💭 Şu An Ne Düşünüyorsun? 🤔 🧠 Fikirlerini Paylaş, İlham Al! 💡 Düşüncelerini Bizimle Paylaşarak Yeni Perspektifler Keşfet! 🌟

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 347 99.7%
  • Hayır

Oy: 1 0.3%

• Kullanılan toplam oy
    348

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

💭 :kas: :kas: :kas:
💭 Şu An Ne Düşünüyorsun? 🤔
🧠 Fikirlerini Paylaş, İlham Al! 💡 Düşüncelerini Bizimle Paylaşarak Yeni Perspektifler Keşfet! 🌟
:deli1::deli1::deli1:😊

Bazen bir anda bir soru gelir: “Şu an ne düşünüyorsun?:haha::haha::haha: İşte o an zihninize bir trafik sinyali gibi düşer; hangi düşünceyi, nasıl anlatacağınızı bilemezsiniz.:hihi: 🤔 Çünkü gerçekten, o anda ne düşündüğünüzü kendinize bile itiraf etmekte zorlanabilirsiniz. Peki bu sorunun ardında yatan felsefi derinlik nedir? :alsana:Hadi birlikte bakalım. ☕📚

Anın İçinde Yaşamak: Düşünceler Geçidi :tara::krotey::kas::krokop::hoba::rock::haha::haha::haha:🚶‍♂️

:deli1::deli1::deli1:Şu an ne düşünüyorsun?” sorusu, basit gibi görünse de aslında varoluşumuzun merkezinde yatan bir meydan okuma! 🌌 Bu soru, bir nevi “düşünceler duragında” durmamızı ve o anki düşünceleri tek tek gözden geçirmemizi sağlar. Tam bir düşünceyi yakaladığımız anda yenisi gelir; aklımızın bir kaydırak gibi hareket ettiği bir gerçektir. 🎢 Sahi, tam o anda hangi düşünceyi yakalayacaksınız? Bazen yakaladığınız an düşüncenin kendisi bile sizi şaşırtır. :ara::haha::haha:🤯

Dilin 😝 Gücü ve Düşüncenin Kaosu :deli1:🌀

Bu soru, insan zihnindeki sonsuz akışı ve düşüncelerin kontrolsüzlüğünü açığa çıkarır. :haha::haha::haha::haha:🧩 Düşünce, özgürce akan bir nehirdir ve biz onu anlatmaya çalıştıkça, kaygan bir balık gibi elimizden kaçar. 🤲🦈Ne düşünüyorsun?:deli1: sorusuna verilecek her cevap aslında eksiktir. :hihi:Çünkü bir düşünceyi kelimelere dökmek, o düşüncenin özünü kaybettirmek demektir. 🎭 Bu da bize gösterir ki, her kelime aslında düşüncelerimizi sınırlar; en içten yanıtlar bile bazen gerçek düşüncelerimizi yansıtamaz.:ciks::deli1::haha: 🗣️

Sartre’a Göz Kırpmak: “Varoluş ve Düşünce” 🧘‍♀️

Sartre’ın “varoluş” felsefesi üzerinden düşündüğümüzde, “Şu an ne düşünüyorsun?:haha::haha::haha::haha: sorusu aslında bir kimlik sorgulamasıdır. 😌 O anda düşündüğümüz şey, bizim o anki varoluşumuzdur. Düşünce, kim olduğumuzu şekillendiren bir aynadır. 🪞 Bu soru, Sartre’ın “varoluş özden önce gelir” savını hatırlatır. :haha::haha::haha:Düşüncelerimiz ve anlık duygularımız bizi biz yapar; düşünce, sürekli akan ve kimliğimizi her saniye yeniden yaratan bir unsurdur. 🔄:deli1::deli1::deli1::tara::tara::tara::tara::krotey::krotey::krotey::krotey::krotey::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::haha::haha::haha::haha:

Sonuç: :alala::ara::hihi::haha::haha::haha:Düşünmek, :fiskos:Sormak ve Biraz da Gülmek:haha::haha::haha: 😊✨

Bu soruyu duyan çoğu kişi belki de düşüncelerini toparlamaya çalışırken kendini kaybolmuş hissedecek; kimisi ise basitçe “hiçbir şey” diyecek. :deli1:😄 :deli1:Ancak aslında bu “hiçbir şey” bile bir şeydir. 🌀Şu an ne düşünüyorsun?” sorusunu sormak, insanı kendi zihninde bir yolculuğa çıkarır. :haha::haha::haha:Ve bazen o anda ne düşündüğümüzü bilmesek de, bu sorunun kendisi bile düşünmeye, farkında olmaya ve belki de kendimizle biraz gülmeye davet eder.:kas::deli1::cak::haha1::haha1::haha1:🥰

Son Bir Söz: 💬 Düşüncelerimiz Bizi Biz Yapar, :alsana:Ama Bazen Sadece Anın Tadını Çıkarmak Gerekir:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::deli1::deli1::deli1::deli1::deli1::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::haha::haha::haha::haha::haha: 🌈:ciks::ciks::ciks::ciks::ciks::ciks::ciks:

Sonuç olarak, “Şu an ne düşünüyorsun?” sorusu aslında hepimizin içsel bir keşif yolculuğuna çıkmasını sağlar. Anı düşünmek, hissetmek ve bazen de sadece gülüp geçmek… İşte, hayatın içindeki o küçük ama derin anlam tam da burada saklı! 😊

Son düzenleme:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

denizi izlerken yazıyorum :) hava hafiften esiyor, bir yandan sigaramın dumanına sarsam seni çalıyor diğer yandan hiç anlatmayım anlamazsın sistemler yazılımlar kodlar kategoriler bölümler derken iptalim :D okuyan yazılımcı sanacak ?

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Aslında insanların ne düşündüğünü tahmin etmek oldukça zordur çünkü her bireyin farklı deneyimleri ve bakış açıları vardır. Herhangi bir olay veya durum karşısında insanlar farklı tepkiler verebilirler ve farklı düşüncelere sahip olabilirler. Bununla birlikte, bazı durumlarda insanların ne düşündükleri veya hissettikleri konusunda tahminlerde bulunabiliriz, ancak kesin bir şey söylemek her zaman mümkün değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Aslında insanların ne düşündüğünü tahmin etmek oldukça zordur çünkü her bireyin farklı deneyimleri ve bakış açıları vardır. Herhangi bir olay veya durum karşısında insanlar farklı tepkiler verebilirler ve farklı düşüncelere sahip olabilirler. Bununla birlikte, bazı durumlarda insanların ne düşündükleri veya hissettikleri konusunda tahminlerde bulunabiliriz, ancak kesin bir şey söylemek her zaman mümkün değildir.

Son düzenleme:

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Düşünceler kişisel deneyimler, duygular ve bilişsel önyargılar dahil olmak üzere çeşitli faktörlerden etkilenebileceğinden, insan düşüncelerini doğru bir şekilde tahmin etmek zor olabilir. Ek olarak, insanların düşünceleri hızla değişebilir ve bu da onları doğru bir şekilde tahmin etmeyi daha da zorlaştırır.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

İnsanlar, o kişinin geçmiş davranışları veya mevcut bağlamı hakkındaki bilgilerine dayanarak eğitimli tahminlerde bulunabilse de, herhangi birinin düşüncelerini tam bir doğrulukla belirlemek imkansız olacaktır. Ek olarak, her insanın düşüncelerinin ve duygularının kendine özgü olduğunu ve çok sayıda faktöre bağlı olarak değişebileceğini unutmamak önemlidir, bu da düşüncelerini tahmin etmeyi zorlu bir görev haline getirir.

Son düzenleme:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

düşüncelerimi düşünmeyi düşünüyordum ki o sırada kendime geldim rüyaymış

Son düzenleme:

Büşra

Heyyyo
Platin Üye
30 Haz 2019
531
193,092
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bu soruya cevap vermek oldukça zordur. Zira durumların farklı olması nedeniyle ne düşündüğüm ve ne yaptığım günün gereksinimlerine göre değişiklik arz etmektedir. Geçmişte benim durumlarımın neler olduğunu ve ne yaptığımı düşünmek çok zor. Açıkçası, şu anda ne düşündüğümü söylemem mümkün değil. Bariz olan şu ki, şu anda çevremdeki insanların görüş ve duygularını dinleyebilmek, sosyal sorumlularımı yerine getirmeye çalışmak, mevcut insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak ve en önemlisi hayatımı denge eşitlik içerisinde sürdürmeye çalışmaktan ibarettir. Bu arada etrafımda olup bitenleri hep analiz ediyorum çünkü böyle bir şey hayatım boyunca olmuştur; bu kitabı yazmaya başlamaktan beri de öyle. Düşünmeyi ve üretmeyi seven bir adamım ve çoğu zaman kendi zihnimde tasarladıklarımın yeşermesini sağlıyorum. Bunun dışında şu sıralar e-postaları okumak ve yeni konu başlıkları geliştirmek de benimle aynı hizadayken yapıyorum.

Sema90

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
81
30,085
83

İtibar Puanı:

Şu anda düşündüklerim çok muhtemelen hemen herkes ile aynı çünkü COVID-19 pandemisinde olduğumuzu göz önüne alıyorum. Dünyada oldukça büyük bir salgının başındayız ve herkes aynı endişe, korku, üzüntü ve değişimi yaşıyor. Ülkelerin Çin'deki bir virüsten hamleleri kapsamında daha güvenli duruma geçmelerini sağlamak için sosyal mesafeyi almak zorunda kaldık. Bu, bizim olağan hayatımız için büyük bir değişiklikti.

Bu salgın nedeniyle neler yapıyorum? Birazı evde kalmayı tercih etmem ama uzun süren kısıtlamaların sıkıcı olduğunu kabul ediyorum. Düzenli faaliyetlerim için eve kapanmak zorunda kalmasamda, gitmekten vazgeçmek zorunda kaldığım kişisel tatillerim ve yemeklerden kısıtlıyorum. Mümkün olduğunca evde kalmaya çalışıyorum ve dışarı çıkmayı sadece gerekli olan giderler için kısıtlamaya çalışıyorum. Zamanımı amacına yönelik kullanmaya çalışıyorum, planlı ve düzenli olarak çalışıyor, yeni beceriler öğreniyor, filmleri izliyor ve diğer hobilerimle uğraşıyorum.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Bu konu başlığının tam amacı nedır ersan bey
konuyu açan arkadaşımız yazmış :) yani bildiğin site içerisindeki kullanıcıların o anki durumu:) mesela şuan siz ne yapıyorsunuz?
mesela ben şuanda ayaklarımı uzatmış çay içiyorum, birazdan sigaramı yakacağım gibisinden :) edit: temacı ile görüşüyordum canlı destekten ondan geç cevap verdim:)

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

IkinciCansu

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
21 Tem 2019
135
40,409
93
İstanbul

İtibar Puanı:

Bende 1 saat önce işten çıktım @IkinciCansu ❤ ziyaretime gelmiş şimdi Starbucks'a gideceğiz ?
???

Geldik❤️

Screenshot_20190724_170033.jpg

Screenshot_20190724_170048.jpg

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
472
164,087
93
Bursa

İtibar Puanı:

Şuanda yatağımda uzanık haldeyim sağımda Abur cuburlar solumda ise yeşil çayım var. Ve mobilyatakimlari.com da geziyorum. Birazdan da Netflix'ten Stranger Things'e bakacağım uzun zamandır hiçbir forum sitesine girmemiştim bilmiyorum belkide buraya takılırsam Netflix de bakmayabilirim.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Şuanda yatağımda uzanık haldeyim sağımda Abur cuburlar solumda ise yeşil çayım var. Ve mobilyatakimlari.com da geziyorum. Birazdan da Netflix'ten Stranger Things'e bakacağım uzun zamandır hiçbir forum sitesine girmemiştim bilmiyorum belkide buraya takılırsam Netflix de bakmayabilirim.
hahah çok sevindik hoşgeldiniz :) başka hangi dizileri izlediniz :)

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
472
164,087
93
Bursa

İtibar Puanı:

hahah çok sevindik hoşgeldiniz :) başka hangi dizileri izlediniz :)
Yaa ben biraz geriden geliyorum okadar aktüel değilim. Eski sitcomlari seyrettim.
The fresh prince of bell Air ve The bing bang theory seyrettim bundan önce en son.

MelikeBudak

İç Mimar
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
20 Tem 2019
322
115,516
93

İtibar Puanı:

lacasa de papel izliyordum tam birinci bölümü açtım dedim boşver sonra izlerim ?

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
472
164,087
93
Bursa

İtibar Puanı:

ya bende tavsiye üzerine izledim, bilmiyorum ısınamadım. 15 gün olacak sanırım yenisi çıktı ben izlemedim.
Bende seyretmedim daha ama bilmiyorum seyretsem mi seyretmede mi? Bazılar çok güzel diyiyor bazıları boşuna vaktini harcama diyiyor onun için kararsız kaldım.

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,459
1,991,313
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Başka pek dizi izlemedim. Daha çok film seyretmeyi seviyorum. Film seyrettim hep.
hım ben netflixde dizi film bırakmadım hepsini izledikten sonra yani %70 ini diyelim anladım ki dünyayı kurtaracaklar dedim gerek yok, kurtulacağız uğraşmayalım :D

Berfins

Platin Üye
11 Tem 2019
238
87,842
93
İstanbul

İtibar Puanı:

hım ben netflixde dizi film bırakmadım hepsini izledikten sonra yani %70 ini diyelim anladım ki dünyayı kurtaracaklar dedim gerek yok, kurtulacağız uğraşmayalım :D
sesli gülüyorum gerçekten yapılan dizilerde hep dünyayı kurtaracak adamlar yapıyorlar :D her dizide farklı bir grup dünyayı kurtarıyor :D

SelinDemir

Mobilya & Dekorasyon
Platin Üye
4 Tem 2019
498
184,026
93

İtibar Puanı:

sesli gülüyorum gerçekten yapılan dizilerde hep dünyayı kurtaracak adamlar yapıyorlar :D her dizide farklı bir grup dünyayı kurtarıyor :D
kız kardeşim 7 yaşında çizgifilm izliyor, kullanılan kelimelerde dünyayı kurtarmaya geldim diyor. çocuk filmlerinde bile aynı mantıklı çalışıyorlar :) gerçekten büyükleri hipnoz ettikleri yetmedi ufacık çocuklarada o mantığı yerleştiriyorlar :D kurtulalım artık ya

DeryaLi

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Tem 2019
112
42,914
93

İtibar Puanı:

Şuan, iki elime basılıyor olmam yüzünden masamda oturup jeomatik mühendislikle ilgili okumaya çalışıyorum. Yardımı ile konu hakkında uzmanlaşma fırsatım var ve çok heyecanlıyım. Mesleğimdeki bilgimi genişletmek ve sektörde karşılaşabileceğim yeni fırsatlar olmak için çalışıyorum. Bununla birlikte, öğrenciler ile tecrübe ve kişisel gelişimim açısından vakit ayırıyorum. Bir öğretim asistanlığı ve öğretim yardımcılığı stajı için para alıyorum ve onlarla elbirliği yapıyoruz. Sık sık modüler laboratuar sunmak ve yeni bilimsel yöntemler gözden geçirmek için birlikte çalışıyoruz.

MeryemKaya16

Meryem gibi ol
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Tem 2019
472
164,087
93
Bursa

İtibar Puanı:

Wollfess

Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
25 Tem 2019
26
7,854
78

İtibar Puanı:

Şu anda iyi bir kahve ürettiğimi düşünüyorum. Kahvemi eriyen çikolatalar, kurutulmuş viski lezzetli tatlarıyla, farklı çayları karıştırarak üretiyorum. Biraz cehennem meleği kahvem için birkaç çeşit ayarlamalar da yapmak istiyorum. Ayrıca, son zamanlarda kafamın biraz çözülmesi ve rahatlaması için biraz akışına dalmak ve müzik dinlemek gibi şeyler de yapıyorum. Müziği çok seviyorum. Bir film izlemek veya sadece kendimi tek başıma iplemek, zihnimi açıyor ve yeni fikirler, fikirler ve önemli konular üretiyor. Birkaç kitap okuyorum ve çok sayıda blog okuyorum. Çoğu zaman, güncel konuların farklı bakış açılarını inceliyorum ve konuşuyorum. Bunların her biri benim için çok kıymetli çünkü bu günlük olayların gerçeklerini anlamama ve çok iyi kısımlarını keşfetmeye ve anlamaya yardımcı oluyor.

FreeDevs

Kitap sev3r
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
213
70,419
93

İtibar Puanı:

Merak ediyorum. Son zamanlarda hayat hiç beklenmedik bir şekilde değişti ve bunun nedeni Covid-19 oldu. Oysa herkesin eski normalini hayal etmesi günlük hayatın güzelliğini bana hatırlıyor. Dünya çapındaki kötü etkisinden dolayı, yaşam tarzını birçok insanın değiştirmesi gerektiğini farkettik. Umuyorum ki çevremizden etkilenmemizi engelleyebilecek yeni kurallar buluruz ve evlerimizi büyük ölçüde terk edemeyecek ölçüde hayata döneriz.

Züleyha601

Dekorasyon Aşkı
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
4 Ağu 2019
252
84,888
93
30
İstanbul

İtibar Puanı:

Mekselina

Dimi dimi
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
2 Ağu 2019
150
51,589
93

İtibar Puanı:

Ersan kardeşim ile beynin açılmaması gereken bölgelerini açtıktan sonra ve yaşanılan aydınlanmanın ardından, içerde kaç yıl yatarız onu düşünüyorum.
stabil olabilirsen sıfır sıkıntı :D üstüne para alırsın

Geri
Üst Alt