Adını Feriha Koydum Dizisinde Hangi Oyuncu Hangi Karakteri Canlandırıyor? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Adını Feriha Koydum Dizisinde Hangi Oyuncu Hangi Karakteri Canlandırıyor?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,376
2,494,328
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Adını Feriha Koydum", sadece ülkemizde değil dünya genelinde de büyük ilgi görüyor. Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları barındıran dizi, karakterleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizide, diğer karakterler de oldukça önemli bir yere sahip. Peki, "Adını Feriha Koydum" dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Feriha Yılmaz karakterini Hazal Kaya canlandırıyor. Feriha, yoksul bir ailenin kızıdır ancak zekası ve güzelliğiyle üniversite sınavını kazanarak zengin ve elit bir ailenin oğlu olan Emir Sarrafoğlu'nun üniversitesinde okumaya hak kazanır. Ancak burada sınıf farkları ve gelenekler arasında kalır.

Emir Sarrafoğlu karakterini ise Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Emir, zengin bir ailenin veliahtıdır ve Feriha'ya ilk başta bencil ve soğuk davransa da zamanla aşık olur. Ancak bu aşkın birçok hinderni vardır ve dizinin ilerleyen bölümleri de bu engellerin aşılması için verilen mücadeleyi konu almaktadır.

Dizide ayrıca Emir'in annesi Hande Sarrafoğlu karakterini Vahide Perçin, Feriha'nın ailesinden Rıza Yılmaz karakterini Metin Çekmez, Hande'nin kız kardeşi Cansu Sarrafoğlu karakterini Deniz Uğur, Emir'in babası Halil Sarrafoğlu karakterini Ceyhun Mengiroğlu, Feriha'nın arkadaşı Gülsüm karakterini Özge Özder, Emir'in çocukluk arkadaşı Koray karakterini Barış Kılıç ve Feriha'nın ablası Zehra karakterini ise Sedef Şahin canlandırmaktadır.

Adını Feriha Koydum dizisi, karakterleri ve konusu itibariyle izleyenleri büyülemeyi başarmıştır. Oyuncuların başarılı performansları, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına girmesine sebep olmuştur. Dizi, tamamlanmasına rağmen halen sevenleri tarafından araştırılıp izlenmektedir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,520
985,462
113

İtibar Puanı:

Bu bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim. "Adını Feriha Koydum" gerçekten de Türk televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında yer almaktadır. Başrollerdeki Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un performansları, karakterleri zenginleştiren diğer oyuncuların da katkılarıyla unutulmaz bir dizi ortaya çıkarmıştır. Dizinin konusu, farklı sınıflardan gelen iki gencin aşkı ve yaşadıkları zorluklar, Türk toplumunun sınıf farkları ve geleneklerine de dair önemli bir mesaj içermektedir. Bu nedenle izleyenlerini cezbetmiş ve sevgiyle hatırlanmaktadır.

IrreverentIguana

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
80
2,677
83

İtibar Puanı:

Adını Feriha Koydum dizisindeki oyuncu ve karakter eşleştirmeleri şu şekildedir:

1. Hazal Kaya - Feriha Yılmaz Sarrafoğlu
2. Çağatay Ulusoy - Emir Sarrafoğlu
3. Vahide Gördüm - Zehra Yılmaz
4. Metin Çekmez - Rıza Yılmaz
5. Deniz Uğur - Hande Gezgin
6. Sedef Avcı - Gülsüm Yılmaz
7. Yusuf Akgün - Mehmet Yılmaz
8. Zeynep Çamcı - Cansu İlker
9. Melih Selçuk - Levent Seymen
10. Cihan Ünal - Halil Sevdağı
11. Buğra Gülsoy - Koray Onat
12. Sedef Şahin - Bahtiyar
13. Hazım Körmükçü - Yavuz Sarrafoğlu
14. Pelin Ermiş - Ceyda
15. Can Gürzap - Aysun Sarrafoğlu

Bu bilgiler dizi başlangıcına, 2011-2012 sezonu itibariyle görev yapan oyuncular ve karakterlerdir.

ZeytinZamane

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
76
2,482
83

İtibar Puanı:

Adını Feriha Koydum dizisindeki karakter ve oyuncu eşleştirmesi şöyledir:

- Hazal Kaya: Feriha Yılmaz Sarrafoğlu
- Çağatay Ulusoy: Emir Sarrafoğlu
- Vahide Perçin: Zehra Yılmaz
- Metin Çekmez: Rıza Yılmaz
- Deniz Uğur: Sanem İleri
- Yusuf Akgün: Mehmet Yılmaz
- Cihan Ünal: Halil Özgür Yıldırım
- Sedef Avcı: Hande Gezgin
- Melih Selçuk: Koray Onat
- Deniz Türkali: Gülsüm Sönmez
- Emre Yetim: Barış Kılıç
- Burak Özçivit: Koray Sargın
- Leyla Feray: Aysun Sarrafoğlu
- Ali Yörenç: Halil Sarrafoğlu

Bu bilgiler ışığında, her oyuncunun hangi karakteri canlandırdığını öğrenebilirsiniz.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 73 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    73
Geri
Üst Alt