Mobilya Yorumları Abc Mobilya Yorumları

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,992,743
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Abc Mobilya Yorumları

Abc mobilya yorumları bölümüne hoşgeldiniz, bu bölümümüz de Abc mobilya yorumları ile ilgili düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. Abc mobilya sizce nasıl yorumlanır? Abc mobilya sizin yaşantınıza hitap ediyormu, Yoksa daha önce Abc mobilya ile tanışmadınız mı? İşte Abc mobilya severlerin toplandığı platformumuz da birbirinden farklı, özgün Abc mobilya yorumları sizlerle.
Abc mobilya müşterisi olup, Abc Mobilya şikayetleri olan müşteriler için oluşturulmuş bölümümüz: Abc Mobilya Şikayetleri
Şikayetleriniz için lütfen doğru yere konu açtığınızdan emin olun. İlgi ve alakanıza teşekkür eder, iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

EsmerELLa

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
74
24,747
83

İtibar Puanı:

valla hakkında o kadar çok şikayet var ki okuyunca şoka girdim. ben alışveriş yapmadığım firmayı eleştirmeyi saçma buluyorum. o yüzden şubeleri olan bir firmanın mutlaka ayıbıda olacaktır. müşteri her zaman haklı olduğu için diyecek birşey bulamıyorum. umarım sorunlarını çözerler

FerideSancaktar

Tatlişkom
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
339
113,058
93

İtibar Puanı:

GAZEL

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
51
18,299
83

İtibar Puanı:

valla hakkında o kadar çok şikayet var ki okuyunca şoka girdim. ben alışveriş yapmadığım firmayı eleştirmeyi saçma buluyorum. o yüzden şubeleri olan bir firmanın mutlaka ayıbıda olacaktır. müşteri her zaman haklı olduğu için diyecek birşey bulamıyorum. umarım sorunlarını çözerler
aynen ya bende okudum

ElisaTalay

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
56
21,389
83

İtibar Puanı:

bende girdim gerçekten biraz yavaş açıldı
aslında siteleri yavaş değil koydukları resimlerin yüksek çözünürlükte olmasından. iç mimar olduğum için webde resimler hep böyle açılıyor. ayar çekmeleri lazım. eticaret siteleri bu kadar yavaş açılmamalı.

Hanifie

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
15
5,206
78

İtibar Puanı:

aslında siteleri yavaş değil koydukları resimlerin yüksek çözünürlükte olmasından. iç mimar olduğum için webde resimler hep böyle açılıyor. ayar çekmeleri lazım. eticaret siteleri bu kadar yavaş açılmamalı.
bence hızlı olmalı madem bu işi yapıyorsun en iyisini yap.

Fatmacik01

Afrika Balı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
366
122,495
93
32
Adana

İtibar Puanı:

Züleyha601

Dekorasyon Aşkı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ağu 2019
252
84,888
93
30
İstanbul

İtibar Puanı:

EceYılmaz33

Ne olursan ol gel!
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Ağu 2019
344
116,898
93
İstanbul

İtibar Puanı:

ben de bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum

MeRaLc

Merhaba Dünya
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
202
80,708
93

İtibar Puanı:

abc mobilya nasıl dediklerinde ne cevap vereceksin diye sorsalardı önce kullanmam gerekli 1 moblya göndermesi lazım sonra düşünürüz :D ama şuan kullanmadığım bir ürün için yorum yapmak abc mobilya ya haksızlık olur. ondan dolayı ben iyi biliriz diyip geçmek zorundayım.

M O B i L Y A

Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
4
625
78

İtibar Puanı:

abc mobilya nasıl dediklerinde ne cevap vereceksin diye sorsalardı önce kullanmam gerekli 1 moblya göndermesi lazım sonra düşünürüz :D ama şuan kullanmadığım bir ürün için yorum yapmak abc mobilya ya haksızlık olur. ondan dolayı ben iyi biliriz diyip geçmek zorundayım.
çok açıklayıcı 123 abc gibi olmuş :)

Melanie

Adayadayı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
215
80,411
93

İtibar Puanı:

Abc mobilyanın kalitesine bir şey diyemem çünkü daha hiç almadım almamamın sebebi ise tasarımlarını çok zayıf buluyorum.

Hulya90

Aşk İmkansız Olan Herşeyi Mümkün Kılar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
339
117,869
93
34
İstanbul

İtibar Puanı:

Onu bende farkettim son dönemde abc mobilya hakkında neden bu kadar şikayet var?

Robertreino

Kayıtlı Kullanıcı
14 Ara 2020
1
246
28

İtibar Puanı:

ancak o eskideydi sanırım, şuan Abc mobilya yatak üretimine geçmiş. yani yatak üretiyorlar. siteleri abcbedding.com.tr ayrıca hızlı açılıyor :kas:

Geri
Üst Alt