Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
I | Dünyanın adı neden dünya? | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 1 | 537 | |
Çevre dostu ürünler nelerdir ve neden tercih edilmelidir? | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 0 | 252 | ||
Neden Arkadaşım Yok? | 🚫 Konu Dışı 🌀 | 4 | 417 |
Böylece fazla kilolu tavukların nesli devam etmiş ve doğal olarak uçamayan tavuklar yayılmıştır.Tavuklar neden uçamaz?
Uçmak için fazla ağırlar???
ucmaz mi o zaman siz hic tavuk beslemediniz
Benim bahcede tavuk var ve ucuyorlar yani ucmuyor tavuklari diyen yanlis demis
ucmaz mi o zaman siz hic tavuk beslemediniz
Benim bahcede tavuk var ve ucuyorlar yani ucmuyor tavuklari diyen yanlis demis
Gördüğünüz üzere iki kişi mesaj atmış birisi uçuyor diyor birisi uçmıyor diyor çünkü neden tavukları göremiyor bir tanesinin tavu var diğerinin tavuk yok tavuk sadece yiyor ama diğer besliyor ve tavukların uçtuğunu görüyor benim bir tavuğum vardı uçmayı boş ver yani çok yükseliyordu ben diyordum neyi kullanıyorsun sen o diyordu ki Atara atar gidere gider diyorduO zaman bizim kiler tavuk değil herhalde…tavuk uçamaz çünkü kanatları küçük gövdesi büyük olduğu için fizik yasalarına aykırım bir kere
Gördüğünüz üzere iki kişi mesaj atmış birisi uçuyor diyor birisi uçmıyor diyor çünkü neden tavukları göremiyor bir tanesinin tavu var diğerinin tavuk yok tavuk sadece yiyor ama diğer besliyor ve tavukların uçtuğunu görüyor benim bir tavuğum vardı uçmayı boş ver yani çok yükseliyordu ben diyordum neyi kullanıyorsun sen o diyordu ki Atara atar gidere gider diyordu
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: