kızım çok ısrar ederek bellona lady genç odası takımı almamı istiyor. Fiyat bölümüne girdiğimde karşımda bir tablo ama anlamadım.

bellonaladygencodasitakimifiyati.png

Şimdi bu tabloda gösterilen lady genç odası takımının birsürü aksesurarı var diyelim ki ben tamamen aşağıdaki resimlerdeki lady mobilyalarını aldığımda ne kadar ödeyeceğim?
Nakit ödersem ne kadar?
Kredi kartı ile ödersem ne kadar?
yani peşin fiyatlarının üstü çizilmiş indirimli fiyatların hepsini toplayacakmıyım?
astromik fiyat çıkıyorda ondan sormak istedim.

lady-genc-odasi-takimi-tab-01.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-02.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-03.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-04.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-05.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-06.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-07.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-08.jpg
lady-genc-odasi-takimi-tab-09.jpg

Benzer konular

MeRaLc

Merhaba Dünya
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
202
80,708
93

İtibar Puanı:

hesabıma göre ortalama 17bin tl felan gibime geliyor :) seçenekler sunuyor yani başlık seçimi vs. ayrıca ücretlendiriliyor. ister tek tek alırsın ister hepsini. yani bellona bunların hepsine ayrı fiyat yazmış tektek alabiliyorsun. hepsini alırsan dediğim gibi lady genç odası takımı için ortalama 17 ile 20 bin arasında bir fiyat çıkar. bir oda için fazlamı azmı bilemem ama kızınız çok şeker bir şey seçmiş.

DilaÇiftçi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
136
49,895
93

İtibar Puanı:

aynen siz gözden 15bin tl yi çıkartırsanız Lady Genç odası takımını alabilirsiniz. İndirim vs derken pazarlık diye birşey var:) en kötü ihtimalle yerinizde olsam bir bellona şubesine giderim en sağlıklı bilgiyi ordan da alabilirsiniz. yani internet sitelerindeki fiyatlar belli gidince size bizim söylediğimiz fiyatıda verebilirler ama bellimi olur belki o günün şanslısı sizsiniz :)

ElisaTalay

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
56
21,389
83

İtibar Puanı:

hesabıma göre ortalama 17bin tl felan gibime geliyor :) seçenekler sunuyor yani başlık seçimi vs. ayrıca ücretlendiriliyor. ister tek tek alırsın ister hepsini. yani bellona bunların hepsine ayrı fiyat yazmış tektek alabiliyorsun. hepsini alırsan dediğim gibi lady genç odası takımı için ortalama 17 ile 20 bin arasında bir fiyat çıkar. bir oda için fazlamı azmı bilemem ama kızınız çok şeker bir şey seçmiş.
çok haklısınız
aynen siz gözden 15bin tl yi çıkartırsanız Lady Genç odası takımını alabilirsiniz. İndirim vs derken pazarlık diye birşey var:) en kötü ihtimalle yerinizde olsam bir bellona şubesine giderim en sağlıklı bilgiyi ordan da alabilirsiniz. yani internet sitelerindeki fiyatlar belli gidince size bizim söylediğimiz fiyatıda verebilirler ama bellimi olur belki o günün şanslısı sizsiniz :)
katılıyorum :)

Gökben

Unutmamalı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
124
48,396
93

İtibar Puanı:

minumum 12bin tl ye çıkarsınız diye düşünüyorum. çünkü kızınızın onu beğenmesinin sebebi aksesuarlarının oluşu. yani geçmiş olsun ?

DamlaAslan35

Damlaya damlaya göl olur
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ağu 2019
350
124,506
93
31
İstanbul

İtibar Puanı:

Listedeki bazı şeyler mesela çift eğer iki tane kitaplığa ihtiyacı yoksa bir tanesini alabilirsiniz. Ayrıca listedeki tüm ürünleride almak zorunda değilsiniz ihtiyacınıza göre seçerseniz fiyat ortaya çıkacaktır.

Gökben

Unutmamalı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
124
48,396
93

İtibar Puanı:

ARZUNAZ

Platin Üye
1 Ağu 2019
102
31,587
93
Ankara

İtibar Puanı:

15 bin tl ile kurtulacaksanız hiç düşünmeyin çok konforlu ve ileriye dönük bir oda. kaç yaşında bilmiyorum ama bence evlenene kadar idare eder :ROFLMAO:
yolun sonu görülmüyo :)

Esra

Prof. Dr. Filozof
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Tem 2019
269
91,053
93
Sakarya

İtibar Puanı:

Resimdeki genç odası takımı güzelmiş. Ben pek bilmiyorum genç odası takımları fiyatlarınıda diğer firmalarda da mı böyle yoksa sadece bu model mi fiyatı böyle? Ben eskiden sanki daha ucuz diye aklımda kalmış ama emin değilim yanılıyor olabilirim.

Elif Özdemir

Kayıtlı Kullanıcı
5 Mar 2020
197
57,538
93

İtibar Puanı:

açıkcası yorumlara bakacak olursanız hiç düşünmeden alabilirsiniz :)

esmerkadın

Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
19
4,988
78

İtibar Puanı:

Genç odası almak istemeyen ve sadece odanın dekorasyonunu yenilemek isteyenler veya yeni aldığınız genç odası takımı ile odanın dekorasyonunu da yenilemek isterseniz şuradaki dekorasyon önerilerine bakmanızı öneririm. :)

Geri
Üst Alt