Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var mutlaka var ama @İlayda nın sorunu var :LOL::LOL: dayak istiyo, Algida emsiyesinin demiriyle dövecem:ROFLMAO: şemsiye kendisinin olunca kendi kendini dövdü diye haber olacak ?
Ben daha 2 ay önce koltuklarımı yıkattım ve koltuğun resmen rengi açıldı. Herkese tavsiye ederim her sene veya 2 seneye bir koltukları yıkatmak lazım bence :)
Ben çağırdığım koltuk yıkama firmasının numarasını bırakıyorum aşağıya.
0554 561 41 91
Yeni gördüm hem koltuk hem halı yıkama için konu açmışsın canım. Diğer tarafta paylaştığım ''Moda Halı yıkama'' aynı zamanda koltuk yıkama da yapıyor.
Telefon numaraları: (0216) 487 34 69
Ben en son Şahin yıkamaya yıkattırmıştım fiyat olarak çok uygundu ve tertemiz olmuştu koltuklarım. Şahin Koltuk ve Halı yıkama diye geçiyor diye biliyorum :)
Ataşehir Halı Yıkama firması tavsiyesi rica edeceğim, lütfen daha önceden hizmet aldığınzı önerebileceğiniz halı yıkama şirketinin adını veya iletişim bilgisini paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler iyi geceler.
Ataşehir Koltuk Yıkama firması arıyorum, Ateşehir mimar sinan camisine çok yakınım bu bölgede koltuk yıkama hizmeti veren firma iletişim bilgilerini rica edeceğim.
Sultanbeyli Halı Yıkama firması önerisi rica edeceğim, bildiğiniz üzere yaz geldi ve halıları topladım, yıkama firması olarak öneri arıyorum. Aramız da sultanbeyli de ikamet eden varsa tavsiye verebilir mi?