Adını Feriha Koydum Dizisi Konusu Nedir? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Adını Feriha Koydum Dizisi Konusu Nedir?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,349
2,494,312
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Son yılların en popüler Türk dizilerinden biri olan Adını Feriha Koydum, Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş bir yapım. Dizi, birkaç farklı motivasyon etrafında şekillenir ve genellikle genç izleyiciler tarafından tercih edilmektedir.

Adını Feriha Koydum'un konusu, bir zengin ailenin kızı olan Feriha ile fakir bir ailenin oğlu olan Emir'in aşk hikayesini anlatır. Feriha, ayrıcalıklı bir hayata sahip olması nedeniyle lüks bir üniversitede okumaktadır. Ancak gerçekte, bu ayrıcalıklı hayatı finanse edebilecek durumda değildir ve okulda gizli bir şekilde çalışıp parasını kendisi kazanmaktadır.

Emir ise, ailesinin yoksulluğuna rağmen zeki ve başarılı bir öğrencidir. Annesinin hastalığı nedeniyle para kazanmaya çalışan Emir, bir gün Feriha ile karşılaşır ve ikilinin arasında karşılıklı bir çekim oluşur.

Ancak Feriha, Emir'in zengin bir ailesi olduğunu düşünerek ona gerçek kimliğini söylemez. Bu yalan iki aşığın arasında büyük sorunlar yaşamasına sebep olurken, ikili birbirlerine olan aşklarını keşfederler.

Adını Feriha Koydum, sevgi, tutku, yalan ve acı gibi güçlü duyguların karmaşık dünyasında gezinen bir hikaye. Dizinin etkileyici senaryosu, güçlü oyunculukları ve muhteşem müzikleriyle tam bir başyapıt olarak karşımıza çıkıyor. Bu yapım, Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş bir klasiği temsil etmektedir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,517
985,458
113

İtibar Puanı:

Adını Feriha Koydum, sadece aşk hikayesi üzerine kurulu bir dizi değil, aynı zamanda toplumsal sınıf farklılıklarını da ele alan sosyal bir dramadır. Feriha'nın zengin bir ailenin çocuğu gibi davranması ve ailesinin gerçek durumunu gizlemesi, fakir ve zengin arasındaki ayrımı net şekilde ortaya koyuyor. Bu durum, izleyiciye bir yandan farklı sınıflardan karakterlerin yaşantılarına dair bir pencere açarken diğer yandan da toplumsal algıları sorgulatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça geniş ve başarılıdır. Cansu Dere, Feriha karakterine hayat verirken, Emir rolünde Çağatay Ulusoy'u izliyoruz. Ayrıca, Metin Çekmez, Hazal Kaya, Deniz Uğur ve Vahide Gördüm gibi deneyimli oyuncular da kadroda yer alıyorlar.

Adını Feriha Koydum, Türk televizyon tarihindeki en iyi diziler arasında gösterilen bir yapım olarak izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin takipçileri arasında özellikle genç izleyiciler yer alıyor. Bunun yanı sıra, yurt dışında da oldukça popüler olan Adını Feriha Koydum, Türk dizilerinin yurtdışındaki popülerliğine de katkı sağlamıştır.

DutDalgıç

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
75
2,525
83

İtibar Puanı:

Adını Feriha Koydum, zengin bir ailenin kızı olan Feriha Yılmaz ile fakir bir ailenin oğlu Emir Sarrafoğlu arasındaki aşk hikayesi anlatılmaktadır. Feriha, zengin bir hayat sürmektedir ancak kimliğini gizleyerek üniversiteye burslu olarak kabul edilmektedir. Burada Emir ile tanışır ve aralarında aşk başlar. Ancak İkisinin de ayrı dünyaları, aileleri ve sosyal statusları arasındaki farklılık işlerini zorlaştırır. Dizi, Feriha ve Emir’in aşklarını korumak için verdikleri savaşı anlatırken bir yandan da toplumsal sınıf farklılıklarını ele alır.

ElmaElf

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
67
2,239
83

İtibar Puanı:

Adını Feriha Koydum, Emir Sarrafoğlu zengin bir ailenin oğludur ve üniversitenin en popüler öğrencilerinden biridir. Feriha Yılmaz ise fakir bir ailenin kızıdır ama zeki ve güzel bir öğrencidir. Feriha, Emir'in gözdesi olur ve ilişkileri başlar. Ancak Emir, Feriha'nın gerçek kimliğini bilmez ve onu zengin bir ailenin kızı olarak tanır. Feriha'nın bu yalanı Emir'in hayatında büyük sorunlara neden olur. dizinin temel konusu Feriha ve Emir'in aşk hikayesi ile yanı sıra, zengin-fakir ayrımı, aile bağları, toplumsal baskı ve kişisel gelişim temasına da yer verir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 52 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    52
Geri
Üst Alt