Modern Oturma odası dekorasyonu örnekleri
Beğendiğiniz en güzel Modern Oturma odası dekorasyonu örneklerini paylaşır mısınız?
bebeğim sade ama ben beğenmedim renkler çok soluk geldi.
ben şoke!bebeğim sade ama ben beğenmedim renkler çok soluk geldi.
canım güzel oturma grubu ancak ben kötü demedim ki, sadece biraz pastel renkler, biliyorsun benim tarzımı ne konuşturuyorsun beni? biraz daha canlı renkler seviyorum. kişisel düşüncemi de mi yazmayacağım bebeğim?ben şoke!
kıyamam küsermiştecanım güzel oturma grubu ancak ben kötü demedim ki, sadece biraz pastel renkler, biliyorsun benim tarzımı ne konuşturuyorsun beni? biraz daha canlı renkler seviyorum. kişisel düşüncemi de mi yazmayacağım bebeğim?
küsmem merak etmekıyamam küsermişte![]()
canım güzel oturma grubu ancak ben kötü demedim ki, sadece biraz pastel renkler, biliyorsun benim tarzımı ne konuşturuyorsun beni? biraz daha canlı renkler seviyorum. kişisel düşüncemi de mi yazmayacağım bebeğim?
selin denize ne zaman gidiyoruzAaaa ben yokum hemen başlamışsınız yineSakin olun canlarım
![]()
Anı kararlar alındı galiba nasip olursa yurtdışına çıkmam gerekecek. Dönüşte gideriz beraber inşallah ?selin denize ne zaman gidiyoruz![]()
Aynen maalesef, Pasaport ile alakalı bir iş çıktı onu halletmemiz gerekiyormuş. Yoksa normalde gitmiyordum bu sene.alalal almanyaya mı gidiyorsunuz @Selin ?
alaman çikolatası geliyoooor olayyzAynen maalesef, Pasaport ile alakalı bir iş çıktı onu halletmemiz gerekiyormuş. Yoksa normalde gitmiyordum bu sene.
Seni unuturmuyum hiçbende çikolata istiyorumm
Kıskandıbende çikolata istiyorumm