Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Saol bro ...Ekran kartı fiyatları çip krizinden dolayı çok arttı o yüzden marka model gözetmeksizin verdiği MH değeri ve ekran kartı fiyatına göre alabilirsiniz. Ben olsam seçenekleri bu mantıkta düşünürdüm. Kaç ay da verdiğiniz parayı çıkarabileceğini mh değerine göre ortalama bir şekilde hesap etmeyi unutmayın. En geç 9 ayda kendini amorti etmesini tavsiye ederim.
İtibar Puanı:
Ekran kartı olarak rx 5500 xt 8gb olabilir ama 8 gb olması kesin daha düşük belleklerle bu işi zor yaparsın anakart ve diğer malzemeler de 4 gb veya 8 gb ram yeterli işlemcide okadar önemli değil eski nesil bi i5 bunu yapabilir zaten ekran kartı miningi diğer parçalara bakmaksızın ekran kartına yükleniyor bu yüzden diğer şeyler pek önemli değil en yüksek olmasına pek gerek yok kaç ekran kartı kullanıcağına bağlı olarak psu alman gerek psu 80+ plus sertifikalı olması önemli verim ve uzun ömürlü olması için psu unun watınıda kaç tane ekran kartı kullanıcağına göre hesaplaman gerekli son olarak da kullanacağın işletim sistemine göre hive os kullanacaksan sadece bi tane usb belek yeterli depolama için ama Windows kullanacaksan bir tanede 120 gb lık ssd almalısın benim önerim hive os çünkü otomatik başlatma vb işlemleri daha kolay yapabiliyorsunArkadaslar kripto para kazmak istiyorum bu isin krali nasil olur hangi ekran kartiyla nasil bir server kurmak lazim donanim bilgisi olan varmi
Arkadaslar kripto para kazmak istiyorum bu isin krali nasil olur hangi ekran kartiyla nasil bir server kurmak lazim donanim bilgisi olan varmi
[automerge]1620248588[/automerge]
Saol bro ...
İtibar Puanı:
Devir değişti artık samana saman demeyeceksiniz Koyuncoin ile siz de farkınızı ortaya KOYUNGerçek Coin için KoyunCoin