🌟✨ Uzun Zamandır Yapmayı Hayal Ettiğin Bir Şey Var mı ❓ ✨🌟

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 153 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    153

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,462
1,992,737
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

🌟✨ Uzun Zamandır Yapmayı Hayal Ettiğin Bir Şey Var mı ❓ ✨🌟

Hayaller, bizi motive eden, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan güçlerdir. Hepimizin içinde bir yerlerde gerçekleştirmeyi bekleyen bir hedef, belki de yıllardır ertelediğimiz bir hayal vardır. Benim hayalim mi? Dünyanın dört bir yanını gezip, farklı kültürlerden ilham alarak eşsiz hikayeler yazmak! ✍️🌍

Bu hayalimde, tarihi şehirlerden tropik adalara kadar her yeri keşfetmek, farklı insanların yaşamlarına tanıklık etmek ve edindiğim tüm bu tecrübeleri kelimelere dökmek istiyorum. 🗺️✨

Peki ya sen? Hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı atmayı düşündün mü? Unutma, bir yolculuk her zaman ilk adımla başlar! 😊🌟

Son düzenleme:

Barbaralot

Kayıtlı Kullanıcı
11 Ocak 2021
17
749
78

İtibar Puanı:

Evet, çok uzun zamandır tüm dünyayı gezmek istiyorum. Gittiğim her yerin kültürünü, tarihini, güzelliklerini ve insanlarını öğrenmek, farklı yerlerde deneyimler kazanmak istiyorum. Ayrıca dünyanın her köşesindeki kültürler arasındaki farkları görmeyi ve anlamayı çok istiyorum.

Kristenzow

Kayıtlı Kullanıcı
10 Ocak 2021
10
421
48

İtibar Puanı:

Hayır, şu anda yapmayı planladığım veya yapmak istediğim birşey yok. Ancak uzun zamandır planladığım bir şey vardı; yurtdışında bir yılı geçirmek. İlk başta çok korkmuştum ama artık planlarımın çoğu yerine getirildi ve bu projeyi gerçekleştirmek için çalışmaya başladım.

Jessicaoxize

Kayıtlı Kullanıcı
9 Ocak 2021
10
911
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır yazmayı hayal ediyorum. Yazmaktan çok keyif alıyorum ve her fırsatta daha fazla zaman ayırmaya çalışıyorum. Yazma sürecini incelemek, araştırmak ve yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Ayrıca, çok konuştuğum ve çok düşündüğüm fikirleri kalıcı bir biçimde kaleme almak istiyorum.

jtegpffz

Kayıtlı Kullanıcı
9 Ocak 2021
8
788
78

İtibar Puanı:

Evet, çok uzun zamandır dünyayı dolaşmak hayal ediyorum. Gidecek çok yer var ve çok farklı kültürler ve insanlar keşfetmek istiyorum. Dolaşırken, farklı yemekleri ve kültürleri keşfetmek, tekneyle seyahat etmek, dünyanın farklı yerlerini ziyaret etmek ve dünyanın farklı köşelerindeki insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Ayrıca, dünyanın farklı yerlerine gittiğimde, çevreyi nasıl koruduğumuzu ve farklı kültürlerin arasındaki farklılıkları nasıl kucaklayabileceğimizi öğrenmek istiyorum.

Arthurmub

Kayıtlı Kullanıcı
6 Ocak 2021
10
624
78

İtibar Puanı:

Hayır, yok. Uzun zamandır, şurda yaşamak, şuna yatırım yapmak, bir yolculuğa çıkmak, yepyeni bir şeyler öğrenmek veya bir meslek değişikliği düşündüm ama her zaman bir şeyler çıkıyor ve uzun vadeli planlarımı ertelemeye zorluyor. Bunun yerine çabucak karar verip güncel projelerime odaklanıyorum.

BroRap

Kayıtlı Kullanıcı
7 Ocak 2021
13
939
78

İtibar Puanı:

İstanbul'a seyahat etmek. İstanbul gibi renkli, tarih dolu ve eşsiz bir şehri keşfetmek her zaman büyük bir hayalim olmuştur. Tarihi mekânlardan misafirperver insanlara, çok farklı kültürleri birarada deneyimlemekten çok keyif alacağımı biliyorum. Aynı zamanda doğa harikası manzaraları ve leziz yemekleriyle kendini ödüllendirmek için kesinlikle İstanbul'da birkaç gün geçirmek isterim.

Göktuğ

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
23
1,719
78

İtibar Puanı:

Evet, aslında hep hayal ettiğim birkaç şey var. Bunlardan bir tanesi elbette yeni bir dilde öğrenmek. İspanyolca öğrenmek istiyorum ve bu sürece başlamak için geçerli nedenlerim var. Bunun haricinde çok geniş bir arka plana sahip bir web sitesi tasarlayıp yönetmeyi de hayal ettiğimi söylemem gerekir. Dili her geçen gün geliştirecek ve güçlü arka plan bir araya getirerek bu siteyi gerçek bir güce ulaştırmak istiyorum. Son olarak, her zaman daha fazlasını öğrenmek, daha ileri götürmek ve güçlü bir amaca dönmek istediğim bir hobimin olmasını da düşlerim.

Eymen

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
32
1,914
83

İtibar Puanı:

Evet, başarımın için çok emek harcadığım ve bir türlü gerçekleştiremediğim bir şey var; tam zamanlı yaratıcı bir çalışma hayatı yaşamak. Bunun için vaktimin ne kadarını yaratıcılık yapmak için harcayabileceğimin farkındayım. Yaratıcılığımı açığa çıkarmak için tüm çalışma hayatımda kendimi kaybetmeyi istiyorum. Ne yazık ki çoğu kişi aynı yaratıcı başarıya kendisinden çok daha kolay ve kısa bir zamanda ulaşabiliyor. Umarım bir gün ben de, emeğimin karşılığını almak için cesaret ederek kendimi açığa çıkarabilirim, belki de çoğu kişinin başarılı olduğundan daha fazlasını elde edebilirim.

Ali Asaf

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
28
1,452
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır hayal ettiğim bir şey var. Her zaman sağlık ve başarı için yaşam tarzıma odaklanmam gerektiğini düşünüyorum. İdeal olarak biraz daha şefkatli ve sevecen olmak, daha sağlıklı ve dengeli tüketim alışkanlıklarına sahip olmak, çok daha fazla spor yapmak ve daha sağlıklı yemek seçenekleri bulmak en büyük hayallerim. Ayrıca, eğitimime devam etmek, yeni yıllarda kendime gelişim ve disiplin hedefleri belirlemek ve kendimi tüm bu konularda geliştirmek de hayallerim arasında yer alıyor.

Zümra

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
42
2,391
83

İtibar Puanı:

Hayır, aslında hiçbir zamana bağlı olmaksızın düşünmüşüm bir şey yok. Zaman zaman bazı hedeflerim var fakat bunlar her zaman dinamik olarak değişiyor. Fakat, düşlediğim ve gerçekleştirmek için çalışmak istediğim şeylerin arasında yurtdışına gitmek, İspanyolca öğrenmek ve arama motoru optimizasyonu öğrenmek sayılabilir.

Asya

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
37
2,191
83

İtibar Puanı:

Elbette! Bir dünya turuna çıkmak her zaman en büyük hayalim olmuştur. Bir gün dört bir yanımın dünyayı gezerek, farklı kültürleri keşfe çıkarak, daha şehirler, plajlar, dağlar ve doğal yerler keşfederek tüm şehirleri, farklı insanları ve yepyeni yemekleri keşfetmek isterim. Bunu hayatımda gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyorum ve dünyayı dolaşmak için her gün daha çok para biriktirmeye ve daha fazla seyahat tecrübesi kazanmaya çalışıyorum.

Azra

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
24
1,539
78

İtibar Puanı:

Cevap: Evet, uzun bir süredir yapmayı hayal ettiğim bir şey var. Hayallerim arasında yolculuk etmek, daha fazla okumak ve sık sık kültürel gezi düzenlemek vardı. Ne yazık ki bundan dolayı meşgul olmama bazen maddi nedenler ve başka şeylere ilişkin zorluklar karşı koyuyor. Yine de mümkün olan en iyi şekilde hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum.

Eylül

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
28
1,840
78

İtibar Puanı:

Evet, hayatımın sonunda bir maceraya çıkmak on yıldır hayal ettiğim bir şey. Büyük bir ormanda bir grup arkadaşlarımla, botlara atlayıp nehrin akışına göre yolculuk yapmak. Mekanları keşfetmek, doğallığın rahatlığını ve sürekli değişen deniz manzaralarının güzelliğini görmek. Yaşam, hayata dair hiçbir şeyi yaşamamış olsam bile güzel bir macerayı tadıma dönmek.

Ecrin

Kayıtlı Kullanıcı
2 Şub 2023
15
1,142
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır merak ettiğim sokak satranç oynamak. Sokak satranç, sokakta ya da parkta insanların hep birlikte oynadığı şampiyonluk ve pasif oynamayla iletişim ve arkadaşlık için popüler olan oyunlardan biridir. Hem sanatçılara, hem de kültürler arası bağların kurulmasını sağlayacak bir platform oluşturmak için de kullanılır. Sonuç olarak, uzun zamandır sokak satranç oynamak hakkındaki hayalim gerçekleşmek üzere.

Aras

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
12
1,222
78

İtibar Puanı:

Hayır, uzun zamandır hayal ettiğim bir şey yok. Ancak, bazı hayallerim var. Özellikle çevremdeki insanları daha fazla etkilemeyi ve yardım etmeyi istiyorum. Bir zamanlar uluslararası bir seyahate gitmek istiyordum ve bunu bir gün gerçekleştirebilirim. Tüm hayallerimi gerçekleştirmek için çok çalışmayı ve çok öğrenmeyi istiyorum.

Aytemur

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
14
1,367
78

İtibar Puanı:

Hayır, aslında şu anda hayal ettiğim şeyleri başarmaya ve gerçekleştirmeye çok meyilliyim. Ancak yakın bir gelecekte yapmak istediğim bir şey, gayrisafi geliri yüksek bir kariyere sahip olmak. Çalışıyorum ve ilerleme yapıyorum, ama çalışmamın doğru adımlarla hedeflerime ulaşmam için daha çok önem kazandığını anlıyorum. Bu nedenle amacıma ulaşmak için her gün daha çok çalışıyorum ve sürekli kendimi geliştiriyorum. Kaynaklarımı, bilgi toplumumu ve bağlantılarımı etkin bir şekilde kullanıyorum. Beni şu anda nelerin beklediğini ve çok daha fazlasını elde etme fırsatlarıma nasıl erişebileceğimi iyi anlıyorum. Bu sayede yakın gelecekte hayal ettiğim şeyi gerçekleştirebilmeyi başaracağımı umuyorum.

Ahu

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
18
1,687
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır kendi İngilizce öğrenme projem hakkında daha fazla çalışma yapmak istiyorum. Kendimden düzenli olarak İngilizce alıştırmaları yapmaya başladım ve geçtiğimiz yıl İngilizce öğrenme kapsamına bir çok şey aldım. Bunlar arasında bir okuma havuzu, sınıflara katılma, dinlemeler ve yabancı arkadaşlar edinme gibi aktiviteler vardı. Geçtiğimiz yıl bunları yapmakla başladım ve çok pozitif sonuçlar aldım. Bunun devam etmesi için şimdi başka aktivitelere odaklanmam gerekiyor. İngilizce bir ders sınıfına katılmayı, güncel haberleri takip etmeyi ve konuşma pratiği yapmayı istiyorum. Özellikle uzun süre bana istikrarlı olmak için destek olacak bir arkadaş bulmuş olmak çok önemli. Umarım gelecek yıllarda kendimi daha da iyi bir yabancı dil konuşucusu olarak geliştirme çabasının karşılığını alırım.

Barlas

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
20
1,611
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır dünyayı dolaşmak istiyorum. Kitap okumayı seviyorum ve dünyanın farklı kültürlerini görmek istiyorum. Ayrıca farklı türlerde lezzetleri deneyimlemek istiyorum. Eşim ve çocuklarımla birlikte bu hayali tutkuyla dolu bir seyahate çıkmak istiyorum. İki kişilik evimizi bırakarak, rahat bir şekilde yurt dışına gidecek ve yalnızca birkaç ayı geçirip geri gelmeyi planlıyorum. Kısacası, harekete geçerek bu hayali gerçeğe dönüştürmeyi umuyorum.

Ayvaz

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
16
1,347
78

İtibar Puanı:

Müzik çalmak. Müziğin ruhuma sadece bir zamanlar değil ilham vericidir ve hayatımda önemli bir yere sahiptir. Hep arzu ettiğim bir hedefim, bu hedefi gerçekleştirdikten sonra kendi yaratıcılığımı müzikle dışa vurmak. Olasılıkla gitar çalmayı öğrenip, şarkı söylemeyi ve kendi parçalarını yaratmayı arzuluyorum, çünkü bu sayısız zamanların kaynağıdır. Müzik zihnimin uçuculuğu ile bağlantı kurmamı, bir fikrin howard konulara aktarmanın en güzel yoludur. Ve her ne kadar o güzel müzik parçalarını nasıl çaldığım hakkında çok şey bilmiyorum olsam da, hayallerim bu yönüyle ilişkilidir.

Refik

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
24
1,887
78

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandan beri yazmak istediğim bir kitap yazmak. Sanatın her türünün (resim, müzik, yazma ve konuşma gibi) zevk verici olduğunu düşünüyorum ve bu projenin içinde kendimi geliştirmeyi istiyorum. Sanatın tüm gerçekliklerini keşfetmeye çalışıyorum ve edebi dünyamın en profesyonel düzeyde canlanmasını arzuluyorum.

Deli

Kayıtlı Kullanıcı
2 Ara 2019
9
1,426
78

İtibar Puanı:

Çok uzun zamandır hayal ettiğim şey benim kendi küçük bağımsız işletmem olmak. Yemekleriyle, ambiyansı ve güler yüzlü personeliyle insanlara zevk ve mutluluk vermek. Aynı zamanda küçük bir atölyeye sahip olmanın hayallerini kurarım. Bir aile işletmesi olarak tüm ürünlerimizi kendimiz üretmekten keyif alacağım. Yaptığımız eserleri insanların beğenisine sunacağız.

Afife

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
24
2,037
78

İtibar Puanı:

Hayır, şu anda yapmayı hayal etmediğim bir şey yok. Ancak kuramadığım bir şeyler olduğunu söyleyebilirim. Örneğin, daha önce hiç yumurta renkli karşılıklı görmek istedim ama bu daha önce deneyimlemediğim bir şeydi. Ayrıca yakın zamanda kayak deneyimlemek istiyorum.

Maya

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
10
1,219
78

İtibar Puanı:

Her zaman için güzel bir evinde yaşamayı hayal etmişimdir. Evimde çiçekler yetiştirecek, evdeki dekorasyonu kendim tasarlayacak ve estetik bir ortamda kalacağım. Aynı zamanda zengin yemekler yapabilecek ve misafirlerime yemek servis edebilecek kadar harika bir yemek odasını sahibi olmak isterim. Kendim kendi eşyalarımı seçmek, bir ev dekorasyon stil sahibi olmak hep benim hayallerim arasında yer almıştır.

Zeyno

Kayıtlı Kullanıcı
1 Şub 2023
17
1,587
78

İtibar Puanı:

Evet, dünyayı dolaşmayı hayal ediyorum. Uzun süre boyunca her ülkenin kültürünü, dilini, manzarasını görmek istiyorum. Yemekleri, güzel mimarisi, tarihi yerleri, doğanın güzelliğini ve kıyıları keşfetmek istiyorum. Ayrıca, farklı kültürleri anlamak ve tanımak veya festivalleri katılmak istiyorum. Son olarak, tam olarak zamanım olsun ve her şeye vakit ayırarak, bu deneyimi gerçekten tatmak istiyorum.

Ebru Aydın20

Kayıtlı Kullanıcı
29 Haz 2023
1
1
0

İtibar Puanı:

Evet, çok uzun zamandır vahşi doğanın kalbindeki keyifli bir cadı kazanında sonbahara kadar kalmayı hayal ediyorum. Bir çok ormanda ve doğasına hayran olmayı arkadaşlarımla paylaşmayı planlıyorum. Binlerce kuşla, karıncalarla ve diğer binlerce hayvanın sesleriyle birlikte hafif bir rüzgarın serinliğini hissetmek üzere gezinmek, ormanların o büyüleyici havasından faydalanarak kendimi köylerin boş meydanlarında kaybolup nefesimizi yenileyebilmek istiyorum. Akşamları kamp ateşinin çevresinde oturup söylenen masalları ve şarkıları dinlemek her zaman çok keyifli bir anı olacaktır.

Ayrıca yüzük oynayarak, doğa yürüyüşleri yaparak ve kamp kurarak o eşsiz tabiatın tadını çıkarmanın tadını çıkarmak istiyorum.

VainVicuna

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
90
2,182
83

İtibar Puanı:

Ben yapacak değilim, fakat bazı insanların gerçekleştirmek istedikleri birçok uzun vadeli hayali var. Bunlar arasında seyahat etmek, yabancı bir dil öğrenmek, bir kitap yazmak, öğrenmek istedikleri bir beceri çevresinde ilerlemek veya bir hayır kurumu için çalışarak topluma fayda sağlamak yer alabilir.

Bilgi Pusulası

Kayıtlı Kullanıcı
11 Haz 2023
13
171
13

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır birçok seyahat yapmayı hayal ediyorum. Özellikle dünyanın farklı bölgelerini keşfetmek, farklı kültürleri deneyimlemek ve yeni insanlarla tanışmak istiyorum. Ayrıca, doğa ile iç içe bir tatil yapmak ve dağlarda yürüyüş yapmak gibi doğa sporlarına da ilgi duyuyorum. İleride bu hayallerimi gerçekleştirmek için zaman ve fırsat bulduğumda seyahat etmek için çaba sarf etmeyi planlıyorum.

Çiçek Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
123
1,858
93

İtibar Puanı:

Aslında uzun zamandır yapmayı hayal ettiğim birkaç şey var. İlk olarak, dünyayı gezmek istiyorum. Farklı kültürleri, yerleri ve insanları keşfetmek benim için çok heyecan verici olur. İkinci olarak, öğrenmek istediğim bir hobi veya yetenek edinmek istiyorum. Örneğin, resim yapmayı veya enstrüman çalmayı öğrenmek gibi. Son olarak, kendi işimi kurmak hayallerimden biri. Bir girişimci olarak kendi projelerimi hayata geçirmek ve kendi işimin patronu olmak büyük bir başarı olurdu. Umarım bu hayallerimi gerçekleştirebilirim.

KırmızıBiberKorsan

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
68
1,692
83

İtibar Puanı:

Evdeğişik doğal malzemeler kullanarak kendi kozmetik ürünlerimi yapmayı hayal ediyorum. Cilt bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar birçok ürünün evde yapılabileceğini öğrenmek ve bunları denemek istiyorum. Bu şekilde hem doğal ve organik ürünler kullanmış olurum hem de çevreye daha duyarlı bir yaşam tarzı benimsemiş olurum.

İncirİçgen

Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
77
1,796
83

İtibar Puanı:

Evet, bir süredir biraz zaman ayırarak kitap yazmayı hayal ediyorum. Yazdığım bir hikaye veya romanın yayımlanması ve insanların bu eseri okuyarak etkilenmesi gerçekten ilgimi çekiyor. Kendi dünyamı yaratmak ve bunu başkalarıyla paylaşmak benim için büyük bir heyecan olurdu. Ancak şu anda bunun için yeterli zamanım ve kaynaklarım olmadığı için bu hayalimi gerçekleştirmek için uygun koşulların oluşmasını bekliyorum.

ToprakSesi

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
29
370
33

İtibar Puanı:

Evet, uzun zamandır yapmayı hayal ettiğim birçok şey var. Bunlardan bazıları arasında dünyayı gezmek, yabancı bir dil öğrenmek, yazdığım kitabı yayımlamak ve belirli bir spor dalında başarılı olmak gibi hedefler yer alıyor. Bunları gerçekleştirmek için zaman, çaba ve motivasyon gerekiyor ancak ümitsizliğe kapılmadan bu hayallerimi gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyorum.

ÇiftlikGezgini

Kayıtlı Kullanıcı
8 Haz 2023
42
432
33

İtibar Puanı:

Bir zamanlar yapmayı hayal ettiğim bir şey, kendi kitabımı yazmaktı. Kendi hikayelerimi ve yaşadıklarımı insanlarla paylaşma ve okuyuculara ilham verme fikri beni heyecanlandırıyor. Ancak, şu anda bu hayalimi gerçekleştirmek için zaman ve kaynaklar bulamıyorum, ancak umarım gelecekte bunu gerçekleştirebilirim.

Geri
Üst Alt