2020 den düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Etkinliği | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

2020 den düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Etkinliği

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,448
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

16. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 21-26 Ocak 2020 CNR EXPO Yeşilköy

Arkadaşlar başlıkta linki mevcut olan CNR EXPO Mobilya fuarına MobilyaTakimlari.com üyeleri olarak katılmak isteyenler olur mu?
Forumda mesajları gördüm hep birlikte giriş yapıp birlikte gezmek isteyenler olursa bu başlık altına yazabilir. Katılım sonrasında fuar gezisinden sonra dilerseniz biryerlerde yemek veya çay kahvede içebiliriz. Durumun gidiş hatına ve genele göre hareket etmek şartı ile :)

FUAR ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
  1. @ERSAN.NET / Adana
  2. @Talha
  3. @MelikeBudak
  4. @FilizC.
  5. @selin
  6. @Esra
  7. @DilaÇiftçi
  8. @IkinciCansu
  9. @IkinciOrhan
  10. @ZeynepEla86
  11. @AlyaGülhan

Son düzenleme:

SENAydin

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
67
23,808
83

İtibar Puanı:

ben bakırköydeyim açıkcası katılmayı düşünüyorum. bende listede adım bulunsun isterim. herkes hangi semtte kalıyo :) bakırköyden gelen varsa birilkte gidebiliriz aracım var.
ben Ataköydeyim ama kedim var :ROFLMAO:? kedim gelemeyeceği için ben bir ihtimalle Bakırköy'e metrobüs ile gelip oradan beni alırsan birlikte gidebiliriz.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,448
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Arkadaşlar bir ricam var muhabbet edin tabiki ama bir net olursak sevinirim :)
yani ben şunu istiyorum örneğin : katılıyorum adımı yazar mısınız şeklinde çok pardon :ROFLMAO:

AlyaGülhan

Platin Üye
20 Tem 2019
95
33,678
83

İtibar Puanı:

istanbulda düzenlenen tüm fuarlara katılıyorum. lütfen benimde adımı ekler misiniz? bu arada girişler hakkında bilgisi olan var mı? fuar yaklaşınca mı davetiye açılıyor. tüyap fuarına davetiye bulamamıştım ücret ödedim:D

SuperCadi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
89
33,709
83

İtibar Puanı:

benimde adımı ekleyin lütfen. ayrıca fuar zamanı bir arkadaşım görevli orada kendisi yardımcı oluyor ama çok kişi olursak zor :D ben tek gittiğim için her zaman giriş yapabiliyorum. ilk defa grup olarak gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak çok meraklıyımdırda:)

Talha 

Talha Kerem Yılmaz
Moderator
23 Haz 2019
603
137,206
93
Cologne/Adana

İtibar Puanı:

16. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 21-26 Ocak 2020 CNR EXPO Yeşilköy

Arkadaşlar başlıkta linki mevcut olan CNR EXPO Mobilya fuarına MobilyaTakimlari.com üyeleri olarak katılmak isteyenler olur mu?
Forumda mesajları gördüm hep birlikte giriş yapıp birlikte gezmek isteyenler olursa bu başlık altına yazabilir. Katılım sonrasında fuar gezisinden sonra dilerseniz biryerlerde yemek veya çay kahvede içebiliriz. Durumun gidiş hatına ve genele göre hareket etmek şartı ile :)

FUAR ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
  1. ERSAN.NET / Adana

Beni ister listeye alın ister almayın ben oradayım :D

Son düzenleme:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,463
1,991,448
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ekledim herkesi, gelemeyecek olanlar lütfen öncesinden bilgi versin ki ona göre ben toplu davetiye için görüşeceğim.

Geri
Üst Alt