Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
H | SoruCevap Alfemo Mobilya Kaliteli Mi? | Alfemo Mobilya | 3 | 19K | |
S | Alfemo Mobilya Teslimat Süresi Kaç Gün | Alfemo Mobilya | 4 | 7K | |
Mobilya Yorumları Alfemo Mobilya Yorumları | Alfemo Mobilya | 169 | 69K |
Hala alfemo'nun sahibi mi ben sanki değişti diye duydum ama emin değilim.Ramazan Davulcuoğlu:
Doğru artık onun değil. Hala güncel mi bilmiyorum ama en son okuduğuma göre TMSF el koymuştu hatta yönetiyorlardı Amerika'da Aflemo Şubesi açılışını Amanda Cerny ile yaptılar diye okumuştumHala alfemo'nun sahibi mi ben sanki değişti diye duydum ama emin değilim.
İtibar Puanı:
BilmiyordumDoğru artık onun değil. Hala güncel mi bilmiyorum ama en son okuduğuma göre TMSF el koymuştu hatta yönetiyorlardı Amerika'da Aflemo Şubesi açılışını Amanda Cerny ile yaptılar diye okumuştum
İtibar Puanı:
Aynen bende yukarıdaki resimleri görünce yazacaktım bunuDoğru artık onun değil. Hala güncel mi bilmiyorum ama en son okuduğuma göre TMSF el koymuştu hatta yönetiyorlardı Amerika'da Aflemo Şubesi açılışını Amanda Cerny ile yaptılar diye okumuştum
İtibar Puanı:
Bu adam yok artık.Ramazan Davulcuoğlu:
Yaşıyor mu acaba kendileri?Alfemo'nun kurucusu Yusuf Davulcuoğlu'dur. Almanya da işçi olarak çalışırken biriktirdikleri ile izmir'de ilk mobilya mağazasını açarak bu işe başlamış
Aaa o zaman artık onlara ait değil yani?Doğru artık onun değil. Hala güncel mi bilmiyorum ama en son okuduğuma göre TMSF el koymuştu hatta yönetiyorlardı Amerika'da Aflemo Şubesi açılışını Amanda Cerny ile yaptılar diye okumuştum
BilmiyorumYaşıyor mu acaba kendileri?
Aaa o zaman artık onlara ait değil yani?
napacan dövecen miAlfemo Mobilya KiminAlfemo Mobilya sahibi kim ve kimler tarafından yönetiliyor?
HAhahaha aynen yaa?napacan dövecen mi
Hayır artık sahibi başka biri diye biliyorumYaşıyor mu acaba kendileri?
Aaa o zaman artık onlara ait değil yani?
sonuç belirli değil miHayır artık sahibi başka biri diye biliyorum
Ben bir bilgi bulamadım en som bulduğum bilgi ise eski sahipleri göz altına alınmış.sonuç belirli değil mi
Şuan ise Alfemo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu'dur
İsim bir yerden tanıdık geliyor?Alfemo'nun kurucusu Yusuf Davulcuoğlu'dur. Almanya da işçi olarak çalışırken biriktirdikleri ile izmir'de ilk mobilya mağazasını açarak bu işe başlamış
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: