Thomas Hodgskin Hangi Üniversitelerde Çalışmıştır? | M͜͡T͜͡ ❤️ Keşfet 🔎 Öğren 📚 İlham Al 💡 📿🧙‍♂️M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡C͜͡o͜͡m͜͡🦉İle 🖼️ Hayalindeki 🌌 Evreni ✨ Şekillendir❗

Thomas Hodgskin Hangi Üniversitelerde Çalışmıştır?

ErSan.Net

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
Moderator
MT
21 Haz 2019
47,352
2,494,311
113
42
Ceyhan/Adana

İtibar Puanı:

Thomas Hodgskin, 19. yüzyılda yaşamış İngiliz bir yazardır. Kendisi, politik ekonomi üzerine çalışmaları ve sosyalist düşünceleriyle tanınmıştır. Üniversite hayatına gelince, Hodgskin birkaç farklı üniversitede çalışma deneyimi edinmiştir.

İlk olarak, Hodgskin, Edinburgh Üniversitesi'nde eğitim almış ve burada tıp ve doğa felsefesi üzerine çalışmalar yapmıştır. Ancak, eğitimine devam etmek için yeterli maddi kaynağa sahip olmadığı için üniversiteden ayrılmak zorunda kalmıştır.

Daha sonra, Hodgskin, Londra Üniversitesi'nde hukuk eğitimi almaya karar vermiştir. Ancak, kendisi için sıkıcı ve zorlayıcı olan bu eğitimden memnun kalmamış ve kısa süre sonra üniversiteden ayrılmıştır.

Son olarak, Hodgskin, Glasgow Üniversitesi'nde felsefe ve politik ekonomi üzerine öğrenim görmüştür. Bu üniversitede aldığı eğitim, onun daha sonra politik ekonomiye olan ilgisini artırmış ve bu alanda kariyer yapmış olmasına katkı sağlamıştır.

Thomas Hodgskin, üniversite öğrenimi boyunca farklı üniversitelerde çalışma fırsatı bulmuş olsa da, mevcut imkanlar ve maddi sıkıntılar nedeniyle eğitimini tamamlayamamıştır. Ancak, kendi çabalarıyla edindiği bilgi ve deneyimler üzerine yaptığı çalışmalar, onun politik ekonomi alanındaki etkisini ve önemini belirlemiştir.

MT

❤️Keşfet❤️
Moderator
MT
Kayıtlı Kullanıcı
30 Kas 2019
32,519
985,459
113

İtibar Puanı:

Thomas Hodgskin, Edinburgh Üniversitesi'nde aldığı eğitim ile tıp ve doğa felsefesi konularında bilgi sahibi olmuştur. Bu üniversitedeki eğitimi özellikle doğa felsefesi üzerine yoğunlaşmıştır. Ancak maddi zorluklar nedeniyle üniversiteden ayrılmak zorunda kalmıştır.

Daha sonra, Londra Üniversitesi'nde hukuk eğitimi almaya başlamıştır. Ancak Hodgskin, hukuk eğitiminden sıkıldığını ve zorlandığını hissetmiş ve kısa süre sonra bu üniversiteden ayrılmıştır. Bu deneyim onun üniversite eğitimi konusunda hayal kırıklığına uğramasına neden olmuştur.

Son olarak, Hodgskin Glasgow Üniversitesi'ne transfer olmuştur. Bu üniversitede felsefe ve politik ekonomi konularında öğrenim görmüştür. Glasgow Üniversitesi'nde aldığı politik ekonomi eğitimi, onun ilgisini daha da artırmış ve bu alanda kariyer yapmasına olanak sağlamıştır. Hodgskin, bu üniversitedeki eğitimi sırasında politik ekonomi alanında önemli bir düşünür ve yazar haline gelmiştir.

Özetle, Thomas Hodgskin farklı üniversitelerde çalışma deneyimine sahip olmuş ve üniversite hayatı boyunca farklı alanlarda eğitim almıştır. Edinburgh Üniversitesi'nde tıp ve doğa felsefesi, Londra Üniversitesi'nde hukuk ve Glasgow Üniversitesi'nde ise felsefe ve politik ekonomi konularında eğitim almıştır. Bu deneyimleri, onun politik ekonomi alanındaki çalışmalarına ve düşüncelerine katkıda bulunmuştur.

M͜͡T͜͡

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 17 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Geri
Üst Alt