Tostumu yedim seni bekliyorum ne demek, "ben tostunu yedikten sonra seni bekliyorum" anlamına gelir. Bu, arkadaşlar arasındaki, sevgililer arasındaki veya aileniz arasındaki basit bir ifadenin ifadesidir. Örneğin, bir arkadaşınız sizi davet etmiş olabilir ve çabuk bir şekilde tostu yemek istemiş olabilirsiniz. Böyle bir durumda, bu sözcükleri, arkadaşınıza bunu yaparken size zaman vermek için söyleyebilirsiniz. Bu ifade, aynı zamanda arkadaşlarınızla özel bir hatırlanma niyetiyle de kullanabilirsiniz. Örneğin, tatilde akşam yemeği için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz ve onlara; "Tostumu yedim seni bekliyorum" diyebilirsiniz. Böyle bir durumda, bu sözler sizin arkadaşlarınız için anlam ifade etmektedir ve onları çok özel hissettirebilmek adına kullanılmaktadır. Genel olarak, "Tostumu yedim seni bekliyorum" ifadesi güven, sevgi ve yakınlık ifade etmek için kullanılmaktadır. Bu sözleri kullanırken, herhangi bir konuda arkadaşınıza zaman vermek istiyorsanız, bu sözcükleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, arkadaşlarınızla güzel ve anlamlı bir hatırlanma niyetiyle de kullanabilirsiniz.