Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Türe Aittir? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Adını Feriha Koydum Dizisi Hangi Türe Aittir?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,361
2,494,317
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Son yılların en sevilen Türk dizileri arasında bulunan "Adını Feriha Koydum", romantik-dram türünde bir dizidir. İlk kez 2011 yılında yayınlanan dizi, hikayesi, karakterleri ve oyunculuklarıyla izleyicilerin kalbini kazanmayı başarmıştır.

Dizinin ana karakteri Feriha Yılmaz, İstanbul'un zengin semtlerinden birinde yaşayan ancak fakir bir aileye mensup bir öğrencidir. Feriha, ailesinin maddi sıkıntılarını çözmek için kendisini zengin bir öğrenci gibi tanıtarak üniversiteye girmeye karar verir. Ancak bu yalanın peşinde koşarken başına beklenmedik olaylar gelir ve hayatı tamamen değişir.

Dizide Feriha'nın hayatını değiştiren olaylar, yaşadığı aşk ve mücadeleler konu alınmaktadır. Ayrıca dizide önemli karakterlerden biri olan Emir Sarrafoğlu'nun aşkı için yaptığı fedakarlıklar ve ailesiyle olan karmaşık ilişkisi de diziye ayrı bir tat katmaktadır.

"Adını Feriha Koydum" dizisi, Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edinmiş bir yapım olarak kabul edilmektedir. Dizide işlenen konular, karakterlerin derinliği ve oyunculuklar izleyiciler için büyük bir etki yaratmıştır. Bu nedenle dizi, romantik-dram türünde unutulmayacak yapımlar arasında yer almaktadır.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,519
985,459
113

İtibar Puanı:

Ayrıca "Adını Feriha Koydum" dizisi, Türk televizyonculuk sektöründe de bir dönüm noktası olarak kabul edilmektedir. Dizi, Avrupa, Ortadoğu, Güney Amerika gibi birçok ülkede de yayınlanmış ve geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Dizi, oyunculuklarıyla da dikkat çekmiştir. Başrol oyuncusu Hazal Kaya, Feriha karakterini canlandırırken gösterdiği performansla büyük beğeni toplamış ve uluslararası alanda birçok ödül kazanmıştır. Ayrıca, diziye ortak olan diğer oyuncular da karakterlerine hayat vererek dizinin kalitesini yukarı çekmişlerdir. Yapımında kullanılan teknikler ve müziklerin de etkisiyle "Adını Feriha Koydum", Türk dizileri arasında önemli bir yer edinmiştir.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 53 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    53
Geri
Üst Alt